3daagse kuur ik voel me als herboren

Geweldig lekker!

De sapjes heb ik voor het eerst besteld en ook m'n eerste kuur van vijf dagen gedaan. Het was een heerlijk gevoel, de sapjes waren allemaal lekker alsook de energie die ik er van kreeg. Ongekend, voelde me op dag 5 heel sereen, zowel lichamelijk, emotioneel en mentaal. Geen enkele dag heb ik honger gehad. Super mooi hoe het werkt; echt een aanrader voor mensen die (weer) wat dichter bij zichzelf en hun eigen energie willen komen. Ik ga dit vaker doen!

Top 10+

Geweldige service. Netjes verpakt en super producten. Snel geleverd

Niet te weerstaan :)

Hi Joël & Rosalynn, Ben helaas nog niet begonnen aan de sapjes kuur, maar gelukkig alles kunnen invriezen. Eigenlijk heb ik er onwijs veel zin in om mee te beginnen omdat het me vorige keer ook onwijs goed is bevallen! Ik start dan ook einde van de week. De inhoud van de soepjes is vergroot, verheugd om te zien. Bezorging vond ik erg correct, chauffeur belde dat de pakketten geleverd waren. Door omstandigheden was ik wat verlaat thuis. Dank voor de ontspan thee, altijd weer een verrassing! ik geef jullie dan ook 5 sterren vanwege de Kwaliteit, Service, Levering enz. Maar vooral 5 sterren om het Product, Biologisch, Gezond en de samenstelling! Top! Een aanrader! Dank voor jullie product. Marion

Perfecte manier om gemakkelijk te detoxen

Nu twee keer besteld een keer 3daags en een keer 5 daagse detox kuur. Beiden zijn gemakkelijk vol te houden. De eerste keer miste er een cleansing shot heb daar over gebeld, ingesproken maar helaas niet over terug gehoord....ook met een cleansing shot minder was de kuur echter een succes ! Dus zes weken later de 5 daagse kuur gedaan. Levering was stipt optijd en kuur weer een succes met een paar heerlijke andere sapjes na drie dagen. Maar een nadeel en dat is dat de flesjes niet retour kunnen....circulair denkend voelt de glasbak toch wat vreemd....

Fantastisch lekker en gezond

Ik heb altijd al moeite gehad om de aanbevolen hoeveelheid vitaminen binnen te krijgen. Dat is nu verleden tijd ! Heerlijke sapjes, goedkoop, gezond. ( je kunt toch geen prijs aan je gezondheid hangen) Ik raad het iedereen aan !

Ik vond het heerlijk en geweldig!

De sapjes waren heerlijk, duidelijk over hoe en wat. Ik had had geen trek in extra eten, en voelde me goed. En ook nog 2,5 kilo afgevallen! En dat in een detox van 3 dagen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Geweldige manier om je groente en fruit binnen te krijgen

Het is toch uitdagend om genoeg groente en fruit binnen te krijgen. Gelukkig biedt Sapje hier een uitstekende oplossing voor! Ik vind alle sapjes smakelijk en wissel ze constant af zodat ik zoveel mogelijk verschillende vitamines binnenkrijg. De levering is altijd keurig en de klantenservice reageert snel! Je denkt wellicht "oh wat duur". Maar als je zelf de ingrediënten zou moeten kopen, ben je ook een klein vermogen kwijt. Ik ben zelf ondernemer en vind mijn gezondheid én tijd het allerbelangrijkste. Voor mij is er maar één geweldige oplossing: een abonnement bij Sapje :)

Er hoeft geen knop om!

Als je met Sapjes aan de gang gaat, neemt de behoefte aan suiker snel af. Je hoeft dus niet eerst 'een knop om te zetten' naar meer gezondheid. Sapjes helpen sterk mee om minder suiker tot je te nemen -de behoefte verdwijnt gewoon- zodat je al goed op weg bent. Daarna komen hoogstwaarschijnlijk vanzelf vervolgstappen tot stand. En los van gezondheid is het overheerlijke sap!

Zo gezond en zooo lekker.

Weer nieuwe sapjes in huis. Heerlijk, gezond en makkelijk. Goed bezig zeg ik tegen mijzelf : sapjes van Sapje. Een nadeel : ze zijn TE lekker.

Top product lekkere sapjes

Lekkere smaak veel variatie aan sapjes

Heerlijke gezonde sapjes. Heerlijke boost voor je gezondheid en energie. Snelle en zorgvuldige levering.

Vriendelijke en ontime levering

Altijd een levering met een lach, keurig op tijd volgens hun prettige levertijd systeem per sms

Niets te klagen, alles klopte.

Nadat ik jullie verhaal diverse keren had gehoord en gelezen werd mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ook al omdat ik jaren lang besef wat ik in de supermarkt haal niet echt gericht is op mijn gezondheid besloot ik eens te gaan proberen. Het bestellen en bezorgen etc. ging allemaal super makkelijk en ging keurig netjes. Onder de indruk was ik dat de sapjes heerlijk smaakte (niet verwacht) en dat de sapjes in kombinatie met een "goed" stukje vlees of vis mij lichamelijk een heel goed gevoel geven maakt me blij. Ga zo door ik ben blij met jullie.

Helemaal tevreden

De aanvraag verliep vlot . De bezorging was op tijd en zeer vriendelijk . De kuur was heerlijk . Gemakkelijk volste houden .

Alles is tot in de puntjes verzorgd!

De bezorging was netjes op tijd. De flesjes zijn mooi gelabeld zodat je precies weet wat je moet pakken elke dag. De instructies zijn ook heel duidelijk. Misschien een puntje ter verbetering is om aan te geven voor hoeveel dagen de kruidenthee is bedoelt. Verder top! En bovenal ook erg lekker!

kwaliteit sapjes goed maar vervoer matig; 2 flessen kapot

Zelf ben ik tevreden over de kwaliteit van de sapjes maar de levering liet dit keer wat te wensen over. Zo was er wat miscommunicatie over tijdstip en manier van levering (had verzocht om sapjes voor voordeur achter te laten maar dit werd niet gedaan waardoor ik een nieuwe afspraak een dag later moest maken en die werd een uur eerder afgeleverd dan gecommuniceerd)

Levering dozen

Bij de laatste levering werd een grote doos gebruikt voor leveren van twee kleine shots.

Wat een gezond gemak!

Duidelijke website, goede begeleiding, errlijke produkten tegen een goede prijs. In 1 woord: super!

Sapjes bevallen goed

2 sapjes op een dag, als aanvulling op het normale eten , vind ik erg fijn.

Naar volle tevedenheid

Verpakking en verzorging is keurig netjes

Mega gezonde sapjes, uitstekende service. Snel en op afgesproken tijdstip geleverd

Heel belangrijk dat dit bestaat

Heerlijk om te kunnen gebruiken!!!

Sapjes zijn prima, je moet wel wennen aan sommige smaken. Die minder lekker zijn drink ik met een rietje. De 3 dagen kuur vond ik prima te doen, de soepen daar bij zijn echt verbazend lekker! Het pakket wordt keurig verpakt geleverd en de tijd wordt door geven zodat je weet wanneer het komt.

Een Super ervaring, geen trek en je voelt de energie.

5 dagen de Detox kuur gedaan. Vanaf dag 1 geen trek en het leek alsof de uren voorbij vlogen en elke keer mocht ik alweer een sapje :-) De smaken variëren heel goed en je krijgt stiekem ook je favorieten smaak. Ik doe het zeker weer helemaal om de energie die je ervan krijgt.

Noorddammerweg 13 K

1424NV De Kwakel

Over Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. Onze sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Met een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier voegen we extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maken we met veel liefde heerlijke en vooral gezonde sapjes uit maar liefst 100 verschillende ingrediënten. Bij het samenstellen van onze groentesappen en detox kuren passen we actuele inzichten op het gebied van voeding toe. We zorgen altijd voor een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo helpen wij je graag je gezondheid verbeteren of op peil houden. We leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je af in glazen flesjes. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw!