top winkel!
Mooie cadeau's! Snelle levering!
Hi Cindy, Bedankt voor je positieve reactie! Dat is waar we het voor doen. Hele fijne feestdagen gewenst. Vrolijke groeten, Let's Get Nuts
snelle levering, alles in orde. ben er blij mee
Hi Nicolette, Dankjewel! Goed om te horen dat alles naar wens was. Groetjes, Let's Get Nuts
Heerlijke noten, snelle levering en ik kon betalen in Florijnen, geweldig!
Beste Christel, Wat leuk dat de bestelling in de smaak is gevallen. Het was voor ons ook heel leerzaam om deze Florijnen-betaling een keer af te ronden! Voor herhaling vatbaar dus. Groet, Let's Get Nuts
Goede ervaring
Hi Maryse, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Vrolijke groeten, Let's Get Nuts
heel goed
Hi Maaike, Zo horen we het graag! Groet, Let's Get Nuts
Hele snelle service met betrekking tot bezorging en verpakking.
Hi Theo, Bedankt! Dit is fijn om te horen. Met vriendelijke groet, Let's Get Nuts
Lekkere vers gebrande noten en heerlijke chocolade. Gevulde bierflesjes erg leuk en origineel. Levering op gewenste dag en prettige communicatie.
Beste Jessica, Leuk dat je onze pinda pils zo waardeert! Dat horen we graag. Blije groet, Let's Get Nuts
Uitstekende service en heerlijke nootjes!
Beste Martien, Heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring! Groetjes, Let's Get Nuts
Bij het bestellen is er de keuze om het artikel in biologische verpakking of vacuüm te laten verpakken. Ik heb gekozen voor vacuüm maar vind dat niet echt het geval. Gewoon een plastic zak, wel met lucht erin. Dus niet vacuüm.
Beste Maud, Bedankt voor je opmerking! We hebben sinds kort een biologische vacuüm zak. Echter, deze zijn iets minder sterk, en de scherpe noten willen de zak nog wel eens lek prikken. We werken aan een oplossing en hopen dat de bestelling alsnog in de smaak is gevallen. Vriendelijke groeten, Let's Get Nuts
Vlotte levering, goede producten, ruim assortiment ook voor mensen met een voedselallergie.
Hi Charlotte! Bedankt voor dit compliment! We proberen ons assortiment inderdaad voor iedereen toegankelijk te maken. Groetjes, Let's Get Nuts
Heldere website, ruime keuze, snelle levering, goede kwaliteit. Pakketje met persoonlijke noot. Aanrader!
Beste Wilmy, Dat zijn heel veel complimenten in één. Bedankt! We wensen je hele fijne feestdagen! Vrolijke groeten, Let's Get Nuts
Let’s gets nuts prima site, Ben een heel tevreden klant
Kwaliteit top en service ook.
Leek een dubbele bestelling te worden doordat de eerste betaling niet lukte, maar dat werd goed opgepikt op de administratie, heel fijn!
Goede service. Was snel binnen
Beste Anya, Allereerst: wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar wens was. Dit is natuurlijk absoluut niet de bedoeling, dus we hebben uw bestelling nagekeken. Bent u er van op de hoogte dat u rauwe noten heeft besteld? Deze rauwe noten zijn van nature vele malen zachter dan de gebrande variant, omdat de noten onbewerkt zijn. Het voordeel van rauwe noten: ze kunnen haast niet oud worden, omdat het een onbewerkt product is. Kan het zijn dat u verwacht had een gebrande mix te ontvangen? In dat geval begrijpen wij uw teleurstelling heel goed. In ieder ander geval horen wij graag van u welke noten er precies tegenvielen. Met vriendelijke groet, Let's Get Nuts
Originele beoordeling
Eerlijk gezegd: de noten hebben een ouwe smaak. Heel jammer.
De paranoten die ik bestelde zijn precies zoals omschreven op de site. De bezorging, en de informatie daarover, was snel en probleemloos.
Noten snel geleverd, prima kwaliteit: smaken goed, netjes verpakt. Uit mijn bestelling was één ding niet leverbaar, keurig snel teruggestort. Het kleine cadeautje bij de bestelling maakt het af.
Beste Jeffrey, Wat fijn om te horen dat alles zo naar wens was. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Let's Get Nuts
Op zoek naar chocolade dadels kwam ik op deze site. Heerlijke dadels, snelle verzending en kreeg ook nog een zakje met chocolade cadeau. Heel leuk. Zeker een aanrader
Beste Renate, Bedankt voor deze positieve reactie! Goed om te horen dat alles zo naar wens was. Met vriendelijke groet, Ward van Schaagen, Let's Get Nuts
In eerste instantie was het pakket niet bezorgd en kreeg ik geen reactie, maar het is alsnog opgepakt en heel goed opgelost!
Beste Maris, Onze welgemeende excuses voor de vertraging. Wij zijn door de drukte nog niet in de gelegenheid geweest op uw vraag te reageren. Ik heb de kwestie voor u onderzocht, en het is gebleken dat uw pakket wel degelijk is verzonden. Echter, PostNL heeft deze teruggestuurd i.v.m. een 'foutief adres'. Ziet u kans dit adres nog eenmaal te verifiëren? Indien dit daadwerkelijk het juiste (en juist gespelde) adres is, zullen wij het pakket z.s.m. hersturen! Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Ward van Schaagen, Let's Get Nuts
Originele beoordeling
Het pakket is niet bezorgd en er wordt niet gereageerd op mails over de bestelling
Onlangs een bestelling gedaan, erg teleurgesteld. Zo gehoopt de noten te krijgen zoals ik gewend ben of stiekem nog lekkerder. Deze kokos amandel waren niet te eten, erg teleurgesteld. Chocolade walnoten waren prima.
Beste Hanane, Onze welgemeende excuses voor dit ongemak! We hebben onze kwaliteitscontroleurs op de hoogte gebracht van deze kwestie. Zij hebben inderdaad aan ons teruggekoppeld dat de kwaliteit van de kokosamandelen niet is zoals u van ons gewend zou moeten zijn. De oorzaak van dit probleem ligt hoogstwaarschijnlijk bij de biologische oorsprong van de amandel. Hierdoor zijn geen bestrijdings- en conserveringsmiddelen ingezet om de noot te beschermen. Het kan daardoor sporadisch voorkomen dat een product niet de gewenste kwaliteit heeft. Desalniettemin zijn wij van mening dat u een beter product had moeten ontvangen. Hier hebben wij immers onze kwaliteitsgarantie voor in het leven geroepen. U zal daarom z.s.m. het aankoopbedrag van de kokosamandelen gerestitueerd krijgen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en gecompenseerd wens ik u een prettige dag toe. Met vriendelijke groet, Ward van Schaagen, Let's Get Nuts
Prima levering, keurig verpakt en bovenal lekker !!
De bestelling snel geleverd en goed ingepakt
Het was voor mijn moeder en ze vond het prima ❤️
Snel geleverd en hoge kwaliteit