Heel goed ontvangen, Leuk en Lekker!

Ik ga zeker weer bestellen!

Goed product

Goed product, snelle levering

Verkeerde bestelling ontvangen

4 potten biologische tijmhoning besteld van het merk Michel Merlet. Zojuist mijn bestelling ontvangen, tref ik 4 potten honing van het merk Traay aan. Een merk waar ik totaal geen fan van ben en niet heb besteld. Baal hiervan, had het namelijk snel nodig voor een ziek persoon. In afwachting van reactie letsgetnuts.

Alles zoals verwacht

Iets te snel

Ik had een pakket met noten besteld en laten bezorgen op een ander adres Ik had de bezorgdatum aangepast echter werd het een dag te vroeg bezorgd Ook miste ik een duidelijk vlak waarin je een notitie kon maken bij het pakketje, nu was het voor de ontvanger gokken van wie het pakket afkomstig was

Heerlijke noten. Goed verpakt en goede levering.

perfekt

gdfr

Lekkere chocola, snel geleverd. Er was iets niet goed gegaan maar dat werd keurig opgelost. Een aanrader dit bedrijf

Eerste bestelling naar tevredenheid ontvangen.

Goede kwaliteit van alles wat ik besteld had. Alleen vacuüm verpakte producten zoals o.a. de sinaasappelschillen omhuld met chocolade zijn wel heel erg aan elkaar gekleefd. Zal volgende keer anders verpakt bestellen en zien of dat beter gaat. Verder voor herhaling vatbaar als alles weer op is.

Leuke producten, snelle bezorging, zeer tevreden

De bezorging was sneller als verwacht, leuk assortiment en verrast over hoe leuk de verpakking was. Stevig verpakt. Blije klant.

Leuk pakket

Leuk pakket met lekkere inhoud! Ons pakketje was een get-well-soon beterschapspakketje. Ik had geen mogelijkheid gezien om een persoonlijk kaartje erbij te doen dus had ik de bedrijfsnaam-regel gebruikt om een persoonlijk berichtje te plaatsen. Leuk dat degene die het verzonden heeft dat opgemerkt heeft en er alsnog een handgeschreven kaartje bij heeft gemaakt. Super zo! Misschien als tip: persoonlijke boodschap kunnen toevoegen op een ‘standaard’ kaartje. Let’s get nuts!

Betalen met florijn

Betalenmetflorijn.nl is dus mogelijk bij ‘letsgetnuts’ en makkelijk - vacuüm geseald ook handig - snelle levering - prima kwaliteit

Ui

Buitengewone service

Wel oke, helaas 1 artikel ontbrak

Snelle levering, goede producten helaas zijn ze een artikel vergeten.

Goede service, doppinda’s helaas minder van kwaliteit

Ondanks dat men een artikel vergeten was bij de bestelling te voegen, is dit netjes opgelost. Inmiddels heb ik de - ondermeer - bestelde doppinda’s geproefd en vind deze helaas van mindere kwaliteit. Niets romig en vol van smaak, maar vooral droog en in mijn optiek een mindere smaak dan dat ik gewend ben. Probeer er nu maar pindakaas van te maken…

Goede levering smaakvol en zag er heerlijk uit

Goede snelle levering. Chocoladesteentjes voor een steengoed feestje.

Perfect cadeau en snelle levering

Het cadeau was een schot in de roos!!!! Zeker een aanrader.

heerlijke noten en crackers

De bestelling plaatsen ging heel makkelijk. Ruime keuze aan heerlijke produkten. Bestelling is makkelijk te volgen. Snelle en correcte levering. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Ik plaats er zeker nog een bestelling.

Binnen 1 dag ontvangen, kleine inpakfout meteen gecorrigeerd en super snel ontvangen. Zeer tevreden en zal zeker vaker bij jullie bestellen:D

Lekkere noten

Goede kwaliteit noten en erg lekker. Goede service. Ik ga er zeker weer bestellen.

direct

goed verpakt.

Snel bezorgd en goeie kwaliteit aleen beetje veel duur

Mooie flesjes

Mooie flesjes , alleen as kartonnen verpakking gescheurd en miste stikker kaartje zodat mensen kunnen zien waar vandaan komt

Prima kwaliteit

Bestelling op tijd bezorgd, zorgvuldig verpakt en alles heerlijk an smaak, goede kwaliteit!

Cadeautje was mooi verpakt en de tekst die ik erbij had gezet stond op een mooi briefje.

Czaar Peterstraat 233

1018PL Amsterdam