keurige complete levering en binnen het tijdschema.

Precies wat we besteld hadden zat in de dozen. Alle flesjes waren heel en compleet. Alles diepgevroren. En alles binnen het tijdschema bezorgd. Goede gebruiksaanwijzing wordt erbij geleverd.

prima !!

heel fijn dat tijdstip precies wordt doorgegeven !!

40% korting = 45% minder sap

Sap flesjes waren maar voor 60 % gevuld na ontdooien

Topproducten!

De producten zijn echt heerlijk en ik ben helemaal fan van jullie ! Puur natuur ….fantastisch!

Perfect niks om aan te merken

Ik heb de sapjes en detoxkuur als erg lekker en goed ervaren

De sapjes waren in keurige staat, diep ingevroren, bezorgd. Er zat een duidelijke gebruiksaanwijzing bij, wat prettig was. Voor mij persoonlijk waren 5 dagen best goed te doen. Omdat ik actief sport heb ik tweemaal wat extra rauwkost gegeten plus rijstwafel. Mijn favoriet waren de tomaten en pompoensoep. Deze waren echt, oprecht, heel smaakvol en lekker. Complimenten voor de service en kwaliteit van de producten. Er was één groentesap die er bij mij echt niet in ging. Voor de rest alles top!

Is nooit geleverd

Ik had bestelling gedaan bij sapje en het zo geregeld dat iemand thuis was op de dag van bezorging. Alles wat er kwam was geen sapje, ook is er nooit gebeld. Volgende ochtend gebeld en gemaild om problemen te melden. De dame van vervoer had geen oplossing, geen excuus. Bij sapje kreeg ik allemaal beloftes: je krijgt je geld terug, je krijgt cadeau bon ik mail alles gelijk. Nu 2,5 week later wacht ik nog op alle gedane beloftes. Voor mij dus noooit weer!!!

Liefdevolle toppers!

Al vaak besteld, gaat altijd goed en liefdevol. Zeer tevreden. Dikke vette aanrader. De sapjes van Sapje zijn een waar genot voor mijn lijf. Puur welzijn voor mijn darmen en lichaam. Love it!!

Beter dan verwacht!

Ik keek er eerlijk gezegd een beetje tegenop. Maar het is mij meer dan meegevallen. Alle sapjes waren oprecht lekker en ik heb 0,0 honger gevoel ervaren. Ik had meer energie gedurende de dag en werd ook met meer energie wakker in de ochtend. Ik zou het iedereen aanraden!

Snelle levering, lekkere sapjes

Handig te bewaren in de diepvries en eruit halen indien nodig! Snelle service, lekkere sapjes.

Makkelijk, goed verzorgd en geen trek!

Echt top hoe de producten geleverd worden. De recepten voor de pretox en aftertox en ondanks dat ik er toch wat tegen op zag om 3 dagen geen vast voedsel binnen te krijgen, gingen het mij heel gemakkelijk af. Ik heb geen hongergevoel gehad en nul vervelende symptomen.

Top sapjes

Goed smakende sapjes en prima bezorging.

Ik ben heel blij met Sapje.nl iedere dag zeker weten dat je voldoende verse groenten en fruit binnen krijgt. En ook ideaal voor de kids!! Bezorging ook perfect en je krijgt zelfs een sms dat ze er bijna zijn hoe ideaal is dit. Ik ben zeer tevreden.

Alles helemaal naar wens !

Lekkere sappen Ben er helemaal tevreden over Ook over de bezorging

Bezorging goed, kuur maakt je hongerig

Voor een grote eter zoals ik is deze kuur geen oplossing. Je hebt vanaf het middaguur trek en de soep in de avond is eerder een bouillon dan een maaltijd soep. 1x nooit meer

Sapjes waren top! Soepjes minder

Hello! Zeer tevreden dat jullie naar de Waddeneilanden bevroren versturen. Heel eerlijk; de sapjes waren goed, loaded met goodies. De soepjes waren te te waterig en te veel bouillonsmaak. Wij maken vaak zelf soepjes en deze was voor ons een beetje teleurstellend, bestellen wij niet weer. Sapjes en shots wel.

Goed!

De verzorging was niet op tijd, tijdslot werd ook niet aangepast. Contact gehad met sap je en dat werd meteen opgelost! Dat is SERVICE! Daarbij gaat het natuurlijk om de sapjes zelf Onze 1e bestelling dus van alles wat. Niet alles is onze smaak en dat is logisch maar de smaak is zo puur! Nu een lijstje maken van de favorieten voor de volgende bestelling want die gaan we zeker doen!

Lekker, goede kwaliteit en goede levering

Zeer tevreden! Smaken zijn top en de gember shots geven een super boost in de ochtend !

Heerlijk, diverse en perfecte levering

Inmiddels 3 keer een bestelling ontvangen, kwaliteit en zorgvuldigheid is top. Bijzonder blij met deze gezonde dagelijkse aanvulling

Sapjes zijn lekker, maar ontzettend slechte levering

Op vrijdag zou er tussen 5pm en 9pm geleverd worden. Om 4am ‘s nachts kreeg ik een berichtje dat ze toch niet meer kwamen. Een dag later gebeld voor een levering de week erop. Een week later…Geen levering, geen berichtje, helemaal niets. Op maandag gebeld en toen vertelde men dat men wilde proberen om die dag te leveren maar door overmacht lukte dit niet. Ik kon morgen terug bellen om een nieuwe afspraak te maken??? 3x door overmacht niet kunnen leveren en dan zelf moeten bellen om hier een nieuwe afspraak voor te maken? U begrijpt mijn frustratie…

Fijne voorbereiding voor een truffelceremonie

Als voorbereiding op een truffelceremonie (waarbij je zo licht mogelijk dient te eten in de dagen ervoor) heb ik de 3 daagse soepkuur gedaan. Het bestellen gaat gemakkelijk, superfijn dat je zelf kunt kiezen op welke dag het bezorgd wordt. De soepen zijn netjes verpakt in (herbruikbare) glazen flessen, en passen in 1 vriezerlade. Ik vind de soepen echt lekker, vooral de bloemkoolsoep en tomatensoep. Goed op smaak. Ik krijg wel altijd hoofdpijn tijdens zo'n kuur, en heb af en toe ook honger. Verder heb ik echt rustig aan gedaan, je krijgt tenslotte nog geen 700 kcal per dag binnen met deze soepen (en dat merk je). Wel echt een aanrader als je een paar dagen licht en puur wilt eten, in combinatie met verstillen en vertragen. Enige minpunt vind ik de prijs. Omgerekend betaal je € 7 per soepje.

Helemaal top

Super netjes verpakt en geleverd volgens afspraak. Sapjes zijn ook nog eens heel lekker. Ik ben blij!

Heerlijk

Sapjes zijn heel smakelijk en geen hongergevoel.

Fantastisch en verschrikkelijk!

Het bestellen en bezorgen van de sapjes was perfect in orde. Ik heb een driedaagse kuur besteld en vond de eerste dag verschrikkelijk moeilijk, vooral door de misselijkheid. De tweede dag was ik niet meer misselijk en voelde me iets beter maar wel een beetje wankel. De derde dag voelde ik me goed, wel wat flauw, maar vergeleken met de eerste twee dagen veel beter! Ik heb geen moment honger gehad en wat ik het meest miste was niet het eten maar mijn Earl Grey thee!!! De sapjes zijn echt lekker en de begeleidende informatie en recepten voor en na de detox zijn allemaal perfect verzorgd. Deze driedaagse kuur heeft me echt gereset en ik voel me fantastisch nu. Toch moet je deze kuur, ook al is het maar drie dagen, niet onderschatten, ik had echt niet gedacht dat het zo zwaar zou zijn. Misschien ook doordat mijn voorbereiding (3 daagse pretox) niet optimaal was....

13 Noorddammerweg K

De Kwakel 1424NV