fantastisch

prijs en snelle service.

Helaas was het product incompleet en beschadigd

Niet overeenkomstig met wat de verwachting was

Zeer goede service

Prima geregeld

Goed verlopen

Snelle levering en bij problemen direct iemand aan de telefoon. En probleem opgelost.

Snelle levering. Bij probleem direct een medewerker aan de telefoon. Volgende dag nieuw onderdeel opgestuurd. Top!

Perfect!

Onlangs heb ik een camping relaxstoel van Bo-camp gekocht. Ik dacht: een krasje meer of minder maakt toch niet uit op de camping. Maar tot mijn verbazing zag de stoel er perfect nieuw uit! Dus ik ga hier zeker vaker iets kopen!

Alles ging goed

Werkt niet omdat hij lekt bij opzuigen.

Jammer dat apparaat niet goed werkt. Het is een gebruikt apparaat wat bij ontvangst heel sterk rook naar sigaretten lucht, dat was de eerste tegenvaller. Vermoeden dat apparaat dus al gebruikt was in een vieze omgeving. Nadat ik apparaat aan de buitenkant en de water reservoirs schoon had gemaakt nam ik het apparaat in gebruikt maar helaas bij het opzuigen liep al het water aan de onderkant uit het apparaat.

Verkeerd product maar goed opgelost

Teleurgesteld toen het verkeerde product was geleverd. Maar gelukkig snel opgelost door Retourkoop.

fijne klantenservice snel en goede oplossing

hele fijne klantenservice, er mist een onderdeel ze reageerden meteen en ik kon product kosteloos terugsturen hoefde alleen retour label te printen wat ze me meteen toestuurden

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen ondanks de drukke tijd van het jaar. Enorm blij met mijn aankoop, aanrader!

Prima 2e kans toiletbil

Bestelde toiletbril was als nieuw, alleen verpakking was open geweest en weer keurig dichtgemaakt. Op deze manier wat meer duurzaam bezig geweest - en bovendien op de kosten van een geheel nieuwe bespaard.

Voorkomen van afval prima concept

Netjes geholpen bij afhaal.

Zeer goed en snelle verzending

Vriendelijk personeel was vergeten iets in te vullen en ik werd dezelfde dag van bestellen nog opgebeld voor de vergeten informatie. Top service!

Ik heb een robot stofzuiger gekocht bij gebruik werkte hij niet ik heb gebeld en ben zo goed geholpen de volgende dag had ik al weer een andere toe gestuurd ik moet echt zegen in een woord super geholpen kunnen een hoop bedrijven van leren en de nieuwe robot stofzuiger werkt nu super. dus niet twijfelen als je wat wil bestelen ik zeg gewoon doen dikke 10 Gr Rick van Ingen

Betrokken behulpzame mensen.

2 dingen gekocht en zelf opgehaald. Werd netjes geholpen.

Product zoals omschreven

Product besteld was binnen een dag geleverd. product zag er gewoon nieuw uit, helaas was die voor mijn gebruik niet sterk genoeg dus hem het product teruggebracht ook dat ging vlekkeloos met een glimlach. Ook het bedrag was binnen een dag teruggestort

Letterlijk zo goed als nieuw.

De levering was compleet en in de originele verpakking. Geen beschadigingen. Alles werkt perfect.

Net zo goed als nieuw

Besteld en snel in huis

Geen enkele klacht!

Gekregen wat belooft werd!

Gereedschapskoffer van Stanley, De verpakking was beschadigd maar de koffer niet, dus kreeg ik het in een andere verpakking. Best grappig als je partner er niks van snapt en vraagt waarom koop jij een voet massage apparaat, dat is toch geen kerst cadeau? 4 ringsleutels ontbraken maar dat was van te voren bekend. Waardoor een grote korting, zoals o)Olof (B&B) zou zeggen. Niks mis mee!

goedkoop en snel

Gewoon goed

Ge aangekochte producten zijn goed voor een nette prijs

Niels Bohrweg 171

3542CA Utrecht

+31 6 53486121

Over retourkoop.nl

Retourkoop.nl geeft retour gestuurde artikelen een tweede kans. Tijdens het doorlopen van het retourkoop proces worden retourengoederen in zo'n goed mogelijke staat gebracht. Waarna ze als retour koop worden aangeboden. Dit doet retourkoop op zo'n duurzaam mogelijk manier met als doel om product verspilling tegen te gaan.