Snelle service,vriendelijk en de vin past prima

Goede service, goed product

Telefonisch contact gehad met Jidde over het product en mijn wensen daar omheen. SevenatSea was goed telefonisch bereikbaar en flexibel in mijn wens om het product af te halen i.p.v. verzenden. Super afhandeling en goed product. Dank :)

Goed maar kan sneller

De keuze om dhl als pakket bezorger te kiezen begrijp ik niet helemaal. Hierdoor kan de levering nog iets sneller gedaan worden. Voorderest is het perfect.

Goede producten tegen een goede prijs

en snel bezorgd ook nog. Prima ervaring!

Prima levering

Snelle levering, leuk persoonlijk bericht erbij geschreven incl sticker van Seven!

Eerste keer... meteen SEVENATSEA-sticker op surfskateboard geplakt!

Zocht paar Slide trucks... en gelukkig vond ik die op de SEVENATSEA-site. Die er overigens prachtig uitziet! Meteen bestellen... laatste op de site. Oeehh, mazzel. Na paar dagen, keurig doosje, trucks erin, met gezellig briefje van Jidde en paar gratis handige items! Hell yeah! Meteen gemonteerd, moet nog ff wachten... net knieoperatie achter de rug... maar je snapt dat ik niet kan wachten! Prima ervaring dus!

Snelle levering, fijne draagband voor de sup. Maar vooral de persoonlijke boodschap op de factuur maakt het net iets specialer.

Helaas voldoet het product niet aan de verwachting

Ruimte voor de sleutel is te klein Werkt niet voor keyless entree auto’s Product ziet er verder goed uit Vreemd dat er voor het retourneren zelf porti betaald moet worden.

Persoonlijke boodschap was hartverwarmend

Ik heb 4 luchtverfrissers besteld omdat ik een eindje van het strand woon en dus niet makkelijk aan sex wax producten kan komen. Ik kreeg ze binnen met een mooie sticker erbij, en een hele vriendelijke boodschap van Jidde. Super bedankt en tot de volgende.

Donderdag avond besteld zaterdag geleverd, netjes verpakt ben erg tevreden

Amazing!

I bought a surfskate from SevenAtSea and I can tell that everything went perfectly! Board was packaged well, fast delivery, great communication. And the personalized message on the receipt is gold, love it! Thank you very much, guys!

Ik heb per ongeluk het verkeerde adres ingevoerd, ze hebben het graag veranderd en mijn pakket kwam snel aan.

Snelle levering & attente service

Snelle levering & attente service

Snel lief geleverd

Snel geleverd, met een aardig kaartje erbij.

Snelle levering en persoonlijke boodschap

Snelle levering en persoonlijke boodschap

Uitstekend!

Naar verwachting en zoals het hoort!

Goede kennis en perfect advies.

Ik was op zoek om mijn surftechniek te verbeteren, nu kreeg ik advies van neil om sirfskates aan te schaffen. Nu drie weken later kan ik ook zonder golven lekker oefenen en merk ik al verschil tijdens het surfen.

Super service!

Board is werkelijk fantastisch tool erbij en stickers. Leuk briefje. Reageeen snel spontaan en super vriendelijk

Snelle verzending, alles perfect!

Snelle verzending en alles perfect! Ben er heel blij mee!

Topwinkel

Goede communicatie, handgeschreven brief bij de bestelling, vakmanschap!

Subliem

Snelle levering met een persoonlijke stukje tekst van Jidde over zijn ervaring met het product. Zeer te spreken over het board en bijgeleverde tool.

snelle bezorging en persoonlijk

Spullen besteld via de website en werd snel bezorgd. Tot mijn grote verrassing zat op de pakbon een persoonlijke handgeschreven noot. Erg leuk om te lezen in deze digitale tijd!

Goede spullen met persoonlijke touch

Goede spullen met persoonlijke touch

Snelle website, spullen zijn goed.

Altijd tevreden over bestellingen.

Het board zelf is fantastisch voelt echt als surfen aan, mooi en rolt heerlijk. Bij bezorging is het mis gegaan zonder enig probleem hebben ze mij een anderen verzonden. En ze hebben mij constant op de hoogte gehouden over de stand van zaken. De surfslide is echt fantastisch. Product omschrijving klopt 100% De communicatie is heel snel en vriendelijk. Ben blij dat ik hem hier gekocht heb. Meer dan te vreden. Zat zelf een persoonlijk begeleidend briefje bij en gave stickers en tool om de wielen aan te draaien of juist losser. Absoluut een aanrader.

Saeftinge 54

2036GB Haarlem