Heerlijke sapjes, zien er goed uit en er staat precies omschreven wat er in ieder sapje zit en wat het voor je doet. Makkelijke manier om (extra) voedingsstoffen binnen te krijgen.

Perfect bezorgde sapjes die stuk voor stuk heerlijk smaakte! Zeker voor herhaling vatbaar, dank!

Heel blij mee mee!

Super goede service! Precies zoals op de site staat beschreven. Heel blij mee, scheelt een hoop aan tijd in de ochtend. En met twee kindjes. Van 4,5 en een half jaar is dat win win situatie. En meer tijd voor de kindjes en een hoop energie met en voor de kindjes. En ze smaken ook nog eens heerlijk!

Heel veel hoofdpijn na 3 dagen

Ik heb samen net mijn partner 3 dagen de sapkuur gedaan. We kregen allebei de tweede dag vreselijke hoofdpijn.

Perfecte boost voor het lijf

Ik ben erg positief verrast door de 3-daagse sapkuur van Sapje. Sapjes waren over het algemeen erg lekker en ze vulde genoeg om geen honger gevoel te krijgen. Tegen mijn verwachtingen in kreeg ik gedurende week meer energie, ondanks de beperkte calorie inname. Zeker voor herhaling vatbaar!

Levering, sapjes, smaak allemaal tiptop in orde

Super tevreden! 1 opmerking, van 1 van de sapjes was de dop beschadigd waardoor ie niet goed sloot. Dit gaf wat lekken tijdens het schudden maar gelukkig minimaal.

Smaken prima

Ik heb gekozen voor 3 dagen. Goed vol te houden en geen erger hongergevoel gehad. Sapjes smaken overigens prima.

een verrijking voor mijn gezondheid

heerlijke sapjes,geven een gezonde boost.Worden keurig diepgevroren afgeleverd.

Heerlijke groentesapjes!

Heerlijke groentesapjes om de dag goed mee te starten!

Echt lekker!

De levering was er zeer snel na de aankoop. Alles wordt bevroren geleverd, met een duidelijke uitleg. De verpakking is heel mooi gedaan, en het is fijn dat alles in glas is. Daarbovenop zijn alle sapjes ook echt lekker! Zeker aan te raden als je nog zou twijfelen. Dit is mijn beste adresje tot nu toe.

Uitstekend.

Een heel uitgebreide uitleg en receptuur. Ik vond niet alle recepten voor de pre- en aftertox even lekker maar dat is natuurlijk persoonlijke smaak. Verder heel tevreden .

Heerlijk, eerlijk , gezond en strak bezorgd

Alles gaat goed met Sapje! Ik was een keer niet op tijd terug en de chauffeur heeft de sapjes toen voor de deur over geladen in en koelbox. Service tot aan de voordeur. Erg blij dat ik de dag kan starten met een sapje!

Fijn bedrijf goed product

Veel keus aan sapjes en soep. Allemaal lekker en altijd in goede orde ontvangen.

Lekkere sapjes en goed schema

Ik heb de drie daagse detox voltooid. Het was een interessante en leuke ervaring! Natuurlijk was het wel lastig (ik houd heel veel van eten), maar dit is ook juist goed voor je uithoudingsvermogen. De sapjes waren lekker, en het was ook fijn dat je in de avond soep kon eten. Al met al een aanrader!

Heerlijke sapjes

Ik heb borstkanker en heb daardoor weinig zin in eten terwijl ik door de medicijnen alleen maar in gewicht toenam. Nu ik sapje gebruik voel ik me veel rustiger want ik krijg mijn vitamine binnen. En...ik ben 9 kilo afgevallen. Heerlijk.

heel fijne en complete detox

Makkelijk vol te houden. Sapjes zijn puur, met heel veel verschillende groenten en zonder toevoeging van water. Zo zou ik ze zelf thuis nooit kunnen maken. Heerlijke pre- en after- detox recepten, die ik er deels in hou. Buik/maagklachten zijn weer verdwenen. Fijn om na deze week weer ge-reset te zijn!

Echt een aanrader

Ik heb de 3 daagse detox gedaan. Perfect op tijd geleverd. Kleine flesjes waardoor ik het makkelijker vond dan voorafgaande sappenkuren bij andere verkopers. Ik vond het niet super lekker maar kan echt niet zeggen dat er 1 vieze tussen zat. Was echt goed te doen. Na de 3 dagen sappen ben ik begonnen met een nieuw dieet, zonder koolhydraten. En door de sappenkuur gaat dit echt zo makkelijk! Je start dan namelijk met de juiste mindset. Ik ga de sappenkuur zeker nog een keer doen.

Super lekker sapjes

Sap-je maakt echt goeie lekker sapjes. We hebben een detox gedaan van 3 dagen en we hebben ons er prima door heen geslagen. Ik merk direct dat ik meer energie ervaar en ga ook direct over op een keto dieet. Joël & Rosalynn Bedankt!

Het zag er fantastisch uit

Wat een mooie potjes, mooie inhoud. Fijn ook het potje thee. Na verloop van dagen toch wat saai steeds dezelfde flesjes. Na de 4de dag weer beter.

Super ondersteuning voor je lijf!

Mijn lijf had iets op te ruimen en ik heb echt baat gehad bij de sapjes!

Voor herhaling vatbaar!

Voor het eerst van mijn leven een sap-kuur kostte me discipline maar Sapje heeft het haalbaar gemaakt. Absoluut geen hongergevoel gehad. Maar met iedere dag dezelfde sapjes gingen sommige sapjes me echt tegenstaan qua smaak, vooral het detox-sapje. De eerste dag was ik heel misselijk, maar inderdaad gewoon doorgaan en de misselijkheid verdwijnt. Ik voel me nu veel fitter, en als welkome bijwerking ook nog 5 kilo afgevallen. Ik ben van plan over een aantal maanden weer een detox-kuur te doen en in de tussentijd gezond te eten volgens de adviezen van Sapje. Sapje: bedankt en veel succes met jullie duurzame werk!

Super service, heerlijke sapjes en heel effectief

Sapje was mijn eerste detox kuur, en dit is heel goed bevallen. Ik heb de kuur van 3 dagen gedaan. Dit was prima vol te houden. Wat mooi meegenomen is dat ik na pre-tox, detox en after-tox ook nog eens 4 kilo ben afgevallen. En mij stukken beter voel :) Mijn vriend heeft niet meegedaan maar heeft wel al gezegd dat hij dit de volgende keer wel gaat doen !

Heerlijke sapjes!

Drie dagen detox gedaan. Sapjes zijn heerlijk! Beetje slapjes, maar resultaat was top!

Fijne service en lekkere sapjes!

Alle sapjes zijn in goede staat bezorgd. Ik had gekozen voor het tijdslot 12u-18u, ze waren er echter al om 11u. Ik was nu gewoon thuis dus was het geen probleem. Tot nu toe de helft van de sapjes gehad en ze zijn erg lekker!

fantastisch

Een fantastisch (h)eerlijk product

Noorddammerweg 13 K

1424NV De Kwakel

Over Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. Onze sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Met een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier voegen we extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maken we met veel liefde heerlijke en vooral gezonde sapjes uit maar liefst 100 verschillende ingrediënten. Bij het samenstellen van onze groentesappen en detox kuren passen we actuele inzichten op het gebied van voeding toe. We zorgen altijd voor een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo helpen wij je graag je gezondheid verbeteren of op peil houden. We leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je af in glazen flesjes. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw!