Producten als nieuw heel snel ontvangen

Alleen de verpakking was van 1 aankoop open. Verder alles prima in orde. Erg goede service.

Top service, snelle levering

Helaas werd mijn bestelling verwisseld en kreeg niet wat ik had besteld. Eén1 telefoontje was genoeg om dit te herstellen. Geen gedoe gewoon geregeld. De juiste bestelling een dagje later, niet in de bijbehorende doos maar wel tiptop in orde.

Goed product en prijs, snel geleverd

Prima levering van producten

Buitenverlichting Philips

Niet tevreden

Product is snel geleverd, werd niet benoemd hoeveel herrie de tondeuse maakt! En het product is wel gebruikt geweest, ik kwam haren tegen in het tasje waar je de tondeuse in kan bewaren. Ik heb alles weggegooid.

Alles was tiptop

alles ging zoals het moest

Zo goed als nieuw voor de helft van de prijs!

Goed verzorgde levering

Gereviseerde waterkoker met kleine gebruiksporen. Heb ik weg- gewerkt en ziet er weer als nieuw uit. En werkt uitstekend.

Tevreden

Wat een behulpzaamheid!

Ik ben 74 en snapte jullie concept nog niet. Dus had ik een infraroodlamp besteld zonder schroeven. Ik kon alles retour sturen en inmiddels heb ik wel de juiste lamp! Prettig en behulpzaam contact!

Alles vlot goed en duidelijk

Slechte service

Heb deze week contact gehad ivm mijn aankoop en netjes mijn order nummer door gegeven en daarna helemaal nix meer vernomen

goeie deal

2 voor de prijs van 1 alleen omdat de verpakking een beetje beschadigd is.er wordt duidelijk aangegeven of t product een krasje heeft of alleen de verpakking beschadigd is.

Bar slecht

Het product, een papierversnipperaar zou zijn getest maar daar heb ik mijn twijfels over. De test heeft hoogstwaarschijnlijk bestaan uit stroom er op de motor draait dus is hij goed. Tijdens het gebruik ging het papier er niet doorheen omdat de schakelaar voor de automatische invoer vast zat en de motor na 1 minuut stopte door oververhitting en minimaal 45 minuten moest afkoelen voordat er weer 2 a 3 vellen doorheen konden. Met andere woorden een waardeloos product dat inmiddels al bij het afval is beland.

Gereedschapskist gekocht. Geen enkele beschadiging en binnen 24 uur in huis

Product zoals omschreven. Verpakking was wel beschadigd

Fijne bureaustoel!

Bij Retourkoop hebben we een bureaustoel gekocht voor onze zoon. De doos zou beschadigd zijn, het product zelf niet. Toen het pakket geleverd werd vond ik de beschadiging aan de doos echt minimaal. De doos was wel open geweest en opnieuw dichtgeplakt, maar alles wat er in moest zitten zat er in. Al met al iedereen tevreden; wij tevreden, want goede prijs. Zoon tevreden, want mooie stoel. Win-win! Ik zou zo weer iets kopen bij Retourkoop!

Verkeerde hoesje gekregen

Kan het niet retour sturen

De eerste keer iets besteld daar, met één product was iets niet in orde maar dit hebben ze zeer goed opgelost.

perfect

snelle verzending van een zgan produkt. we zijn er blij mee

Goed geholpen

Ik maakte een typfout in mijn adres waardoor het bij de buurman terecht kwam. Vervolgens wilde de buurman het pakketje niet afgeven. Ik werd persoonlijk gebeld om dit te regelen met de buurman zonder dat ik zelf contact opnam! Erg fijn dat ze konden helpen De tablet voor mijn zoontje ziet er als nieuw uit, inclusief de accessoires. Beter dat verwacht! Bedankt voor de goede service

Prima produkt en prima afhandeling.

Prima produkt en prima afhandeling. 98% nieuw en daarom 30% goedkoper, en tegen verspilling. Mooi.

Afspraken nagekomen

In eerste instantie had ik interesse in een hoge drukspuit. Voordat ik deze bestelde had ik er een paar vragen over, hoe de algehele staat was of die al gebruikt, en compleet is. Ik kreeg daar een dag later al reactie op terug. Naar aanleiding daarvan het ik het besteld. Alles klopte perfect. Boven verwachting. Super

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.