Top !

Lekkere gezonder sapjes/soepen/smoothies die ingevroren lang kunnen bewaard worden en per dagelijks gebruik kunnen uitgezet worden. Levering verloopt heel correct, je word constant op de hoogte gehouden en je kan je levering zonder probleem op een andere datum inplannen, alsook je box kan je aanpassen indien je een abonnement hebt afgesloten voor wat afwisseling. Ik ben grote fan !

Prima detox voor 3 dagen

Makkelijk te bestellen, aflevering was op de juiste tijd. Sapjes zijn lekker en 3 dagen is goed vol te houden. Enige wat ik ervaarde was een rommelende buik en de 2e dag had ik het erg koud. Verder geen afkick verschijnselen gehad.

Verrassend

Een detox doe je niet zomaar even. Bereid het voor, hoofdpijn ligt op de loer. Zeker koffie terugbrengen voor je begint. De pre detox maakt de detox beter te doen. Ook in mindset. De detox zelf is te doen. Het zijn koude sappen en 1 warme soep. Onderschat niet dat dit ook wat doet in de nacht. Ik ervoer koude voeten en handen. Inderdaad griepgevoel. Heel onrustig slapen door pijn in de onderrug. Je voelt letterlijk dat wat je overdag hebt gedaan doorwerkt in je lichaam gedurende de nacht. After detox ook belangrijk om weer te wennen aan vast voedsel. Mooie ervaring en groot bewustzijn van voeding. Aanrader te doen. Ik zou meer zoete smaak in sapjes nog een add on vinden en meer warme varianten, zeker in herfst winter periode.

Goed vol te houden en lekker

De bezorging was precies volgens planning. De smaken van de sapjes waren gevarieerd en lekker. Ook de pompoensoep en tomatensoep vielen goed in de smaak. Ik houd niet zo van kokosmelk waardoor de courgettesoep wat minder in de smaak viel. Maar smaken verschillen. Ik heb de drie dagen kuur goed vol kúnnen houden zonder toevoegingen. Het enige wat ik een nadeel vond was het tijdschema, ik had het gevoel telkens op de klok te moeten kijken.

Zeer goede service, heb mijn pakket kunnen aanpassen ivm een allergie voor banaan. Sapjes ook stuk voor stuk erg lekker. Knap gemaakt.

Heerlijke gezonde sapjes!

Ben zeer tevreden! Alles netjes precies op tijd geleverd. De sapjes en de soepen zijn heerlijk! De volgende keer kies ik weer voor de 7 dagen detox kuur.

Ik zou het zo weer doen

Wist niet wat ik van mijn 1e 3daagse detoxkuur met sapjes moest verwachten. Ik vond ze echt heerllijk. De informatie die ze geven ook heel goed. Mijn koffie zoals ze gezegt hadden afgebouwd en helemaal geen hoofdpijn gekregen. Nu zelf een slowjuicer besteld.

Niet volgehouden

De sapjes werden geleverd op de afgesproken dag en tijd en ingevroren, dat was prima. Al sprong er bij het ontdooien af en toe spontaan een dop van het flesje. De sapjes waren veel wateriger dan ik had verwacht en ook de smaak van de meeste sapjes vond ik echt heel vies. Alleen het laatste sapje van de dag en de soep waren lekker, al was de soep dan wel weer erg veel ineens. Ik had enorme trek gedurende de kuur en kreeg aan het eind van de eerste dag enorme hoofdpijn. Halverwege dag 3 hield ik de sapjes ook niet meer binnen en heb ik wat gegeten. Voor mij was deze kuur veel te heftig.

Heerlijk sapjes

Hele lekker sapjes alleen vind ze wat duur met een korting ging het nog wel. Daarnaast zijn de flesjes niet super. Had 5 flesjes waar de dop van los was en wat flesjes niet meer bevroren en in de vriezer is er ook nog een dop los geschoten. Ander type flesjes zou echt beter zijn. Maar de sapjes zelfs zijn heeeerlijk

Veel afwisseling en handig te pauzeren

Ik ben inmiddels trouwe klant bij Sapje. Het brede aanbod van sapjes en de smoothies is heerlijk. Ik drink er elke dag één!! Mocht je op vakantie zijn, of om een andere reden je bezorgdatum willen aanpassen, dan is dat geen probleem. Een abonnement geef veel flexibiliteit. Alleen de levering levert regelmatig wat problemen op; de bezorgpartij kan regelmatig mijn huis niet vinden.

De levering van de sapjes is goed verlopen. Ik vond de sapjes lekker, vooral het wortelsapje aan het eind van de middag. De soepen waren super lekker, vooral de courgettesoep. Ik heb geen honger gevoel gehad tijdens de kuur, alleen last van vermoeidheid, heb veel rust genomen. Het is zeker een aanrader om te doen.

Ik heb het proefpakket geprobeerd, echt geweldig! Ik ga zeker een kuur bestellen!

Weldaad voor je lichaam!

Hallo Joël, Rosalynn en het hele sapjesteam, wij willen jullie proficiat wensen met de super lekkere sapjes! Ook zijn we heel tevreden over de bezorging en stiptheid! We vinden het ook belangrijk dat de sapjes zonder kleur- en smaakstoffen zijn en dat er geen suiker of water is toegevoegd. Dat proef je direct! Wij kunnen nergens anders zo'n pure en lekkere sapjes kopen en zijn dus heel tevreden! Er komen regelmatig nieuwe sapjes, soepjes, smoothies en shotjes bij met verrassende smaken en dat vinden we super!!! Ook de detoxkuur is een weldaad voor je lichaam! Wij zijn heel tevreden en blijven trouwe klanten! Dirk & Sofie uit België

Top en lekker

we hebben een 3 daagse detox kuur gedaan en waren heel tevreden. De sapjes werden mooi op de afgesproken tijd bezorgd, waren heel netjes verpakt en nog diep gevroren toen ze aankwamen. We werden ook goed op de hoogte gehouden over de bezorging, dat was erg fijn. Lekkere sapjes. We gaan deze kuur zeker nog weer eens doen binnenkort!

Prima bezorgd

Bezorging zoals eerder aangegeven wat tijdstip betreft, alles bevroren en heel gebleven en aardige bezorger. Prima dus.

Amazing

I ordered online (from Australia) for family living in Belgium. The team were super lovely, helpful and professional via email. I purchased 14 juices for my brother-in-law and his partner for after they had a baby to refresh and re-energize. I heard the juices were fantastic and delicious as they told me the ordered more :) highly recommend. Fantastic service and produce! Great business!!

3 daagse sapkuur is een aanrader

Ik heb de 3 daagse sapkuur & 10x gembershotjes besteld. De levering van de gembershotjes ging niet goed, de deksels lagen er af, gelukkig was de inhoud bevroren, maar toch plakte alles. Na Sapje te hebben geïnformeerd, direct een nieuwe levering shotjes ontvangen (welke wederom gemankeerd is aangeleverd). De sapkuur daarentegen is zeer netjes aangeleverd. Helaas wel met het verkeerde kuurschema, maar deze is na wat zoeken ook op de website terug te vinden welke ik op papier heb overgeschreven (aangezien ik niet steeds digitaal wil terugkijken hoelaat welk sapje gedronken dient te worden). De sapkuur was positief verrassend! Ik heb geen honger gehad tijdens de kuur, terwijl er max 900 calorieën per dag binnen komen. 3 dagen is voor mij wel de max, maar deze kuur is voor herhaling vatbaar.

Prima sapkuur

Ik had gehoopt veel energie hiervan te krijgen, dat is helaas niet het geval. Wel een goede manier om de cirkel van snoepen te doorbreken. Helaas niks afgevallen. Was mooi meegenomen geweest, maar niet mijn doel. Ik heb absoluut geen honger gehad of behoefte om extra te eten. De sapjes zijn goed van smaak. Lekker is anders, maar dat had ik ook niet verwacht. Ik keek wel elke dag uit naar de soepjes, die waren echt heerlijk. Vooral de courgettesoep.

Vol energie en zo blij met de soep erbij

Ben gek op soep en oa om die reden ben ik Sapje gaan proberen. Persoonlijk ben ik wel een voorstander van een af- en opbouw van dezelfde duur als de kuur zelf. Dus bij 5 dagen sappen, dan ook 5 dagen af- en opbouwen. Maar wellicht is dat ook achterhaald ondertussen. Dacht dat ik pompoen en courgette soep niet lekker vond, wat blijkt: ik vind die gewoon niet lekker zoals mijn schoonmoeder deze voorheen altijd maakte, die mijn neus uitkwamen. Sinds Sapje maak ik de soepen zelf ook en vind ik het klaarblijkelijk hartstikke lekker. Sapjes zijn voor mijn gevoel écht gezond lekker en niet (te) zoet gemaakt met te veel fruit of iets. Andere merk sapkuren vond ik soms verdacht "lekker", waardoor ik het vermoeden had dat ze qua "gezonde inhoud" wat inleveren in de kwaliteit. De kunst is nu het rustig opbouwen. Maar heb weer genoten van de sappen en soepen. Bedankt!

Super goede levering van bevroren sapjes

De sapjes waren precies op de afgesproken tijd geleverd en nog helemaal ingevroren, zodat ze vers mijn vriezer in konden. Dit is bij andere webshops voor bijvoorbeeld vlees wel eens misgegaan, dat de spullen al half ontdooid geleverd werden. Dus ik ben erg tevreden!

Sapjes zijn super! Mooi concept!

Sapjes zijn super! Mooi concept! Bij mij zat het verkeerde schemaatje van het gebruik erbij. Gelukkig had ik hem nog van de vorige keer. Ook zijn de dekseltjes kwetsbaar zeker van de rode (bieten) sap. Bij mij kwam de bestelling met 3 losse dekseltjes aan. Geeft niet bij diepgevroren, maar niet handig als je ze mee wil nrmen naar je werk omdat ze erg voorzichtig vervoerd moeten worden.

Like the product, will continue using it in future

Overall, I am very satisfied. last order was my third one already, still more to arrive. i like the product, everything is convenient and clear. the only thing which was maybe not perfect is that delivery has been changed a couple of times. and for this type pf product that might be an issue. but overall everything is great thanks!

Nog steeds geen koeltasje geleverd

Ik ben al vanaf februari bezig om een gratis koeltasje te ontvangen bij mijn bestelling. Inmiddels staat het aangegeven bij de bestelnotities maar het blijkt moeilijk te zijn om te lezen. Daarnaast is het onmogelijk om 1 tasje apart te versturen. Jammer dat de klantvriendelijkheid verminderd wanneer een bedrijf groter groeit. De sapjes zijn wel prima.

zeer goed te doen en erg lekker

ik vond, op eentje na, alle sapjes lekker. vooral de soepjes waren erg goed

Veel water en fruit

De sapjes zijn zwak en bedragen veel fruit en water. Ik had niet het gevoel van detox of dat ik gezond bezig was. Veel koolhydraten en dus suikers. Succes maar ik bestel niet nog een keer. Librije zou ook beter moeten weten dan zichzelf hiervoor te lenen.

Noorddammerweg 13 K

1424NV De Kwakel

Over Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. Onze sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Met een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier voegen we extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maken we met veel liefde heerlijke en vooral gezonde sapjes uit maar liefst 100 verschillende ingrediënten. Bij het samenstellen van onze groentesappen en detox kuren passen we actuele inzichten op het gebied van voeding toe. We zorgen altijd voor een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo helpen wij je graag je gezondheid verbeteren of op peil houden. We leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je af in glazen flesjes. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw!