Handig en fijn

Super snelle en duidelijke levering. En heerlijke sapjes!

Zo eenvoudig en lekker kan het zijn om voldoende groente per dag te nuttigen

Zo simpel en vooral lekker kan het zijn om je gezondheid te helpen en je smaakpapillen te strelen. Flesjes met groente en vitamines in de meest diverse smaken. Een heerlijke aanvulling op mijn dagelijkse routine.

super goed concept

Ik had een hele goede ervaring met mijn eerste keer 3 daagse sap kuur. Alles is in de puntjes georganiseerd met uitleg en bezorging en er wordt gelet op het milieu .De sapjes smaken ook nog eens heerlijk. Een aanrader!

Super snelle en nette levering(dag na bestelling). Sapjes zijn echt heerlijk!

Zeer compleet, je hoeft zelf nergens over na te denken, wat al moeilijk genoeg is tijdens het detoxen. Super vers en heel goed afgestemd! Zo was het heel goed vol te houden.

Zo blij met mn soepjes van sapje.nl

Alleen maar positief! Lekker, gemakkelijk en supergezond!

Lekker, makkelijk, super gezond, snelle levering.

Snelle levering na bestelling, lekker sap-combinaties, super!

Goede ervaring.

Heb een box besteld om te kijken of het bevalt. Dat doet het zeker. Enkele smaken minder geschikt voor mij, maar door de bocht genomen prima smaken waar je snel aan kan wennen. Zelf juicen zie ik niet zitten. Veel te veel werk, slechte smaak en ook niet voordeliger uitgaande van een flesje per dag. Bestond dit 30 jaar geleden, dan had ik gezonder geleefd en wellicht nu niet chronisch ziek geweest.

Tevreden over alles. Levering, smaken, lekker grote flessen soep. Ik vind alleen de grote kaartjes aan flessen wat onnodig maar dat doet niets af mijn tevredenheid.

Vrij aangename manier om te resetten

De eerste dag werden geuren extra aangenaam . Geuren van het eten van restaurants en bakkerijtjes enzovoort vielen me meer op dan normaal . Ik kon er wel van genieten . De eerste vier dagen had ik geen honger omdat ik alleen leef , en normaal gesproken nooit zoveel consummeer als ik met sapje doe . De dagen dat ik dat wel had was ik bij moeder , en ze nam mij mee voor boodschappen , ik moest helpen met koken en ik was deel van haar uitgebreide dinerfeestje . Nu had ik gelukkig een nieuw woordzoeker boekje om te verslinden . Ik besefte me door de dagen heen dat ik sterker ben dan ik dacht . Het is nu dag 6 , en gisteravond was ik wel erg verleid om een handje luxe noten naar binnen te werken , die mama in een servet had gestopt en erop stond dat ik het meenam voor later . :P Ik rook eraan en fantaseerde erover , maar deed het toch niet . Ik werd wakker met een prachtige droom en een zwaar gevoel van rust in mijn ledematen . Deze + kuur van 7 dagen heb ik dus voor het eerst besteld met de gedachte dat ik erna een watervast wil doen . Rond dag 4 had ik wel al lichte zin om af te bouwen . Mijn obsessie met dingen proeven was vervaagd . Ik voelde me bij het ontbijt van dag 1 al lichter . Nu voel ik me mentaal ijzersterk . Wel ben ik benieuwd of ik drie dagen of langer trouw kan blijven aan een watervast met mineraalwater . Wens me geluk !

Geweldige snelle levering, lekkere sapjes!

Voordat ik de sapjes bestelde was ik een beetje sceptisch over de smaak. Hoe lekker kon de smaak nou zijn als er 400 gram groenten in zat? Maar elk sapje smaakt oprecht lekker! Ik voel mij meteen een stuk gezonder wanneer ik zo’n sapje drink. De levering was ook top. Keuring in het aangegeven tijdslot geleverd, en dat al de volgende dag.

Resultaat was geweldig maar het kost wel wat doorzettingsvermogen

Ik heb de 3 daagse detox kuur gevolgd. De sapjes waren heel smaakvol en heerlijk. De soepen erg goed. Het werd optijd geleverd en het zag er verzorgd uit. Het schema wanneer je welk sapje neemt was erg duidelijk! Wel voelde ik me slap tijdens de kuur en had ik dag en nacht trek. Na 3 dagen 3 kg afgevallen en zet het door met een after detox en een verandering in mijn eet en (alc) drink patroon. Ik raad deze Detoxkuur andere zeker aan!

Goede ervaring

De sapjes zijn netjes afgeleverd. Ik waardeer het dat ik zo precies wist wanneer ze zouden komen. De meeste sapjes vond ik lekker, een aantal ietsje minder, maar dat is omdat ik een aantal ingrediënten iets minder lekker vind en ook omdat ik een beginnend sapjesdrinker ben denk ik. De persoonlijke mail achteraf stel ik zeer op prijs. Het bedrijf behandelt je niet als een nummer, maar is geïnteresseerd hoe je ervaring is geweest. Ik vind het heel goed wat dit bedrijf doet en ik raad het bestellen bij iedereen aan. Ik ga zeker nog een keer bij jullie bestellen.

Heerlijk schoon gevoel na detoxkuur

Ik doe dit 2/3 x per jaar en voel mij er heel goed bij. Sapjes zijn lekker, en het is goed te doen.

Ik zou Sapje.nl zeker aanraden

Zeer goede sapjes, in glas verpakt waardoor de smaak beter blijft. Bezorging tot op de 10 minuten te volgen, dus je hoeft geen uren te wachten. Diep ingevroren, gelijk in de vriezer gedaan en dan elke dag een eruit gehaald om mee te nemen naar werk.

gezond én lekker!

mijn tip voor een werkdag: een sapje verdunnen met een liter bronwater en een beetje appelsap in een thermos (koud)

Een heerlijke oppepper!

Met de sapjes (3 dagen) heb ik weer een start gemaak naar een gezonder leven want dat was ik het laatste halfjaar even kwijt. Heb er weer helemaal zin in, en denk dat ik het meerdere keren per jaar ga doen om het lichaam een boost te geven,, naast gezonde voeding. De sapjes , shotjes en soepen zijn echt heerlijk van smaak! Pakket wordt keurig en goed bevroren geleverd met overzichtelijke aanwijzingen Ik heb de doppen nog genummerd zodat het makkelijk in de juiste volgorde te pakken is uit vriezer/koelkast.

Sapjes veranderen de kwaliteit van leven

Inmiddels heb ik 1x3dgn gesapt en een abonnement op wat de bedoeling was voor 1x per maand en nu iedere week een sapdag. Ik merk dat ik bewuster eet, beweeg en met meer focus en commitment mijn 'werk' doe.

geweldig produkt!

Sapjes en soepjes zijn smakelijk. Detoxkuur heeft een goede afbouw en opbouw. voor mij is het erg goed vol te houden en ik knap er erg van op.

Ik sap vaak zelf maar soms heb je gewoon geen zin in al de prep! Dit was een uitkomst Gemakkelijk snel en goed te doen!

Aanrader!

Ik heb de 5-daagse detox gedaan. Sapjes waren smaakvol en vullend! Ik had geen dorst/honger buiten de sapjes om en voelde me energiek. Dit was de eerste keer sapvasten voor mij, met het doel om me fitter te voelen wat zeker gelukt is. Heel fijn is dat je een pre- en detox menu ontvangt waarbij je drie dagen vooraf en daarna je lichaam kunt voorbereiden op de detox. De pretox heb ik helemaal gevolgd, dit is zeker aan te raden! Ik ging hierdoor relaxed en zonder cravings van start. Je ontvangt een document met gemakkelijke recepten, heel fijn!

Uitstekend aangekomen

De sapjes en soepen zijn heerlijk

heerlijke sapjes!

Sapjes en instructies kwamen mooi op tijd. Uitleg en recepten in de mail, heel handig. Ook het schema met dagprogramma van de detoxkuur vond ik heel fijn om ernaast te hebben. Het was prima vol te houden. Bedankt!

When cancelling orders then they are bad in service

After my 1st order, I sent an email to say that I stop my abonnement after the 3rd order is delivered. Sapje came back immediately with an email saying I can only send them the cancellation email after the 3rd order. I did send my cancellation after the 3rd order a week ago, and NO REPLY from them.

Gezond, praktisch en lekker!

omdat ik wel een keer wilde ontgiften en als goed begin van weer bewuster eten heb ik een 3-daagse sapkuur gedaan. Het is uitstekend bevallen. Goed vol te houden, geen hongergevoel gehad. De sapjes waren makkelijk in het gebruik: ontdooien en klaar. En nog lekker ook! 2,5 kg kwijt na 3 dagen. Uiteindelijk bleven er 1,5 kg van over nadat ik weer vast voedsel ging eten. Lekkere recepten voor de pretox en aftertox. Al met al een gezonde, lekkere en goede ervaring. Voor herhaling vatbaar!

Noorddammerweg 13 K

1424NV De Kwakel

Over Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. Onze sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Met een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier voegen we extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maken we met veel liefde heerlijke en vooral gezonde sapjes uit maar liefst 100 verschillende ingrediënten. Bij het samenstellen van onze groentesappen en detox kuren passen we actuele inzichten op het gebied van voeding toe. We zorgen altijd voor een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo helpen wij je graag je gezondheid verbeteren of op peil houden. We leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je af in glazen flesjes. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw!