Gevarieerd en lekker

Heerlijk gezonde sapjes, makkelijk als je geen tijd hebt om zelf te juicen. Snelle levering.

Effectief en goed te doen

Vijf dagen detox: de sapjes worden zodanig verspreid over de dag gedronken, dat je geen hongergevoel hoeft te hebben. Doe wel rustig aan tijdens de kuur; de eerste dag was ik er behoorlijk ziek van (hoofdpijn en overgeven), de dagen erna een mooi serene stemming. Eindeffect: geen opgeblazen gevoel meer, helder hoofd, 4 kg. lichter (helaas een tijdelijk effect ;) Tip: zorg voor voldoende ruimte in je vriesvak. Tip: neem de tijd voor het ontdooien (duurde bij mij drie dagen in de koelkast). Tip: de soep kan ook warm gedronken worden. Dat was mij de eerste dagen niet duidelijk, staat ook niet op het label.

Gezonde, lekkere sapjes met veel afwisseling

Wij eten al zo gezond en gevarieerd mogelijk. We maken ook thuis smoothies. Maar we merken dat we toch vaak dezelfde groentes en fruit pakken. Ook kruiden gebruiken we niet heel veel. Met een druk gezinsleven en baan zijn deze sapjes en shotjes echt een uitkomst om daarnaast te nemen. Als we wat minder tijd hebben, of gewoon voor wat extra ondersteuning! Ook de verzending en abonnementen zijn heel praktisch en flexibel. Al met al een positieve ervaring!

Wij zijn superblij met jullie sapjes en vinden ze allemaal even lekker!!

Wij voelen onszelf heerlijk gezond met de sapjes! Wij pakken iedere dag twee halve flesjes ! Groetjes Marjan❤️

Supergezonde sapjes. Te lekker.

Altijd fijn om de sapjes op voorraad te hebben. Gezond en zoooo lekker.

geweldig verzorgde detox voor ieder voorjaar!

De kwaliteit is steeds opnieuw hoog! Na drie jaar iedere lente te detoxen kan ik dit beamen. Het is een simpele manier om een reinigingskuur te doen. Ik voel me met de dag fitter en het kost me geen moeite om 5 dagen te sappen met jullie smakelijke, gezonde drankjes en daarvoor en na 3 dagen van jullie heerlijke recepten te genieten. Het klaarmaken ervan kost wel wat tijd. Daar moet je rekening mee houden. Complimenten ook voor de goede service en voorlichting!

Green happiness

Hoe handig om in 1 flesje al 400 gram van je dagelijkse portie groenten en fruit binnen te krijgen. Love it. We proberen elke dag zo gezond mogelijk te eten maar soms schiet dat er bij in en dan is zo'n flesje dé uitkomst en lang houdbaar in de diepvries. Met mijn eenmanszaak Healthy Happy Moves echt een aanrader.

Lekker en gezond

De sapjes zijn niet alleen gezond, maar ook lekker. De verzending is uitstekend gegaan. De sapjes kwamen diepgevroren aan. Absoluut een aanrader voor lichaam en energie.

Perfect verzorgde detox kuur!

Een kuur die door sapje zo uitnodigend wordt gepresteerd is goed vol te houden. Elk uur een sapje (met lekkere smaken) geen last gehad van hongerig of misselijk gevoel. Ik blijf sapje bestellen!

Echt lekkere sapjes en goede service!

Eerder een detoxkuur gedaan bij een andere bekende aanbieder. De detox van Sap.je was VEEL LEKKERDER en daarom makkelijker vol te houden. Keep up the good work!

Helemaal top

De bestelling werd door een heel vriendelijke bezorger afgeleverd. Alles was prima in orde. Ik ben helemaal tevreden

Lekkere sapjes! Energie na afloop

Erg lekkere sapjes. Tussendoor rauwe groente gegeten vanwege de trek. 3 daagse kuur was goed te doen. Na afloop voel ik me energiek en mijn buik is erg blij. Zeker aan te raden.

alles is volgens afspraak verlopen

Ik vindt de sapjes prima, de groene groente vindt ik wat minder maar dat is een kwestie van smaak. na 1 week begin ik het gevoel te krijgen iets meer energie te hebben dus dat is geweldig. ook leuk dat er anti oxidant shots in het pakket zaten inmiddels heb nr 365 geprobeerd en die is heerlijk

Wat een heerlijke sapjes

De sapjes voor de 1e keer ontvangen maar het is zeker niet ook de laatste keer geweest. Want wat zijn ze lekker! En dat alles 100% biologisch is vinden wij helemaal top! Mijn man en ik wilden nog meer groente en fruit binnenkrijgen en dit is een ideale en makkelijke manier om dat te doen. Wij zijn vanaf nu fan.

Heerlijke biologische sapjes,

en ook deze keer weer een zeer correcte bezorging.

Fijn alle vitaminen binnen te krijgen

Aanrader!

Heb net een 5-daagse detox kuur achter de rug en ben erg tevreden met zowel het product als de geleverde service. De sapjes en soepen zijn vers, smaakvol en lekker. Ze worden verzorgd en ingevroren geleverd, zitten in een mooi vormgegeven en herkenbare verpakking, en worden gecombineerd met een duidelijk schema waardoor je ze makkelijk dagelijks kan ontdooien en sorteren in je koelkast. Echte 'honger' had ik niet, maar wel enorme trek in iets warms... keek elke dag echt uit naar m'n soepje :-) Naarmate je bezig bent, vergroot de motivatie om vol te houden en ook nadien gezonder te gaan eten (en - hoewel de weegschaal niet het doel an sich was - is het toch een mooie kickstart om opnieuw wat lichter en 'groener' te gaan eten in het voorjaar en de zomer). Dankjewel, Sapje! Aanrader!

Super! een Aanrader!

voor de derde keer een Sapjes kuur gevolgd, en opnieuw voel ik me hier zo fijn bij!. Het is heel goed vol te houden. Het beste resultaat heb je als je ook je rust neemt avonds en op tijd gaat slapen! Deze keer heb ik wat rauwkost geknauwd tussendoor vanwege de smaak. Dat is echt genieten! Vooral omdat ik ook aan het werk was en ik vond dat wel fijn deze keer. De levering is altijd Top!, prima chauffeur die geregeld heeft dat het product koud kon staan bij de buren! Helaas miste ik de chauffeur omdat ik plots moest werken. Het duurt wel even voordat de flesjes ontdooid zijn maar beter is als het gelijk in de vriezer gaat! Kortom een Top Product, ik voel me Top en mijn lijf is ook een paar kilo minder! Voel me heel uitgerust! Bedankt!!

Verrassende smaakjes en zeer effectief

Na een paar dagen hoofdpijn was mijn lichaam ingesteld op de sapkuur en vanaf dat moment ging het bergopwaarts in alle opzichten. Geen hongergevoel, dat maakte volhouden eenvoudig. Dat de sapjes biologisch zijn en er geen toevoegingen zijn gebruikt past in mijn voedingsstijl. Ga de detoxkuur zeker nog een keer herhalen!

Mega goed

Ik heb de detox box besteld Prima service goede sappen Ik ben zeer tevreden

Eenvoudige reset van het lichaam, moeder en dochter detox.

De levering van sapjes en soepen is prima verlopen. Alles diepgevroren, niks stuk door transport. Belangrijk dat je toch minstens 24u neemt om porties per dag te laten ontdooien in de koelkast (ruimte nodig). Wij waren niet zo’n fan van de smaken. De groene sapjes en de courgettesoep smaakten erg hetzelfde, vermoedelijk omdat dezelfde kruiden gebruikt werden (basilicum soms erg overheersend). Enkel de tomatensoep vonden we echt lekker, ook de kick vonden we ‘s ochtends een frisse starter. Zeker als je je enkel met sapjes voedt, is variatie en smaak belangrijk. We hebben ook vanaf de tweede dag 1 gezonde maaltijd (50g verse pasta met gewokte groenten) toegevoegd om concentratie- en energieverlies tegen te gaan. Desondanks mooi 1,5 kg per persoon op 5 dagen afgevallen. Gewichtsverlies belangrijk gezien het de allerlaatste kilo’s zijn die er traditioneel maar niet af gaan. Elke dag half uurtje wandelen hiervoor ook belangrijk. Na 5 dagen waren we erg blij om terug normaal te eten, de recepten zijn daarbij handig. Bananenpannekoekjes al meteen een hit en wellicht een blijver in ons dieet.

Super sapjes van sapje.nl

Heerlijke detox week gehad met de sapjes. Bezorging is precies als afgesproken. Heel fijn met een drukke baan. Hoe vaker ik de sapjes heb gehad hoe lekkerder ik ze ga vinden. Het doet mijn lijf veel goeds, ik voel mij heel fit en vol energie. Dankjewel team van sapje.nl

Al meerdere malen heerlijke spaboxen besteld. Ook twee keer een driedaagse detox gedaan. De sapjes zijn heerlijk en het wordt altijd netjes ingepakt en bevroren geleverd. Kan niet anders zeggen dan 100% tevreden!

Erg tevreden

Ik ben heel erg tevreden met alle informatie die je erbij krijgt alles is ontzettend goed geregeld.

Heerlijke sapjes super service

Top!!!

Noorddammerweg 13 K

1424NV De Kwakel

Over Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. Onze sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Met een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier voegen we extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maken we met veel liefde heerlijke en vooral gezonde sapjes uit maar liefst 100 verschillende ingrediënten. Bij het samenstellen van onze groentesappen en detox kuren passen we actuele inzichten op het gebied van voeding toe. We zorgen altijd voor een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo helpen wij je graag je gezondheid verbeteren of op peil houden. We leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je af in glazen flesjes. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw!