Gezondheid !

Fijn om dit thuisbezorgd te krijgen, er was 1 dop van een groentesapflesje af, dopje zat los in de doos

Heerlijke smaken van de Detoxbox!

wij ontvangen al geruime tijd uw sapjes en zijn daar blij mee. op dit moment zijn de prijzen verhoogd maar het valt ons op dat er ook minder sap in de flesjes zit ! dit zal toch niet de bedoeling zijn? en hogere prijs en minder sap!! graag uw aandacht hiervoor.

Snel en behulpzaam

De levering is goed op tijd en je krijgt veel updates over wanneer je levering komt. Er miste een soepje in mijn pakket maar hier hebben ze snel en vriendelijk op gereageerd en mij voor vergoed.

Lekkere verse sapjes

Lekkere verse sapjes! Makkelijk de portie groente en fruit en vitamines nuttigen! Helaas alleen wel ver buiten ons tijdslot geleverd, dat zou nog beter kunnen. Verder netjes geleverd in fijne glazen flesjes en nog goed bevroren!

De detoxkuur werkt top om weer even te resetten en je weer fit te voelen. Ik heb geen moment van de dag honger gehad, bijna alle sapjes vind ik lekker of goed genoeg te doen, en de levering is zoals het tijdslot aangeeft. Ook de pre- en after-detox heeft lekkere recepten.

Prima ontvangen

Na gebruik voel ik me fitter,eet te weinig groente!

helaas was 1 soep gebarsten

Maar bezorging was op tijd en goed aangegeven en de soep is door de zeef gehaald

Duidelijke communicatie wanneer het geleverd wordt. Sapjes zitten in leuke herbruikbare flessen.

Goed te doen voor 3 dagen.

Bezorging Prima, wat mij betreft iets teveel mails en sms en ook nog telefonisch contact over de bezorging. Een mail met tijdstip is wat mij betreft voldoende. De soep was heerlijk. Detox en de energy, de rode sap, waren echt niet lekker. Maar goed niet alles kan lekker zijn. Helaas waren alle 3 de fresh sapjes niet goed meer. Dat kon je al horen als je de dop eraf draaide aan het geluid en de smaak was ook erg zuur. Deze heb ik helaas alle 3 weg moeten gooien

vaker breuk in zending

Sapjes zijn super. helaas vaker breuk in de zending. Net als afgelopen week.

Heerlijk gezonde detox

Het fijne van de detox is dat er ieder uur een ander drankje klaarstaat. Tijd om trek te krijgen lukt niet en de sapjes smaken echt lekker!! Zoveel groete kan ik niet eten op een dag. Heerlijk gezonde detox

Netjes en correct afgeleverd. Net als de klantenservice top!

Slecht

Werd niet gedaan wat ik gevraagd had Ik vroeg of ze het voor de deur wilde zetten speciaal mail gestuurd Antwoord kreeg ik terug dat ze dat door zou geven. Waren aan de deur geweest de 2 bestellingen hebben niet voor de deur gezet maar toch weer meegenomen. Terwijl ik het nog speciaal gezegd had. Vorige keer ging het ook fout flesje te weinig loopt niet goed daar zonde Want de producten zijn goed

Verkeerd geleverd, heel netjes opgelost

Ik had een 3 dagen sapkuur besteld met korting en met de opmerking dat ik geen tomaat wilde in de sapkuur. Ik kreeg helaas toch één tomatensoep geleverd in de sapkuur. Dit heb ik gemeld en ik kreeg de vraag hoe ik wilde dat het opgelost werd, met de melding dat dit bij het inpakken verkeerd is gegaan en dat dit sowieso wordt gemeld aan de inpakkers en ik kon als voorstel geld voor de soep terugkrijgen en ze gaven gezonde recepten met advies ter vervanging. De melding vond ik eigenlijk al prima, geld terug hoefde niet, ik had de sapkuur al met korting besteld. De recepten zijn te ingewikkeld en niet allemaal geschikt voor me o.a. omdat ik post-Covid heb en ik heb er niet altijd de energie voor. Toen hebben ze op eigen initiatief alsnog voorgesteld om een soep na te sturen, helemaal top. Bleek bij de bezorging dat ze 3 verschillende soepen, geen enkele met tomaat, hadden nagestuurd! Hier was ik echt erg blij mee. Normaliter schrijf ik geen review omdat dat teveel tijd en energie kost tegenwoordig, maar zo'n goede service vind ik wel een review waard.

Prima kwaliteit, prima service!

Toppie!

Zeer goede service en lekkere sapjes!

Heel handig dat we de bezorger kunnen volgen en weten wanneer hij eraan komt!

Gezond, lekker en persoonlijk

Na een drie daagse sapkuur in de lente, nu een drie daagse soepkuur met de komst van de herfst en jummie, wat zijn ze weer lekker en voedend. Toen het mis ging met de levering, waren ze bij Sapje attent en persoonlijk in hun antwoord. Vandaar 4 sterren omdat de levering misliep, al kunnen zij weinig aan doen gezien ze met een leveringspartner werken. Voor de sapjes zelf en de service: 5*

Snelle reactie via mail en kreeg netjes geld terug gestort van een kapot flesje. Sapjes zijn ook heerlijk.

Toppie :)

Ik had al vaker een detoxkuur gedaan maar wilde nu voor het hele gezin wat bestellen. Heb de kids box besteld en mijn kids vinden ze (gelukkig!) lekker. Geniet er zelf ook van, drinkt makkelijk weg.

Lekker!

Het blijft een oefening om de 3 dagen vol te houden maar het is de moeite waard. De menu tip before en after is super. De service daarmee ook. Vriendelijke leverancier, goede opvolging en het belangrijkste zeer goed product.

Goede service, lekkere sapjes!

Heerlijk makkelijk en gezond

De levering ging goed en sapjes echt lekker en puur! De soep ook zo heerlijk ! Dus een dikke aanrader met een tien

Heerlijk & puur

De kuur van 5 dagen is makkelijk verlopen, geen honger gevoel. Wel hoofdpijn van ontgiften, verder eerder naar bed en goed geslapen. De sappen zijn verrukkelijk!

13 Noorddammerweg K

De Kwakel 1424NV