Goed verpakt snel verzonden en erg lekker En een kleine extra erbij echt top

Super goed!

Ik heb 2 minuten voor 16uur mijn bestelling geplaatst. De volgende dag al geleverd. Super netjes verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar

Best quality ever

Blij dat ik LGN ontdekt heb. Ik ben al heel lang op zoek naar die grote kwalitatieve macadamias. Die ben ik eigenlijk nog niet tegengekomen in Nederland, maar gelukkig kan ik ze hier verkrijgen. Heb de melange ook geprobeerd en ik merk een enorm kwaliteitsverschil met andere lokale markten of supermarkten. Pakketjes worden bezorgd op de afgesproken datum en zijn altijd goed ingepakt (ik kies altijd voor de bio verpakking). Kortom, een happy customer hier!

Good and delicious product

Ik heb gedroogde kaki gekocht en deze waren heel lekker. Omdat ze in de grote zak zitten, ze leveren ook aparte papieren zakken zodat ik goed kon inpakken die over waren. Heel mooie ecobag is bijgelevered! Heel fijn. Al met al goede producten met fijne packaging.

Gewoon goed

Heerlijke noten altijd gezellig

De lekkerste

Top qualitiet!

Heel lekker!

Lekkere nootjes ook de tas en de heerlijke presentje wat er meegestuurd werdt.Ga zo door! Duim omhoog.

Goede ervaring.

Snelle levering, goede prijs en leuke attentie bij bestelling. 1ste keer besteld maar zal in de toekomst waarschijnlijk vaker bestellen.

Zeker de kaki met chocolade proberen

Snel, eerlijk, marktprijzen

fast delivery, great nuts!

fast delivery, great nuts!

Top service en top producten

De mensen van lets het nuts zijn zeer vriendelijk, behulpzaam en meedenken. Prima spullen en zeer snel geleverd. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

Goede noten, goede dienstverlening

Ik was op zoek naar goede pistachenoten en heb die gevonden bij Lets get nuts. Ze zijn van een goede kwaliteit en ook tegen een eerlijke prijs. Ook de andere producten zijn lekker. Je kunt kiezen voor een biologische verpakking, dat vind ik erg belangrijk! Levering was snel en keurig afgeleverd met een leuke probeerverpakking erbij. Al met al ben ik heel tevreden!

Goede communicatie in het verwerken en bezorgen van de bestelling Goed product, en leuk die verrassing erbjj, Groetjes Zwaany Krielaart.

Prima levering

Gegaan zoals verwacht

Heerlijke producten, snelle levering, Is gewoon goed

Superverse producten, snelle levering en goed verpakt

Al heel vaak besteld en altijd een snelle levering en goed verpakt. Duurzame verpakking. Via Track en trace te volgen. Verse smakelijke producten van hoge kwaliteit! Wij eten de hele week noten, hetzij in de yoghurt, tijdens een borrel of gewoon tussendoor. Gezond en lekker. De rozijnen met yoghurt en bondons zijn heerlijk voor de zoete trek.

Czaar Peterstraat 233

1018PL Amsterdam