De detoxkuur is heel smaakvol zonder hongergevoel.

Heel tevreden over de detoxkuur die ik 5 dagen heb gedaan. De sapjes zijn heel smaakvol en ik heb geen hongergevoel gehad. Intensief sporten heb ik in die periode niet gedaan. Alleen gewandeld.

Wat een lekkere sapjes, in glas!

Ik heb al vaker een detox besteld, maar deze is tot nu toe de beste. Alleen al het feit dat het in glas zit ipv plastic flesjes (wat bij concurrentie vaak het geval is). Daarnaast zijn de sapjes lekker, fris en zonder vieze gekke nasmaak van bijvoorbeeld paprika (niet mijn favo smaak). En een grote pluspunt. S avonds lekker een warm soepje. Het was voor mij te veel flesjes op één dag, dus ik kon er 3.5 dag van genieten. Er komt volgende week weer een bestelling binnen en kijk er nu al weer naar uit! Ik ben fan!

Focus met zeker 30% gestegen in 2 maand

Godverdomme, die sapjes. Wie had dat gedacht? Ik, een man van de oude stempel, een liefhebber van een goede steak en een glas rode wijn, die nu zit te genieten van een of ander groen goedje. Maar ja, de dokter zei dat het moest. Mijn cholesterol was te hoog, mijn buik te dik, en mijn humeur... laten we het daar maar niet over hebben. Dus daar ga ik dan, drie keer per dag een sapje. 's Ochtends bij het ontbijt, om 10:30 uur (een mens moet toch iets doen tegen die ochtenddip), en 's middags om 3:30 uur. En verdomd, het werkt nog ook! Ik voel me fitter, energieker, en mijn broek begint weer wat losser te zitten. 8 kilo ben ik al kwijt, en dat is geen grap. Natuurlijk, ik sport er ook nog bij. Maar die sapjes, die maken echt het verschil. Ze zijn een soort wondermiddel, een tegengif tegen de sleur van het leven. Dus als je het mij vraagt: drink die sapjes! Het is misschien even wennen, maar je krijgt er een hoop voor terug. En wie weet, misschien ga je er nog van houden ook.

1 dag detox goed bevallen

Ik heb gekozen om te beginnen met 1 dag de detox te doen. Het is goed bevallen, volgende week doe ik weer een dag. Sapjes zijn erg lekker en de soep ook!

Op de minuut af op tijd bezorgd !

Geweldig zijn de sapjes

De sapjes zijn altijd even lekker

Super goede detox kuur

Fijne flesjes, goed diepgevroren aangeleverd. De inhoud van de diverse 7 dagen detoxkuur flesjes zijn top. Goed samengesteld en afwisselend. Erg belangrijk dat alles biologisch is, dat heeft mijn keuze heel gemakkelijk gemaakt met het kiezen van dit merk. En heeeeel fijn, het soepje in de avond en de heerlijke thee!

Detox kuur 5 dagen

De 5 dagen detox kuur in combinatie met darmmanagement heb ik goed kunnen volhouden. Tijdens de kuur heb ik 1-2x per dag een bord rauwkost met sla gegeten. Ik vond de sap met bleekselderij wel een uitdaging om te drinken. De tips en menu recepten waren ook welkom.

Heel professioneel, lekker en goed vol te houden zonder hongergevoel met echt hele goede sappen!

Perfect verzorgd en ondersteund. Sappen kwamen op afgesproken tijd binnen en de instructies waren duidelijk. Goede porties ook! Heel goed vol te houden! En o ja, de soepen waren ook heerlijk!

Heerlijke sapjes en de kuur is goed vol te houden

Ik heb de drie daagse sapkuur gedaan. En hier ben ik heel blij mee. Ik vond het heel goed te doen, dag twee was ietsje lastiger, omdat ik echt iets wilde kauwen, maar de warme en heerlijke soep als afsluiter maakt alles goed. Dag 3 deed ik fluitend, vol energie. Ik denk dat mijn lijf echt een reset heeft gemaakt en "troep" heeft geloosd. Heerlijk! Ik zou het zeer zeker aanraden. Je kunt ook 3 maal 1 dag doen om te kijken hoe je er op reageert. Dat heb ik ook gedaan, maar op dag twee had ik spijt dat ik mijn sapjes niet had ontdooid voor de tweede dag haha.

niet geschikt voor kuur

De soepkuur is gemaakt door mensen die de klepel over gezondheid gehoord hebben maar niet de gehele klok. er zaten vijf verschillende soepen in het pakket. Twee waren nachtschades... één had miso die zijn werking mist na bevriezing, de bloemkool was véél te scherp gekruid voor mij en alle smaken waren zó zout dat ik dorst had. Vooral: hoe meer zout je eet, des te meer je wil eten. Dus niet geschikt als je alleen soep wil eten en deels vast, want je houdt honger. Dat gevoel ken ik niet van andere kuren en zelfs niet van vasten. Ik heb er zes dagen over gedaan. Dat het bevroren is, snap ik maar verwachtte ik niet (nergens gelezen toen ik bestelde, maar dat kan aan mij liggen), maar daarmee gaat wel de levendigheid en levenskracht kapot, waardoor het ook niet gezond is. Waarvoor ik het wilde gebruiken was om te resetten na een periode rijk gegeten te hebben; het is winter dus vasten vond ik te ver gaan/ongezond/koud. Deze soepjes zijn echter ook nog steeds rijk en ingewikkeld gemaakt. Dat ik niet hoefde te koken was een voordeel (behalve voor de bloemkoolsoep, omdat die puur niet te harden was). Normaliter kook ik drie keer per dag, uitsluitend vers en 95% biologisch. Dat het in glas is snap ik ook, maar in plaats van te zetten dat je het (belastend) weg moet gooien in de glasbak, waarom mensen er niet op attenderen dat ze het voor iets anders kunnen gebruiken? Aan de andere kant: ik probeerde dat zelf ook, maar de etiketten zijn er niet af te kríjgen...

Hele goede ervaring met het supergezonde sapje

Lekkere sapjes en soepjes.

Het waren hele lekkere sapjes en soepjes. Ik heb wel eens meer een sap kuur gedaan. Daarvan waren de laatste dagen (toen 7 dagen)nu 3, niet meer te doen. Nú hartstikke lekker, en ik had geen hongergevoel. Dus nu zeer tevreden. Gr

Fake- Juice Cleanses Are Not A Cure All

Juice cleanses may offer short-term benefits like hydration and nutrients, but they are not a "magic solution" for detoxifying the body. Your body detoxifies naturally, and lasting health benefits come from a balanced diet, exercise, and sleep, not through juice cleanses. Be cautious of claims that sound too good to be true, and always look for credible sources supporting health advice.

Prima sapjes in mooie glazen flesjes

Dit keer werden mijn sapjes in glazen flesjes gebracht, wat toch alweer heel anders oogt (aangenaam). De sapjes heb ik gelijk in de koelkast gezet, want de volgende dag wilde ik gelijk beginnen. Ik ben geen grote fan van de sapjes, maar ze waren prima te drinken. Vooral de soepen vond ik erg lekker. Alles was heel mooi en netjes op tijd geleverd, professioneel verpakt en heel duidelijke instructie erbij wat de volgende stappen waren. Als ik dit weer ga doen, dan zou ik zeker weer voor Sapje kiezen.

Geweldig!

Heerlijke sapjes met de seizoenen mee. Ook de smoothies zijn zalig en soepjes. De bezorging gaat ook altijd prima. Blij mee.

Goed te doen!

Een detoxkuur is wel even doorbijten, maar deze is goed te doen. Geen honger, de kick is erg zuur maar alle andere sappen zijn prima en de soepen zijn zelfs erg lekker! De 2e dag wel hoofdpijn, maar positieve effect op weegschaal maakt het goed! Kortom deze kuur is prima te doen en voor herhaling vatbaar

Doet wat het zegt

Goed uitvoerbare kuur. Smakelijke sappen en soepen

Zeer goed bevallen

Alles is heel duidelijk uitgelegd en de sapjes smaakten heerlijk! Stuk voor stuk.

Fresh gezond en lekker!

Al 3 keer een kuur gedaan. Prima afwisseling, goede smaken, veel gezonde ingrediënten en goede bezorging. Al met al, geen klagen!!

Smaakvolle sapjes

Een week Detoxen is best lang. Maar zonder extra voeding toch volgehouden. Eindresultaat, 5 kilo eraf en een fris begin.

Julia Fagel

Echt smaakvolle verse en supergezonde sapjes! Ik ben echt heel blij ermee … soms als detox maar nu als extra vitaminen per dag en dat voelt goed. Bezorgen gaat ook altijd goed en jullie zijn bereikbaar als er wel eens wat is dus in een woord: Superblij !

Super sapjes

Heerlijke sapjes en 3.5 kilo afgevallen binnen 5 dagen! Ga het zeker snel weer doen.

Gezond en betaalbaar

Ik heb verschillende sapkuren online uitgetest en deze zijn de beste. Veel keuze, niet allen sapjes en shotjes, maar ook super lekkere ontbijt smoothies en gezonde groenten soepen, in grotere flessen van 500ml, dus zeker een aanrader!

Gezondheid

Makkelijker kan niet.

Noorddammerweg 13 K

1424NV De Kwakel

Over Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. Onze sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Met een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier voegen we extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maken we met veel liefde heerlijke en vooral gezonde sapjes uit maar liefst 100 verschillende ingrediënten. Bij het samenstellen van onze groentesappen en detox kuren passen we actuele inzichten op het gebied van voeding toe. We zorgen altijd voor een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo helpen wij je graag je gezondheid verbeteren of op peil houden. We leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je af in glazen flesjes. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw!