Mooie stoel zo als nieuw

Erg fijne mooie stoel alleen geen handleiding

Goede kwalietijd en op tijd gelevert

Prima en snel geleverd, product zoals verwacht

Top, Prima en snel geleverd, product zoals verwacht

Fantastische service

Nadat ik een Bep van Zoef geleverd had gekregen die al snel storingen begon aan te geven. En vervolgens naar haar laadstation ging en daar bleef draaien, was mijn vertrouwen niet erg groot meer. Na contact met het bedrijf waarbij er meteen voor gezorgd werd dat ik de volgende dag al een nieuwe Bep kreeg ( nu Beppie genoemd) en de oude gratis mocht terugsturen, kan ik niet anders zeggen dan topbedrijf 10+

Perfect.

product was top en snelle levering.

Fantasies

Ek is van Suid Afrika op besoek aan Nederland en het die bestelling ontvang. Baie tevrede.

Goede levering

Prima service.

Ik heb verkeerde nat-droogzuiger ontvangen

Ik heb poweplus powx 322 gekocht en ik heb een ash cleaner powx 3000 ontvangen . Ik wil graag de goeie hebben wat ik besteld heb AUB

Super goede sevice

Fijn product werkt goed

Prima produkt

Inderdaad nieuw, prima

Prima afhandeling en snelle levering

Voor t eerst iets besteld bij retourkoop,nl Bestellen was eenvoudig via de website en het artikel was snel bezorgd. De prijs is duidelijk lager dan andere aanbieders.

wederom top!

als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst even bij retourkoop in de voorraad, scheelt toch weer in de kosten en alle korting is meegenomen. en of bijvoorbeeld de verpakking beschadigd is maakt mij niet uit.

Perfect product als omschreven

Ik zocht een ski-helm en vond deze tegen een zeer gereduceerd bedrag bij retourkoop.nl. Het product was snel besteld, snel geleverd en in absoluut goede/nieuw staat.

Zeer goed service

Tevreden

Prima koop, prima prijs

Ik vond het product wat ik zocht en had het de volgende dag al keurig verpakt in huis. Prima service.

Top, snel geleverd, helemaal compleet en keurig verpakt

zeer tevreden over de toiletbril. Binnen 2 dagen na bestelling, binnen 5 minuten geplaatst. Lekker zitten weer ;)!

Leuk dat dit initiatief er is

Goede ervaring, alles geleverd zoals beschreven. Super initiatief!

Grate prijs end qualiru Thanks

Bestelling netjes op tijd geleverd en kwaliteit zoals beloofd. Werkt zoals het moet werken

Goed product, netjes verzonden en afgeleverd, voldoet aan verwachting

Goed bereikbaar, netje geholpen, goed product

Goed bereikbaar, netje geholpen, goed product. Mooie schaatshelm gekocht!

Heel goed services

Heel goede services. Had een Ring voordeurbel en een Ring Gong besteld maar de Ring Gong hadden zij niet meer in voorraad. Werd meteen gebeld met het excuus dat de Ring Gong niet meer leverbaar was. En of de bestelling nog wilde voorzetten. Ik wilde wel graag de Ring voordeurbel hebben en het geld dat was betaald voor de Ring Gong was een paar dagen later terug gestoord op mijn rekening. De Ring voordeurbel was een prima staat was helemaal nieuw zo als zij ook hadden aangeven. Had de Ring voordeurbel een dag na de bestelling al binnen. Hele goede service zeker een aanrader om hier vaker eerst te kijken of zij wat hebben. Ga zo door. Een te vrede klant.

Precies als wat ik besteld heb.

Een originele beschermhoesje voor de OnePlus 10. Overal uitverkocht, maar hier nog leverbaar. Verpakking was inderdaad iets beschadigd, maar inhoud was perfect. Snelle levering van het produkt, en goed op de hoogte gehouden van verzending via GLS. Zal hier zeker weer wat bestellen als dat nodig is.

Product is nieuw en goed geprijsd

Product is nieuw en goed geprijsd

Producten als nieuw heel snel ontvangen

Alleen de verpakking was van 1 aankoop open. Verder alles prima in orde. Erg goede service.

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.