Lekkere sapjes

Fijne site waarop je lekkere sapjes kan bestellen. Bezorging loop ook erg fijn. Je krijgt een mail en sms waarin informatie staat over de bezorging het tijdvak etc. Ideaal! De sapjes zijn erg lekker en divers en goed van kwaliteit!

Bevalt meer dan prima!

Elke levering is tot nu toe netjes geweest.

Goede ervaring met sapje en bezorging

Deze keer voor de eerste keer een kapot flesje maar vele goede bestellingen zijn hier aan vooraf gegaan.

Super lekker en makkelijk!!!

Heerlijke sapjes en soepen,hoef zelf geen boodschappen te doen,of t zelf klaar te maken!!!Ook bijzonder, veel kruiden,wat ik zelf niet zou gebruiken!!!En als diner een super lekker soepje!!!!Zeker in de koude tijd ,verwarmend!!! Eigenlijk vind ik t teveel sapjes ,heb dus nog flesjes over en doe t nog eens een keer 1 dag!!! Nu al zo'n 4 x gedaan ,heel makkelijk,even 3 dagen resetten!!!!Kortom in ben fan!!!

I loved everything from the delivery, to the taste & the little notes

I ordered a 3 days package and was amazed by the quantity of juices and soups i received. Also the quality of the communication, super simple and visible (just would love to receive it in english to understand everything but it was good for my dutch). The tastes were really good, i could taste the freshness of the juice. The delivery was super nice as well. I am super happy about this experience and i feel mh body as well fueling some energy from it.

Het beste adres voor een sapkuur!

Ik heb nu voor de derde keer een Detoxkuur + besteld en ben zeer tevreden. Hiervoor ook twee keer elders maar vind Sapje qua kwaliteit beter en de prijs is ook nog eens gunstiger. Het blijft een investering maar voor mij zeker waard wat je ervoor terugkrijgt. Ik heb nu een 5-daagse Detox+ sapkuur gedaan en voel me fitter, scherper en mn smaakpapillen zijn even lekker gereset en mn eetlust is weer normaal dus geen slechte cravings meer en juist trek in gezond eten nu. Het is dus niet alleen een goede manier om te reinigen maar ook om korte metten te maken met slechte gewoontes en om je energie weer op pijl te krijgen. Ik zou het iedereen aanraden wanneer je eens reset nodig hebt. Het is zeker pittig maar daardoor gelijk een goede proef op je doorzettingsvermogen. Sapje begeleid je er goed in met informatie rondom de kuur en je hebt bij Sapje elk uur een sap of een shotje dus dat vond ik ook prettiger en makkelijker vol te houden. Bovendien is hun service top. Kortom, ik kan Sapje aan iedereen aanbevelen.

Deze sapjes zijn echt en puur

Ik vind enkel de prijs nog een struikelblok voor een laag budget, echter de grondstoffen moeten ook betaald worden en dit is het zeker waard

Lekkere sapjes,tomatensoep is ook heerlijk

Lekkere sapjes,de tomatensoep is ook een aanrader

Superlekker, gevarieerd en heerlijk !

Jullie heerlijke sapjes ondersteunen mij bij het 40 dagen vasten. Goed gevarieerd en de smaak is heel goed. Je proeft de liefde waarmee jullie producten worden gemaakt .Ik ben fan!!

Heel blij mee!

Lekkere sapjes, gezond, super goede service en betrokkenheid!

Lekker gezonde sapjes en soepen

Net de detox kuur van 3 dagen gedaan. Sappen en soepen smaken prima, goed vol te houden. En ik vind het goed dat het in flessen zit i.p.v. plastic. Uitleg erbij ook heel goed. Recepten voor en na de detox wel iets te ingewikkeld en duur qua ingrediënten dus die ik niet allemaal gevolgd en zelf wat gemaakt. Courgette soep vond ik het minst lekker

op tijd bezorgd, binnen tijdsslot

Er zit precies in wat ze aanbieden, puur sap via de slowjuicer verkregen. Heerlijk om de dag mee te beginnen. Ik doe er 2 dagen met 1 flesje mee. Het is een kostbare verwennerij. Groet Yvonne

Bezorging: ontevreden. Sapjes: o.k.

Bezorging dinsdags tussen 08:00 en 14:00 afgesproken en netjes bevestigd gekregen. Dus heb ik de dinsdagochtend ingepland om thuis te zijn. Maar dan komt maandagavond bericht dat de bezorging niet in het afgesproken en bevestigde tijdslot 's morgens gaat plaatsvinden, maar pas tussen 14:00 en 18:00. Dat vond ik minder plezierig. Want omdat ik gepland had om 's morgens thuis te zijn en andere activiteiten naar de middag te verplaatsen moest ik op het laatst daarvan ook afzien en stond in feite de hele dag in het teken van wachten op de bezorger. Ik hoop dat ik in het vervolg erop kan rekenen dat het bevestigde tijdslot wordt aangehouden.

Heerlijke sapjes!!

Eerste keer dat ik bij jullie heb besteld en zeker voor herhaling vatbaar!! Ik heb een 5 daagse detox kuur gedaan ter voorbereiding op een cursus. Echt goed bevallen en goed vol te houden. Levering ook nog even een dikke 10, je kan precies aangeven wanneer je de sapjes wil ontvangen en je krijgt ze keurig (ingevroren) geleverd.

Heerlijk sap van goede kwaliteit !

100% tevreden over de kwaliteit en smaak van de sapjes. De bestelling en levering is zeer correct verlopen.

Meestal optijd en goed afgeleverd

Eigenlijk altijd binnen het tijdslot. Afgelopen keer kreeg ik een dag van tevoren bericht en telefoon dat ze de volgende dag niet konden bezorgen. Er werd gelijk een nieuwe dag en tijd afgesproken. Die keer miste ik wel 1 sapje in de box. Nadat ik sapje.NL een berichtje via de chat had gestuurd kreeg ik het geld van het missende sapje teruggestort, top!

heerlijke sapjes volgens afspraak thuis bezorgd

Ik heb de detox kuur gedaan. Elk sapje vond ik lekker. Ook de soepen echt heel lekker van smaak. Voldoende sap om geen hongergevoel te krijgen. Tweede van de drie dagen had ik het wel moeilijk, maar waarschijnlijk deed de detox toen zijn werk. Er was 1 flesje beschadigd. Jammer dat ik de koelkast meteen moest uitsoppen, maar het flesje is netjes vergoed. Bezorging heel accuraat en betrouwbaar. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. Het is best prijzig, maar ik ga waarschijnlijk nog wel eens bestellen. Bijvoorbeeld om elke week 1 sapdagje te doen. Ik ben benieuwd of er dan weer andere smaken zijn ...

De meest gevarieerde en lekkerste sapjes op de markt!

Ik bestelde al verschillende sapjes bij Sapje en vind ze fantastisch lekker en enorm voedzaam. De kwaliteit is uitmuntend en de combinaties zijn heerlijk! Voor mij de beste op de markt!

Heerlijk

Sapjes zijn vooral erg lekker! Helaas wel prijzig en je mist de vezels dus ik zou het echt niet als vervanging van fruit en groente aanraden, meer een aanvulling.

Alles zoals beloofd, maar 'groenten drinken' niet mijn ding

Na een tip me goed ingelezen op de site van sap.je en ook veel reviews gelezen; en een 3 daagse detox kuur besteld. Levering verliep prima, en wat fijn dat het in glas zit. Mijn dochter zou ook mee proeven, en we zouden de sapjes beoordelen met een cijfer van 1 tot 10, waarbij 10 'super' is. Het viel tegen, qua smaak, we kwamen niet hoger dan een 5, en dan dronken we het met een rietje, zodat we de smaak minder proefden. Met name de groene sapjes hadden dezelfde nasmaak. Ook vond ik de hoeveelheid veel, in een relatief korte tijd. Maar ik ben sowieso niet gewend om veel te drinken, dat kan daar ook mee te maken hebben. Voordeel is wel dat je een vol gevoel houdt. Met moeite heb ik dag 1 vol gemaakt, maar dag 2 en 3 liggen nog in de vriezer, ik ga die sapjes af en toe tussendoor doen en dan een per dag ofzo. Het is vooral wennen (want het went vast, als je doorzet) om groenten die je normaal (warm) kauwt, nu koud en vloeibaar te nuttigen. De smaken zijn wel heel puur. De soepen en thee vond ik wel lekker. Fijn dat de thee ook in een leuk glazen potje geleverd wordt, ik ga de andere smaken binnenkort ook bestellen! Al met al ben ik wel blij dat ik het geprobeerd heb, al vind ik het achteraf wel jammer dat ik niet eerst voor 1 dag heb besteld. Ik ga het zeker nog eens doen, en dan op mijn eigen manier; met de soepjes en theetjes van sap.je, en tussendoor verse fruitsapjes, ipv groentensapjes. (Misschien iets voor de toekomst; om een kuur te maken waarbij fruitsapjes/shotjes zitten, of dat dat in elk geval optioneel wordt.) Ik geef mijn ervaring wel 4 sterren; ik vind het vrij prijzig en de groentensapjes niet echt iets qua smaak, maar ik vind het contact, de levering, 'het concept', de ingredienten en de duurzaamheid wel heel positief.

Fantastisch!

Heerlijk gezonde sapjes ter ondersteuning van mijn zwangerschap. Ik heb het nu voor de tweede keer besteld en het bevalt me heel goed. Ik merk dat ik er meer energie van krijg. Niet elke sapje is even lekker, maar ik vind er maar één of twee echt niet lekker. Veel variatie. Er zijn iets van 12 verschillende in de zwangerschapsbox. Verzending is ook goed. Ze komne netjes op de afgesproken tijd. Vooral s'avonds is heel fijn. Goed ingevroren, zodat het meteen de vriezer in kan.

Heerlijke sapjes en soepjes en duidelijke uitleg.

Ik heb heel erg genoten van de lekkere sapjes en soeojes tijdens de detoxkuur.. Ook de informatie omtrent het vasten inclusieve de voor- en nabereiding was duidelijk. Het feit dat je vragen kan stellen vond ik prettig. Alles was heel goed geregeld waardoor de detoxkuur een succes werd.

Booster voor je gezondheid

Sapjes zijn heerlijk.

Goede opzet en heerlijk van smaak!

Detox kuur van drie dagen gedaan. Eerste dag is even afzien, maar daarna gaat het wel. Alles goed doorspoelen, voel je daarna weer fris en gezond!

Je proeft dat de sapjes met zorg en liefde bereid zijn!

Ik heb onlangs Sapje voor 1 dag geprobeerd en dat is me meer dan uitstekend bevallen. Tja, het is even heel veel informatie die op je afkomt. Pre-detox, de detox zelf en dan nog after-detox. Recepten, hoe de sapjes te ontdooien etc. Aan de andere kant: Sapje heeft heel veel aandacht besteed aan een goede voorbereiding en 'afsluiting' van je detox. De recepten vond ik buitengewoon lekker en heel smakelijk. Ik heb heel veel nieuwe inspiratie opgedaan. De voorbereiding en 'afsluiting' zijn een deep-dive in de detox vwb het maken van de recepten. Voor mij was het ook een periode van mindful met de detox bezig zijn. Dan de sapjes: die zijn buitengewoon goed. Je proeft de puurheid van de ingrediënten. Zo goed ook hoe de flesjes deep-frozen worden aangeleverd. Met labels eraan waarop alle ingrediënten staan. Een handig boekje erbij met de volgorde waarop je de sapjes inneemt. Ik heb vooraf alles genummerd, zodat ik op de detox zelf niet hoefde na te denken. Was wel heel blij de sapdag te kunnen afsluiten met een soepje! Dat smaakte heel goed. Ook werd ik heel blij van de thee in het weckpotje die erbij zat. Kortom, het is misschien een hele uitgave, maar aan de andere kant, wat Sapje ervoor teruggeeft is het meer dan waard. Je proeft de puurheid van de ingrediënten, de liefde en zorg waarmee ze bereid zijn en daarbij de aandacht en begeleiding van pre-detox tot after-detox. Er is super goed nagedacht over dit concept. Dat proef en ervaar je!

Noorddammerweg 13 K

1424NV De Kwakel

Over Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. Onze sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Met een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier voegen we extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maken we met veel liefde heerlijke en vooral gezonde sapjes uit maar liefst 100 verschillende ingrediënten. Bij het samenstellen van onze groentesappen en detox kuren passen we actuele inzichten op het gebied van voeding toe. We zorgen altijd voor een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo helpen wij je graag je gezondheid verbeteren of op peil houden. We leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je af in glazen flesjes. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw!