In één woord geweldig.

Zeer tevreden over de bezorging. Tijdsloten werken perfect. De sapjes zijn uitstekend

Geweldige bezorging!

Vriendelijke bezorger, bracht het pakket helemaal naar boven. Was wel iets later dan gepland maar ik woon op een lastig bereikbare plek.

Nog steeds zeer tevreden.

Ik ben ook heel blij met de mogelijkheid dat er donderdag kan worden geleverd. Voorheen enkel zaterdag en woensdag maar donderdag komt voor mij veel beter uit. Ik vraag me wel af of het niet beter zou zijn dat ik de sapjes in een bepaalde volgorde moet consumeren? Verder vraag ik me ook af of er soms iets wordt gewijzigd aangezien ik nu al bijna twee jaar dezelfde sapjes nuttig.

Zo puur en smaakvol!

Ik kan dit iedereen aanraden! Eenmaal je kuur voorbij is blaak je weer van de energie. Proficiat voor de smaakcombinaties!

Enkel en alleen maar lof! Op alle vlak!

Lekker en gezond

Ik raad iedereen aan om sapje te drinken op zijn eigen manier. Wij nemen elke ochtend op ons nuchtere maag een sapje. In het begin is de smaak even wennen maar nu kijk ik er weer elke dag naar uit. Ik baal zelf als ik een sapje vergeten ben uit de vriezer te halen.

Lekkere shotjes en prima service

De shotjes zijn lekker ik drink er 1/dag maar ik vraag me toch af of 50ml genoeg is voor de gezondheid.

Goede en genoeg keuzes en ook smaakvolle sapjes

Goede en genoeg keuzes en ook smaakvolle sapjes

Niet zo goed

Er lopen fouten naar leveringen en administratie

Heerlijk, leuk, mooie ervaring!

Lekkere sapjes, goeie uitleg, prima flesjes. Nooit eerder gedaan en vond de 3 dagen erg goed om te doen. Met name naderhand voelde ik hoeveel de kuur me bracht qua energie en gezondheid.

De sapjes zijn top vooral de soepjes

Een aanrader om de sapjes te drinken, fijn dat ik jullie heb gevonden

Maikel Korbmacher

Super lekkere sapjes. Mijn energie en stoelgang is al weken top!

Kwalitatief goede sapjes

Ik vond de detox goed vol te houden, mijn bloedsuikerspiegel bleef heel gelijkmatig waardoor ik geen last had van cravings en het dus verrassend goed vol te houden was. Wel ontbrak er één sapje en had ik graag uit de smaken soep willen kiezen. De tomatensoep was veruit het lekkerste, de courgettesoep vond ik het minst smaakvol. Al met al heel tevreden!

Ik ben zeer tevreden over de sapjes.

Tevreden hoe het werd gebracht. Verpakking was ook goed. En sapjes waren lekker.

Lekker van smaak.

Deze voldeden volledig aan mijn verwachtingen, de smaak was super lekker.

Eerlijk en natuurlijk voor een gezonde body!

Ik ben ontzettend blij met Sapje. Ondanks dat ik een druk leven heb kan ik op deze manier toch een juiste keuze maken en voldoende groenten binnenkrijgen op een eenvoudige manier. Het scheelt mij tijd maar ik heb toch snel wat ik wil :)

Prachtig concept!

Voor het eerst een 3 daags detox gedaan van Sapje. Wat een prachtig concept! Verse sapjes, mooi geleverd in glazen flesjes én met goede begeleiding via een pdf via mail. Ik heb het in mijn omgeving alvast aangeraden! Bedankt!!

Super tevreden en heel lekker!

Mooi geleverd en heel lekker! Zeker een aanrader !

Helemaal tevreden!

De doos met sapjes weer keurig ontvangen. Smaak is uitstekend, heerlijk weer!

Zorgvuldig, liefdevol, mooi, smaakvol en super gezond en lekker!

Na een lastige winter vol griep en verkoudheden overgebracht door mijn kersverse kleinzoon en ook twee keer COVID , had ik behoefte om iets te doen om het te doorbreken, achter mij te laten en mijn immuunsysteem een boost te geven. Ik werd door mijn zoon geattendeerd op Sapje. Alleen de stap maken om 9 dagen alle oude minder goede gewoontes (koffie, alcohol ,chocola en te veel en te vaak eten ) los te laten voelde al als een krachtig besluit. De uitgebreide informatie, voedingsadviezen en de doos met al die heerlijke sapjes die duidelijk met zorg en liefde waren gemaakt maakten dat ik ook met zorg en liefde voor mijzelf dit project aanging. Het voelt goed en fijn en ik houd de sapjes en de smoothies er zeker in! De sapvastkuur zou ik zeker vaker willen doen.

Kwalitatief super 7-daagse Detox, bezorging veel kapot.

Goed rond gezocht naar een kwalitatief goede detox / sapkuur vandaar dat ik bij Sapje uitkwam! Zelf eet ik niet veel groente dus dit was een “zware stap” echter hieraan begonnen om de volgden redenen: - Regelmatig erg veel darm krampen tot bijna flauw vallen aan toe. (Mogelijk helpt een periodieke “detox”. - Duwtje in de rug voor mijn strijd om toch van 92KG naar 75KG af te vallen. - “Reiniging” van darmen / maag etc om met een soort van frisse start verder te gaan! Hieronder kort samengevat de tips & tops over deze kuur bij Sapje (naar mijn ervaring/mening): Tops: - Super duidelijke goede uitleg mbt de kuur, mooi en handig schema qua dagprogramma krijg je opgestuurd! - GEEN HONGER! Hier was ik erg bang voor maar ik heb absoluut geen honger gehad! - Eerste kilo’s afvallen gingen als een gek eraf! Zo’n 6-7 KG in na de 7-daagse kuur voor mij! Tip(s): - Verpakken van de glazen flesjes… mooie doos en inlay echter hebben de flesjes schuifruimte. Er waren maar liefst 5 flesjes kapot nadat ze hier aankwamen, keurig opgelost door nieuwe zending echter weer 2 flesjes kapot. Bezorger moest ook de tape opnieuw om de doos plakken nadat ze uit de auto kwamen? Doos lag dus open. Conclusie voor mij: Enorm tevreden over deze 7-daagse Detox kuur!!! Sapjes zijn best weg te krijgen qua smaak, veel diversiteit!

Súper lekker, leuk verpakt en top aangeleverd!

Het detoxen was geen straf met deze heerlijke sapjes. De groentesappen en soepen komen in glazen flessen (dus geen plastic) en hóe ideaal is het dat ze bevroren aan huis bezorgd worden?! Op deze manier voelde het echt alsof ik dagelijks super verse sapjes mocht drinken. Ook de instructies voor de detox waren helder uitgelegd. Ik ga zeker vaker bestellen!

Lekker, gezond en prima levering

Sapjes werden keurig bezorgd en goed verpakt. Detox was goed vol te houden, sapjes waren ook heerlijk om te drinken!

Hele goede ervaring, voor mij werkt het als reset, om het snoepen drastisch te verminderen en dat lukt goed

Heerlijk om te doen, gemakkelijk om te volgen

Ik vind het heel fijn om af en toe een sapkuur te volgen. Ik knap er echt van op! Heb nu een paar keer een driedaagse gedaan en recent een vijfdaagse. Dat vond ik best pittig, vooral de tweede en derde dag. Maar het voelde zó lekker en gezond. Geen buikpijn meer, een beter besef van wat ik normaal gesproken eet én twee kilo kwijt die ook niet meer zijn teruggekomen. De sapjes zijn heel lekker, de soepjes die je 's avonds eet ook! Echt een aanrader.

13 Noorddammerweg K

De Kwakel 1424NV