Snelle service ,goed ingepakt
Goed verpakt en mooie site
ik ben tevreden over de levering, dat is heel vlot gegaan
Ik had flink wat noten besteld bij Lets get Nuts maar meer dan de helft was uitgedroogd en gewoon niet te eten zoals de hazelnoten,amandelen en vooral de pistache was echt NIET te eten!! Dit is niet wat ik ervan verwacht had en ook nog behoorlijk prijzig voor die kwaliteit! De walnoten,pecannoten, paranoten en zaden waren wel goed. In die zin ben ik erg teleurgesteld!! Er is via de mail contact opgenomen en Ik heb voor de noten waar ik ontevreden over was netjes mijn geld terug gekregen en dat vind ik wel een plus puntje! Met vriendelijke groet,
Beste, Allereerst erg vervelend om te horen dat de bestelling niet naar wens is geweest. Ik heb het even voor u uitgezocht. Maar wij branden onze noten elke dag vers, het is dus eigenlijk niet mogelijk dat u oude noten heeft ontvangen. Ik zie in uw order dat u ongebrande noten heeft, bestelt bent u hiervan op de hoogte? Ongebrande noten zijn minder knapperig en als u gebrande noten verwacht dan kan ik me goed voorstellen dat u denkt dat ze oud zijn. Als u contact opneemt met [email protected] kunnen wij samen kijken voor een passende oplossing. Hartelijke groet, Let's Get Nuts
Originele beoordeling
Ik had flink wat noten besteld bij Lets get Nuts maar meer dan de helft was uitgedroogd en gewoon niet te eten zoals de hazelnoten,amandelen en vooral de pistache was echt NIET te eten!! Dit is niet wat ik ervan verwacht had en ook nog behoorlijk prijzig voor die kwaliteit! De walnoten,pecannoten, paranoten en zaden waren wel goed. Ik die zin ben ik echt teleurgesteld!!
wij hadden gemaild of het mogelijk was de noten te verpakken in volledig papieren verpakking. ja dat kon ,even aangeven bij de bestelling. de noten zijn verpakt in een zakje met aan de binnenkant lijkt mij plastic? is dit volledig papier ??? en de hoeveelheid in gram is net aan hoor. 1 zakje van 250 gr is 249 gr. ok is maar 1 gram te weinig maar doe er dan 1 nootje bij ...
Bestelling binnen aangekondigde levertijd ontvangen, de producten zijn netjes verpakt, maar bovenal smaken de noten overheerlijk!
Vlugge levering, verpakking uitstekend.
Super snel bezorgd. De nootjes zijn heerlijk en vers! Ook goed verpakt. Ik raad de suiker macadamia’s erg aan. Super lekker. Alleen bij de tiramisu chocolade amandelen opletten dat het shellak bevat. Dat is de enige die ik heb kunnen vinden die het heeft. Voor de rest heb ik mijn andere nootjes nog niet geproefd. Maar geweldig! We komen al sinds klein bij de kraam op de Dappermarkt en super handig dat ze een winkel in de buurt hebben en dat je ook online kunt bestellen. De nootjes zijn allemaal super vers. Tenminste dat gevoel hebben wij.
Het bestelde product zeer snel geleverd en is fantastich.
Ook een prima service, kortom een aanrader.
Originele beoordeling
Order ORD01584. Wat ik eerder schreef zoals levering, verpakking en heerlijke noten klopt. Maar bij de levering ging er toch iets niet goed. Ik had 1x notenmix gebrand en 2x paddenstoelmix besteld, Kreeg het omgekeerde, dus 2x notenmix en 1x paddenstoelmix. Verder zijn de noten heerlijk.
Zie boven
Leuk die 4 verschillende nootjes in een beterschap doos. Makkelijk dat deze door brievenbus past. Jammer dat ik er geen kaart, (afzender) bij kon doen.
Mijn bestelling vorige week geplaats eb tot op heden nog niets ontvangen. Geen track and trace. Jullie komen je beloftens naar de klant niet na. Jammer, maar ik ga de site niet aanbevelen aan anderen.
Voor het eerst bio gebakken pinda’s besteld. Heerlijke pindakaas van gemaakt. Super
Mooi verpakt, lekker product. Dik in orde!
Hi Jenske, Wat fijn om te horen, daar doen we het voor! Groetjes, Let's Get Nuts
Onvolledige bestelling, ontbreken van een product. Mail gestuurd nog geen antwoord.
Beste Sebastian, Onze welgemeende excuses voor onze ontzettend late reactie. Wij waren vorige week (ten tijde van uw bestelling) de dupe van een stroomstoring. Hierdoor zijn wij vergeten u te contacteren, wat absoluut een fout van onze kant is. Helaas zijn de biologische soja crackers bij geen enkele leverancier meer leverbaar. Ik moet u daarom helaas mededelen dat ik u deze niet kan opsturen. Ter compensatie van dit ongemak, tezamen met het lange wachten op onze reactie, zal ik u het volledige aankoop bedrag restitueren. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Ward van Schaagen Let’s Get Nuts
Kwaliteit van producten wel goed en zeer lekker! Biologisch product was niet meer beschikbaar, maar ben opgebeld om alternatief voor te stellen. Snelle levering. Enige verbeterpunt: de vacuum getrokken verpakking vd granola is niet zo aantrekkelijk. Idem voor de zaden in de zakjes.
Originele beoordeling
De vacuum getrokken verpakking vd granola is niet zo aantrekkelijk. Idem voor de zaden in de zakjes. Kwaliteit van producten wel goed
Voor het eerst besteld maar het was allemaal zeer positief,
Hi Marianne, Bedankt voor deze positieve reactie! Groetjes, Let's Get Nuts
Nice packaging, delicious fruits ❤️
Weer de bierflessen gevuld met lekkere chocolade besteld….de ontvanger was zeer verrast…heel leuk en lekker!
Dag Inge, Wat leuk dat het cadeau in de smaak viel! Groetjes, Let's Get Nuts
Snelle levering, fijne producten, goed klantcontact
Hi Floor, We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Dat doen we graag nog eens ;) Groetjes, Let's Get Nuts
Bestelling is netjes op tijd geleverd, goed ingepakt. Heb alles vacuum laten sealen. Super handig!
Hi Bart, Bedankt voor je positieve reactie! Groetjes, Let's Get Nuts
Mijn doos ziet er helemaal niet uit als de gift. 4 triestige kleine zakjes in een reusachtige doos en een op een papiertje geschreven boodschap.
Perfecte en correcte levering. En ook snel vooral tijdens de eindejaarsperiode. Het leukste was mss wel de kleine attentie die erbij zat :-)