Topservice !!

De levering is echt top !!! Service en opvolging bestelling ook !

Hele fijne sapjes en soepjes

Ik ben erg tevreden met de sapjes en de soepjes. Beide pakketten gekocht voor een detox / reset. De smaak is lekker. Ik heb er fijne uitleg en boekjes bij gekregen. Goede resultaten. Ik blijf terug komen :).

Goeie sapjes, goeie service, slechte bezorging

Bezorger kwam 6 uur later dan track&trace dat aangaf en was ook ruim na het aangevraagde bezorg tijdslot

Altijd optijd en kerige communicatie

Sapje is een uitstekende en zeer volledige sapkuur

Ik ervaar de service van sapje als heel begaan en persoonlijk. Je krijgt een zeer uitgebreide uitleg en je wordt door een behoorlijk rigoureuze voor en na tox met goede gerechten geholpen. De gerechten zijn wel vrij tijdsintensief, mogelijk is het wijs de bereidingstijd erbij te vermelden en ook de boodschappenlijst is vrij groot maar zeer volledig. Wel is een klein aandachtspunt om deze op te splitsen in een voortox en een natox lijst zodat die boodschappen nog makkelijker los gehaald kunnen worden. Verder is het gehele proces in mijn ogen vlekkeloos, van bezorging, verpakking, kwaliteit, gebruikersgemak en de totaal ervaring. Sapje levert gewoon een superkuur. Met groet, Bram

top

voor mij niet de eerste keer, reden is dat het me ook eerder al super bevallen is. Goed vol te houden, zeker met de soep. een echte aanrader wat betreft smaak. Goede levering, diepgevroren.

Super sapjes

Zijn echt puur puur .

Sapjes steeds lekkerder, bezorging schort nog en verpakking kan beter

Dit is denk ik de vierde of vijfde keer dat ik een sapkuur van Sapje doe en de sapjes worden steeds lekkerder! Een van de vorige keren ging de bezorging ronduit slecht en heb ik ook een deel vergoed gekregen. Deze keer ging het ecther ook niet vlekkeloos - 5 minuten vantevoren een SMS dat de bezorger op de stoep gaat staan (en vervolgens er pas over 20 minuten is) is niet ideaal. Verder duurt het erg lang voordat de sapjes zijn ontdooit - mijn ijskast staat prima maar niet extreem koud maar bij de bezorging op zaterdag waren op woensdag nog niet alle sapjes ontdooit. Tot slot, kunnen jullie misschien nadenken over de verpakking? Ik had drie dagen Sapkuur + waar je twee gigantische dozen voor krijgt, waarvan de tweede doos nagenoeg leeg is. Is dat niet een beetje zonde? En zou het niet milieuvriendelijker zijn om kartonnen verpakking te gebruiken?

echt geweldig goed

sneller levering en helemaal goed en diep gevroren. vriendelijke service en ontzettend lekker sapjes een voor een ik ben echt enthousiast over se smaken. ik hou niet van rode bieten sap maar deze is superlekker door de combinatie

Een tevreden klant

Dit was mijn tweede bestelling. De dopjes van de rode - / bieten sap lagen los in de doos, maar er was niets beschadigd. Ik kon ze er zo weer opdraaien. Heerlijk dat de bestelling goed op de aangegeven tijd wordt bezorgd.

Heerlijk en gezond

De nieuwe smaken bevallen prima!

2 flesje barst

Verrijkend

Ik ben zeer tevreden over de sapjes, ze zijn biologisch, slow Juice en maandelijks krijg ik een gevarieerd pakket aan smaken. De bestelling wordt telkens keurig volgens afspraak, diepgevroren geleverd.

Lekker, handig en snelle, koude bezorging

zoals altijd: hoog aan te bevelen!

Elke keer secuur, zorgvuldig, zorgzaam, op tijd aangeleverd met vriendelijke service alom. dankbaar!

Ja, verliep zoals aangegeven! Heel fijn ook dat ze lieten weten dat er voor een volle doos nog 2 flesjes bij zouden kunnen. Milieubewust gedacht, geheel vrijblijvend maar wel aangegeven. Fijn, want ik had het toen niet in de gaten & die 2 “extra” soepjes gaan ook wel op. Mooie site met lekkere soepen. Zeer goede, vriendelijke service & echte duidelijkheid over bezorging!

De eerste levering was niet compleet, was inmiddels bekend, maar bleek ook deels ontdooid te zijn. Middels een foto kon ik dat aantonen en twee dagen later had ik een heel nieuwe box in huis. Top!

Vers en lekkere sapjes

Van een bleekselderij box nu naar een variatiebox gegaan met verschillende sapjes...elke dag een traktatie! Erg lekker en vers. Heb al veel mensen in mijn omgeving warm gemaakt voor Sapje

Had ik dit maar eerder gedaan! 3 daagse detox kuur zonder problemen doorlopen, heerlijk puur sap. Goede service en contact. Ik kom zeker terug!

Snel geleverd, geen gebroken flesjes. Zeer tevreden.

Goede eerste ervaring.

Leuke website en goede kwaliteit van de producten. Heel tevreden!

Prima persoonlijk service duidelijke info over bezorging

Weer helemaal goed en precies op de dag en tijden dat je t inplant zijn de sapjes diepgevroren aangekomen.

Erg verzorgd en erg lekker.

De bezorging was mooi op tijd. De 5 dagen kuur erg goed verzorgd. De sapjes vond ik lekker , de een lekkerder dan de ander maar allemaal oké. Ik vond het gewoon jammer dat de 5 dagen om waren…..volgende keer dus 7 dagen.

De sapjes zijn zoals altijd perfect,maar de bezorging was niet goed.

Tussen 17en 22 uur is de tijdzone ,maar om 16 u werd het pakket bezorgd. Gelukkig waren we thuis. Ik wilde weten als we niet thuis waren wat dan? Het antwoord was van de bezorger “ geef ik het pakket aan de buren “ Hier waren we wel verbaasd over.

13 Noorddammerweg K

De Kwakel 1424NV