Hele goede service en snelle levering!

Erg tevreden over de traphekjes, en de snelle levering!

Mooi passend. Goed en degelijk materiaal.

Snelle levering, duidelijke website

Prima product en snel geleverd

De website zag er niet heel goed uit. Als enige minpunt.

Vooraf de koop een goed advies gekregen

Goede advisering, zelfs een snelle reactie via de mail in het weekend. Wat duurder dan andere concurrenten maar daar is de kwaliteit ook naar; lijkt mij degelijk en duurzaam

Super fijn hekje

We zijn erg blij met het traphekje Het is goed inklapbaar dus je hebt er geen last van, super !

Snelle service, goede kwaliteit

Snelle service, goede kwaliteit

Heel prettig!

In het contact heel vriendelijk en duidelijk. Producten bezorgd volgens afspraak en omschrijving.

Snel en flexibel

Snelle levering. Goed contact van te voren (ik wilde wat uitgezocht hebben) en flexibel (levering kon nog aangepast worden)

De advisering was prima.

De advisering was prima.

Mooi en effectief traphekje

In een woord TOP!!

snelle en correcte service

Het hekje is precies zoals we verwacht hadden. Het was hier heel snel.

Een openbaring !

Ik heb het hekje gekocht voor mijn chihuahua's,Ik heb een open keuken waar mijn hondjes in verblijven als ik niet thuis ben en snachts. Hiervoor had ik een halve schuifdeur met metaal zoals een radiator ombouw,maar die begon te slijten en ik ook. Het uitschuif hekje is ideaal en mijn hondjes hebben een veel beter uitzicht . Hun kopjes passen er net niet door. Was dat niet zo dan had ik er een stuk stof door heen geregen. Van mij mocht hij zelfs wel in drieën schuiven, maar ik ben al lang blij dat hij ook scharniert. Kortom, ik ben er blij mee !

Goede traphekjes voor brede doorgangen

Wij namen contact op met Traphekjes.nl omdat we geen standaard traphekjes konden gebruiken in ons huis vanwege een brede doorgang. We stuurden foto's en afmetingen door. Op basis daarvan kregen we een voorstel. Een dag na bestelling ontvingen we detrapjes, zeer snelle service dus. De trapjes pasten perfect en zijn eenvoudig te installeren. Heel tevreden dus.

Heel behulpzame, fijne mensen! Alles perfect.

Fijne mevrouw heeft me perfect geholpen om bestellingsfouten te vermijden. Daardoor verliep alles vlotjes.

Snelle service, goede producten.

Prima site, makkelijk bestellen

Heel tevreden!

Contact gehad via mail, vriendelijk en snel geholpen. Volgende dag geleverd. Goede prijs - kwaliteit Eenvoudig te plaatsen.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen en via een foto het juiste aanbod gehad. echter het verkeerde artikel is verzonden. Later het juiste ontvangen.

Goede service! Correcte afhandeling

De levering was niet geheel compleet. Een simpel telefoontje was voldoende om dit direct te herstellen. Zo hoort het!

uitstekend

Het telefonisch advies heeft prima geholpen bij de keuze van het traphekje. Fantastisch geholpen.

Uitstekend.

Ik had een aantal vragen. Die zijn uitstekend beantwoord. De handleiding van het Baby-Dan product was niet bepaald duidelijk. Maar met de hulp is het toch gelukt!

Service en maatwerk!

Ik ben als klant zeer goed geholpen. Ik had wat moeilijkere afmetingen en een schuine muur. Door goed mee te denken van de werknemers en de parate kennis, staan de traphekjes perfect. Ik bleek een onderdeel niet nodig te hebben, dit kon ik gemakkelijk retourneren en werd het restant bedrag aan mij teruggestort.

Alles volgens afspraak goed geregeld

Iden

Snel bezorgd. Fijn dat de onderdelen verkrijgbaar zijn.

Het telefonische contact vond is niet goed. Ik ben niet zo goed geholpen. De eerste keer bestellen via internet ging goed. Toen bleek dat er nog wat kapot was aan het traphekje, kon ik geen los onderdeel meer bestellen en had ik omdat ik een set moest bestellen het eerste onderdeel dubbel, Dit vind ik geen goede service.

Willem van Oranjelaan 81

5211CS s-Hertogenbosch

Over Traphekjes.nl

Juist moeilijke trappen zijn voor ons een uitdaging. Overlooptrappen met tredes die naar boven en naar beneden gaan, wij hebben oplossingen met 2 deurtjes. Trappen met een hoek, hebben wij traphekjes om een hoek. Bijna alle veiligheidshekjes uit voorraad direct leverbaar. En dat al 30 jaar!