efficient

top winkel!

Zeer goed!

Mooie cadeau's! Snelle levering!

prima,

snelle levering, alles in orde. ben er blij mee

De lekkerste biologische pinda's!

Heerlijke noten, snelle levering en ik kon betalen in Florijnen, geweldig!

Snelle reactie na foutieve levering.

Goede ervaring

heel goed

heel goed

Heel goed.

Hele snelle service met betrekking tot bezorging en verpakking.

Mooie, lekkere producten. Goede service.

Lekkere vers gebrande noten en heerlijke chocolade. Gevulde bierflesjes erg leuk en origineel. Levering op gewenste dag en prettige communicatie.

Uitstekende service en heerlijke nootjes!

Uitstekende service en heerlijke nootjes!

Snelle bezorging, goede info hierover.

Bij het bestellen is er de keuze om het artikel in biologische verpakking of vacuüm te laten verpakken. Ik heb gekozen voor vacuüm maar vind dat niet echt het geval. Gewoon een plastic zak, wel met lucht erin. Dus niet vacuüm.

Goede producten, betaalbaar, prettige service

Vlotte levering, goede producten, ruim assortiment ook voor mensen met een voedselallergie.

Prima kwaliteit en goede afhandeling van bestelling.

Heldere website, ruime keuze, snelle levering, goede kwaliteit. Pakketje met persoonlijke noot. Aanrader!

Prima geholpen en snelle service

Let’s gets nuts prima site, Ben een heel tevreden klant

Top kwaliteit en service

Kwaliteit top en service ook.

Vlotte verzending en product ziet er goed uit!

Leek een dubbele bestelling te worden doordat de eerste betaling niet lukte, maar dat werd goed opgepikt op de administratie, heel fijn!

Goede service. Was snel binnen

De paranoten die ik bestelde zijn precies zoals omschreven op de site. De bezorging, en de informatie daarover, was snel en probleemloos.

Aanrader!

Noten snel geleverd, prima kwaliteit: smaken goed, netjes verpakt. Uit mijn bestelling was één ding niet leverbaar, keurig snel teruggestort. Het kleine cadeautje bij de bestelling maakt het af.

Heerlijke dadels, snelle levering

Op zoek naar chocolade dadels kwam ik op deze site. Heerlijke dadels, snelle verzending en kreeg ook nog een zakje met chocolade cadeau. Heel leuk. Zeker een aanrader

Alsnog goede service

In eerste instantie was het pakket niet bezorgd en kreeg ik geen reactie, maar het is alsnog opgepakt en heel goed opgelost!

Erg teleurgesteld.

Onlangs een bestelling gedaan, erg teleurgesteld. Zo gehoopt de noten te krijgen zoals ik gewend ben of stiekem nog lekkerder. Deze kokos amandel waren niet te eten, erg teleurgesteld. Chocolade walnoten waren prima.

Top noten

Prima levering, keurig verpakt en bovenal lekker !!

Snelle levering, prima servce

De bestelling snel geleverd en goed ingepakt

Service top kwaliteit top

Het was voor mijn moeder en ze vond het prima ❤️

Snel geleverd en hoge kwaliteit

Czaar Peterstraat 233

1018PL Amsterdam