Super lekker van smaak, geen hongergevoel, makkelijk vol te houden.
Dit is echt een detox om aan te raden. Alles werd snel geleverd, kwam met een duidelijke uitleg en dan de sapjes en soepen.... Zo lekker! Wat heel fijn is omdat zodra je het de sapjes proeft, je voelt dat de enzymen aan het werk gaan. Het is echt een fijne smaaksensatie. Het zijn ook voldoende sapjes en ik ze zijn allemaal enorm lekker, echt een smaakexplosie in je mond. En dat shotje, echt heerlijk! Ook de soepen zijn heerlijk. Heel fijn om als avond eten toch iets warms binnen te krijgen. Van de soepjes zijn de pompoensoep en courgette-soep mijn favoriet. Als ik dan een opmerking mag maken, dan is het dat ik de tomatensoep net iets minder vond, maar nog steeds prima te eten.
En heel erg fijn: Ik heb geen last van hoofdpijn of andere bijwerkingen, voel me zelfs heel energiek. Dat komt denk ik ook doordat ik al een paar weken terug gestopt was met suiker en zoetigheid eten, maar ook door me aan de pre-detox te houden. En ik ga ook rustig opbouwen met het after detox plan. Samenvattend, dit zijn by far de beste en lekkerste sapjes die ik ooit heb besteld en als je een detox wilt doen is dit een absolute aanrader.