Super sapjes!!!

De 5-daagse detox kuur gedaan en voel me er heel goed bij. De sapjes zijn lekker en de soepjes ook. Weinig honger gehad. De extra info die je krijgt heel ondersteunend. Fijne recepten die je voor en na de detox kunt gebruiken! Ik ben enthousiast!

Super die sapjes!

Sapje werd me aanbevolen door m’n zoon. Hij voelt zich fitter en heeft een beter uitziende huid. Ik merk ook dat de biologische sapjes iets toevoegen aan het welzijn; daarnaast zijn de meeste gewoon lekker. Ik ben 70 jaar en neem zeker een abonnement op deze flesjes vol natuurlijke vitamines.

Geloof erin

Goedemorgen, ben er jammergenoeg nog niet aan begonnen( direct in vriezer gedaan). Weet niet goed hoe ik eraan moet beginnen, niet echt vermeld. (Ook beetje griepachtig geweest) Heb dat kennismakingspakket genomen. Proteïne smoothie, tomatensoep, en detox-, energie-,fresh-, sunny sapjes. Graag wat meer uitleg, want wil dit echt wel doen op de juiste, effective manier! Dankjewel, grtjes Greeteke( nog niet echt ondervonden, vandaar sommige keuzes)

Goede sapjes

De bezorging was slecht, een uur vroeger dan het tijdsframe dat ik had opgegeven en geen berichtje dat mijn bestelling eraan kwam (dat zou een uur van tevoren worden verstuurd). Gelukkig was ik net thuis, hoorde ik de bel en zag ik dat de bezorger bezig was de 3 dozen voor het huis op de stoep te zetten omdat hij dacht dat ik er niet was. Erg slecht! Verder was de detox kuur erg goed, geen hongergevoel omdat er ieder uur wel een sapje genomen kon worden, schema in de doos en online waren echter wel verschillend, ik heb de online versie aangehouden. Het smaakte vers en prima. De after detox kuur was voor mij wat veel, vooral de ontbijt smoothie krijg ik niet op. Maar dat zal persoonlijk zijn. Smaak is verder wel goed en lekker.

Goed vol te houden!

De sapjes zijn lekker en ook genoeg. Prima te doen die 5 dagen die ik koos. Eens per jaar een aanrader!

Sapjes prima maar er misten doppen

Heerlijke sapjes, alleen op enkele flesjes zat geen dop en veel doppen zaten los. Gelukkig waren ze nog een beetje bevroren maar het bietensap lag wel op de vloer.

super energie

lekker de sapjes, en zeer goed voor de seks, sinds ik sapjes drink dek ik drie vier meiden per week geweldig, toch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goede sapjes en goed transport bedrijf

Goede sapjes en goede service wel zou ik wensen dat ze iets groter zijn. Maar de transport is super geregeld en de sapjes zijn overheerlijk.

Pittige challenge

Een driedaagse detoxkuur besteld. Veelal last gehad voor meerdere bijwerkingen & bijkomend dat de sapjes echt heel moeilijk weg te krijgen zijn kwa smaak. Maar goed als je je bedenkt dat het puur groenten zijn en het wel degelijk iets met je lichaam doet, probeer het.

Zeer goed vol te houden soepkuur

De soepkuur was voor mij de voorbereiding op mijn volgende watervasten. Door de soepkuur kon ik mijn lichaam voorbereiden op watervasten en viel deze niet zo zwaar. De soepen smaakten heerlijk en gaven een redelijk lang vol gevoel. Ook de gembershot is goed te drinken!

Heerlijke sapjes

Ik heb deze sapjes gekocht voor mijn zieke moeder die darmkanker heeft en hiervoor immunobehandelingen krijgt. Vast eten is soms lastig, maar de sapjes gaan er heerlijk in. Zo krijgt ze toch de benodigde vitaminen, mineralen en antioxidanten binnen en dat allemaal 100% biologisch, puur en raw.

Zit vandaag in laatste dag detox 5 dgn. Sapjes werden keurig bezorgd op afgesproken tijd. Alle sapjes zijn echt heerlijk en puur van smaak. Natuurlijk vind je de ene lekkerder dan de andere. En dan na een dag zo’n heerlijk soepje, echt een traktatie. Op dag 4 miste ik wel het kauwen maar heb geen honger gehad. Was voor mij wel eye opener hoeveel ik ongemerkt tussendoor in mijn mond stak. Ga zeker vaker even een detox doen want heb veel meer energie en voel mij echt goed

hoog aan te bevelen!

Zoals sinds jaren, GEZOND, zorgvuldig, zorgzaam, vriendelijk, secuur, betrouwbaar.....erg gewaardeerd! zr prof dr TATakken

Detox zending slecht verzorgd ontvangen, doordat er twee flesjes zonder deksel in zaten.

Op de feedback die ik stuurde, kreeg ik als antwoord, dat ik zelf maar sapjes moest maken om ze te vervangen. Ongehoord slordig.

Niet lekker

Ik heb deze geprobeerd: banaan en vanille, wel ok, banaan en chocolade, niet zo, en anti oxidant bosvruchten, vies! Mijn zoon kreeg het niet eens weg. Ik heb respect voor wat jullie proberen(daarvoor 2 sterren), maar lekker is het niet. Goed dat jullie het bevroren aanleveren in glas, met als nadeel dat er eentje bij bezorging gebroken was, maar dat is door de winkel netjes vergoed. Alle door mij geprobeerde smoothies zijn niet smooth; ze smaken korrelig, en door de enorme hoeveelheid aan ingrediënten is er geen enkele specifieke smaak te ontdekken. Ik vind het goed dat het niet zoet is, maar korrelig met keiharde stukjes is voor mij wel de (negatieve) limiet.

Very flavorful and tasty soups

The delivery was very flaxible, accurate and quick. I loved the packaging and the presentation of the products and supplements.

Zeer goede eerste ervaring!

Ik wist niet zo goed wat te verwachten van de smaken. Ik heb bijvoorbeeld een hekel aan rode bieten. Het is mij heel erg meegevallen hoe alles smaakt en zelf ook best lekkers allemaal. Ook zitten er goede instructies bij om je voor te bereiden op de detoxkuur zodat je minder bijwerkingen heb. Ik had gelukkig geen bijwerkingen en voelde me zelfs energieker. Nu dagen later voel ik mij nog steeds veel beter en energieker. Ik ben blij dat ik gekozen heb om dit te doen. De bezorging van de sapjes ging ook heel goed. Ik heb meerdere berichten gehad hoe laat de bezorger langskwam dus dan kan je elkaar niet missen.

Een smaakvolle beleving

Niet mijn eerste keer dat ik de sapkuur van sapjes heb gedaan maar wel de eerste keer dat ik de zeven dagen kuur heb gedaan en de after detox sapjes. Het is mij goed bevallen. Na een kleine dip op de tweede dag goed vol te houden en de sapjes waren lekker. Voor mij is dit zeker een manier om een tot twee keer per jaar te detoxen en even de rust voor mijzelf te nemen.

Fantastische kuur!

Alle sappen, smoothies en soepen vond ik heerlijk! De bijgevoegde recepten zijn stuk voor stuk geniaal, en makkelijk te veganizen zoals ik gedaan heb. Ik eet al supergezond en toch heeft de kuur mij energie opgeleverd en inzicht in wat ik stiekem toch teveel eet(aan suiker en gemaksvoer). Dit is de beste kuur die ik tot nu toe geprobeerd heb, zeker als je t leuk vindt om zelf 1x per dag wel lekkere salade te maken.

Heerlijke sapjes, keurige bezorging

Fantastisch ingepakt, mooie duidelijke flessen met uitleg, 3daagse sapkuur is goed te doen

Heerlijk

Heerlijke sapjes, veel verschillende smaken. Via de site makkelijk en snel eventueel wijzigingen door te geven. Bezorging ook prima, wordt op hoogte gehouden wanneer de bezorger er is.

De detoxkuur is heel smaakvol zonder hongergevoel.

Heel tevreden over de detoxkuur die ik 5 dagen heb gedaan. De sapjes zijn heel smaakvol en ik heb geen hongergevoel gehad. Intensief sporten heb ik in die periode niet gedaan. Alleen gewandeld.

Wat een lekkere sapjes, in glas!

Ik heb al vaker een detox besteld, maar deze is tot nu toe de beste. Alleen al het feit dat het in glas zit ipv plastic flesjes (wat bij concurrentie vaak het geval is). Daarnaast zijn de sapjes lekker, fris en zonder vieze gekke nasmaak van bijvoorbeeld paprika (niet mijn favo smaak). En een grote pluspunt. S avonds lekker een warm soepje. Het was voor mij te veel flesjes op één dag, dus ik kon er 3.5 dag van genieten. Er komt volgende week weer een bestelling binnen en kijk er nu al weer naar uit! Ik ben fan!

Focus met zeker 30% gestegen in 2 maand

Godverdomme, die sapjes. Wie had dat gedacht? Ik, een man van de oude stempel, een liefhebber van een goede steak en een glas rode wijn, die nu zit te genieten van een of ander groen goedje. Maar ja, de dokter zei dat het moest. Mijn cholesterol was te hoog, mijn buik te dik, en mijn humeur... laten we het daar maar niet over hebben. Dus daar ga ik dan, drie keer per dag een sapje. 's Ochtends bij het ontbijt, om 10:30 uur (een mens moet toch iets doen tegen die ochtenddip), en 's middags om 3:30 uur. En verdomd, het werkt nog ook! Ik voel me fitter, energieker, en mijn broek begint weer wat losser te zitten. 8 kilo ben ik al kwijt, en dat is geen grap. Natuurlijk, ik sport er ook nog bij. Maar die sapjes, die maken echt het verschil. Ze zijn een soort wondermiddel, een tegengif tegen de sleur van het leven. Dus als je het mij vraagt: drink die sapjes! Het is misschien even wennen, maar je krijgt er een hoop voor terug. En wie weet, misschien ga je er nog van houden ook.

1 dag detox goed bevallen

Ik heb gekozen om te beginnen met 1 dag de detox te doen. Het is goed bevallen, volgende week doe ik weer een dag. Sapjes zijn erg lekker en de soep ook!

Noorddammerweg 13 K

1424NV De Kwakel

Over Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. Onze sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Met een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier voegen we extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maken we met veel liefde heerlijke en vooral gezonde sapjes uit maar liefst 100 verschillende ingrediënten. Bij het samenstellen van onze groentesappen en detox kuren passen we actuele inzichten op het gebied van voeding toe. We zorgen altijd voor een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo helpen wij je graag je gezondheid verbeteren of op peil houden. We leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je af in glazen flesjes. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw!