Snelle service ,goed ingepakt

Goede services en artikelen.

Goed verpakt en mooie site

ik ben tevreden over de levering, dat is heel vlot gegaan

Teleurgesteld

Ik had flink wat noten besteld bij Lets get Nuts maar meer dan de helft was uitgedroogd en gewoon niet te eten zoals de hazelnoten,amandelen en vooral de pistache was echt NIET te eten!! Dit is niet wat ik ervan verwacht had en ook nog behoorlijk prijzig voor die kwaliteit! De walnoten,pecannoten, paranoten en zaden waren wel goed. In die zin ben ik erg teleurgesteld!! Er is via de mail contact opgenomen en Ik heb voor de noten waar ik ontevreden over was netjes mijn geld terug gekregen en dat vind ik wel een plus puntje! Met vriendelijke groet,

nog niet tevreden

wij hadden gemaild of het mogelijk was de noten te verpakken in volledig papieren verpakking. ja dat kon ,even aangeven bij de bestelling. de noten zijn verpakt in een zakje met aan de binnenkant lijkt mij plastic? is dit volledig papier ??? en de hoeveelheid in gram is net aan hoor. 1 zakje van 250 gr is 249 gr. ok is maar 1 gram te weinig maar doe er dan 1 nootje bij ...

Goede kwaliteit

Heerlijke noten!

Bestelling binnen aangekondigde levertijd ontvangen, de producten zijn netjes verpakt, maar bovenal smaken de noten overheerlijk!

Vlugge levering, verpakking uitstekend.

Super snelle en goede levering en verse heerlijke goed verpakte nootjes!

Super snel bezorgd. De nootjes zijn heerlijk en vers! Ook goed verpakt. Ik raad de suiker macadamia’s erg aan. Super lekker. Alleen bij de tiramisu chocolade amandelen opletten dat het shellak bevat. Dat is de enige die ik heb kunnen vinden die het heeft. Voor de rest heb ik mijn andere nootjes nog niet geproefd. Maar geweldig! We komen al sinds klein bij de kraam op de Dappermarkt en super handig dat ze een winkel in de buurt hebben en dat je ook online kunt bestellen. De nootjes zijn allemaal super vers. Tenminste dat gevoel hebben wij.

Fantastisch product, snelle levering

Het bestelde product zeer snel geleverd en is fantastich.

Snelle levering, prima verpakt en lekkere noten.

Ook een prima service, kortom een aanrader.

Snel en netjes geleverd

Zie boven

Leuk weer eens een ander beterschap kadootje

Leuk die 4 verschillende nootjes in een beterschap doos. Makkelijk dat deze door brievenbus past. Jammer dat ik er geen kaart, (afzender) bij kon doen.

Mijn bestelling n niet ontvangen

Mijn bestelling vorige week geplaats eb tot op heden nog niets ontvangen. Geen track and trace. Jullie komen je beloftens naar de klant niet na. Jammer, maar ik ga de site niet aanbevelen aan anderen.

Geweldig prOduct

Voor het eerst bio gebakken pinda’s besteld. Heerlijke pindakaas van gemaakt. Super

Zeer tevredeb

Mooi verpakt, lekker product. Dik in orde!

Slecht-onvolledige bestelling

Onvolledige bestelling, ontbreken van een product. Mail gestuurd nog geen antwoord.

Snelle levering en kwalitatieve producten

Kwaliteit van producten wel goed en zeer lekker! Biologisch product was niet meer beschikbaar, maar ben opgebeld om alternatief voor te stellen. Snelle levering. Enige verbeterpunt: de vacuum getrokken verpakking vd granola is niet zo aantrekkelijk. Idem voor de zaden in de zakjes.

Goed verpakt en/snel bezorgd,

Voor het eerst besteld maar het was allemaal zeer positief,

Nice packaging, delicious fruits ❤️

Goede en snelle service.

Weer de bierflessen gevuld met lekkere chocolade besteld….de ontvanger was zeer verrast…heel leuk en lekker!

Snelle levering, fijne producten, goed klantcontact

Snelle levering, fijne producten, goed klantcontact

Geweldige noten

Bestelling is netjes op tijd geleverd, goed ingepakt. Heb alles vacuum laten sealen. Super handig!

Triestig

Mijn doos ziet er helemaal niet uit als de gift. 4 triestige kleine zakjes in een reusachtige doos en een op een papiertje geschreven boodschap.

Snelle correcte levering

Perfecte en correcte levering. En ook snel vooral tijdens de eindejaarsperiode. Het leukste was mss wel de kleine attentie die erbij zat :-)

Czaar Peterstraat 233

1018PL Amsterdam