Geweldig!

Heerlijke sapjes met de seizoenen mee. Ook de smoothies zijn zalig en soepjes. De bezorging gaat ook altijd prima. Blij mee.

Goed te doen!

Een detoxkuur is wel even doorbijten, maar deze is goed te doen. Geen honger, de kick is erg zuur maar alle andere sappen zijn prima en de soepen zijn zelfs erg lekker! De 2e dag wel hoofdpijn, maar positieve effect op weegschaal maakt het goed! Kortom deze kuur is prima te doen en voor herhaling vatbaar

Doet wat het zegt

Goed uitvoerbare kuur. Smakelijke sappen en soepen

Zeer goed bevallen

Alles is heel duidelijk uitgelegd en de sapjes smaakten heerlijk! Stuk voor stuk.

Fresh gezond en lekker!

Al 3 keer een kuur gedaan. Prima afwisseling, goede smaken, veel gezonde ingrediënten en goede bezorging. Al met al, geen klagen!!

Smaakvolle sapjes

Een week Detoxen is best lang. Maar zonder extra voeding toch volgehouden. Eindresultaat, 5 kilo eraf en een fris begin.

Julia Fagel

Echt smaakvolle verse en supergezonde sapjes! Ik ben echt heel blij ermee … soms als detox maar nu als extra vitaminen per dag en dat voelt goed. Bezorgen gaat ook altijd goed en jullie zijn bereikbaar als er wel eens wat is dus in een woord: Superblij !

Super sapjes

Heerlijke sapjes en 3.5 kilo afgevallen binnen 5 dagen! Ga het zeker snel weer doen.

Gezond en betaalbaar

Ik heb verschillende sapkuren online uitgetest en deze zijn de beste. Veel keuze, niet allen sapjes en shotjes, maar ook super lekkere ontbijt smoothies en gezonde groenten soepen, in grotere flessen van 500ml, dus zeker een aanrader!

Gezondheid

Makkelijker kan niet.

Ongelooflijk dankbaar voor jullie geweldige product

Kan niet beter als detox of aanvulling dieet Gezond en lekker heb alles in diepvries goed bewaard echt super dankbaar voor jullie producten. Deed het zelf mijn smoothies maken maar die van jullie zijn beter en goedkoper

Super lekkere sapjes en altijd super service

De sapjes zijn oprecht heel erg lekker. Ik ben daarbij ook niet meer ziek geweest sinds ik ze elke dag drink. Verder altijd echt hele goede service. Als er iets is mis gegaan wordt er snel gereageerd en meteen een oplossing gezocht.

Het was een beleving!

Ik heb 3 dagen lang elke fles opnieuw genoten van de drank en heb het ervaren als een beleving.

Superieur product makkelijk bezorgd

Wel goed verifiëren of alle deksels en schroefdoppen stevig vast zitten voordat je het product lekker omschudt.

dankbaar voor de voortdurende goede zorg!

idd, dankbaar voor de voortdurende goede zorg! altijd zorgzaam, zorgvuldig, deskundig, attent, vriendelijk en met authentiek gezonde sapjes! zr prof dr TATakken Egmond aan Zee

Heerlijk

Ben blij mee extra groenten elke dag

Enorm complete detox, makkelijk vol te houden

Ik ben erg tevreden over de detox (7daags)! De soepen zijn heerlijk, sapjes ook en ik heb totaal geen moeite om het 7 dagen vol te houden. Het is écht gezond genieten.

De bestelling werd ineens in de ochtend geleverd.

Ik heb een abonnement en ben doorgaans tevreden, maar ik zou vorige week tussen 17:00 en 22:00 mijn sapjes krijgen, maar ik kreeg ineens een bericht dat de sapjes in de ochtend geleverd werden terwijl ik gewoon aan het werk was. Ik heb toen uitgereikt naar Sapje en een medewerker vertelde me toen dat door de decemberdrukte je geen keuze hebt hoe laat het pakket wordt geleverd. Ik snap dat het druk is, maar je kunt moeilijk van een klant verwachten dat hij/zij de hele dag thuis is? Ik vind het klantonvriendelijk naar een abonnementhouder. Ik kan nu pas vanaf 6 januari een bestelling doen met tijdsvak. Ik ben erg teleurgesteld.

Sapje maakt sapvasten eenvoudig

Verrassend goed van smaak de sapjes van de detox kuur, en genoeg sapjes om het ook goed vol te houden. Zeker voor herhaling vatbaar, en nu ook nieuwsgierig naar de andere smaken. Dit was een hele goede kennismaking!

De sapjes zijn top

Heel blij met de sapjes alleen de bezorging vond ik niet prettig. Heel fijn dat je een tijdvak kan aangeven. Dat ook gedaan. Aangezien ik in de avond afspraak had, tijdvak aangegeven tussen 08.00-14.00 uur. Avond tevoren krijg ik te horen dat de sapjes tussen 17-20 uur geleverd worden. Afspraak was niet meer te verzetten zodat de sapjes op de stoep stonden. Jammer.

Heerlijke sapjes en soepen!

In heb nu 2 keer de 3-daagse Detox kuur gedaan, en ik vind het echt heel goed te doen. Ik heb alle 3 de dagen voldoende energie gehad. Goede kwaliteit van de producten, veel afwisseling in smaak, goede bezorging.

Lekker maar tijd voor nieuwe verpakking

Ik had voor het werk 2 dozen van 48 sapjes besteld. Deze zijn per stuk verpakt en zitten in glazen potjes met dekseltjes erop. Maar die deksels zaten niet goed vast of kwamen heel makkelijk los. Ik heb zeker tien potjes niet kunnen gebruiken en het was een bende in de koelkast doordat er overal gember lag. Het rook wel lekker. De gembershots zijn wel lekker, dus tijd voor een nieuwe of betere verpakking!

Kwalitatief goed, professioneel gemaakt en verzorgd product

Kuur van 7 dagen gedaan, voel me daarna door de dag merkbaar beter, vooral ontspannener en energieker en slaap een stuk beter; 3,5 kilo afgevallen. Prima begeleidend informatiemateriaal. Dit is een pittige kuur, maar het resultaat is er ook naar. Je moet wel een flink stuk vrije ruimte in je diepvriezer hebben om alles bij aflevering in eerste instantie te kunnen opbergen.

Top !

Lekkere gezonder sapjes/soepen/smoothies die ingevroren lang kunnen bewaard worden en per dagelijks gebruik kunnen uitgezet worden. Levering verloopt heel correct, je word constant op de hoogte gehouden en je kan je levering zonder probleem op een andere datum inplannen, alsook je box kan je aanpassen indien je een abonnement hebt afgesloten voor wat afwisseling. Ik ben grote fan !

Prima detox voor 3 dagen

Makkelijk te bestellen, aflevering was op de juiste tijd. Sapjes zijn lekker en 3 dagen is goed vol te houden. Enige wat ik ervaarde was een rommelende buik en de 2e dag had ik het erg koud. Verder geen afkick verschijnselen gehad.

Noorddammerweg 13 K

1424NV De Kwakel

Over Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. Onze sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Met een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier voegen we extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maken we met veel liefde heerlijke en vooral gezonde sapjes uit maar liefst 100 verschillende ingrediënten. Bij het samenstellen van onze groentesappen en detox kuren passen we actuele inzichten op het gebied van voeding toe. We zorgen altijd voor een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo helpen wij je graag je gezondheid verbeteren of op peil houden. We leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je af in glazen flesjes. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw!