Fijne service en goed resultaat

De sapjes worden snel verstuurd en ook snel geleverd. Bezorging is altijd goed, want vriendelijke bezorger en goed en netjes verpakt. De tips, voorbereiding en recepten die bijgeleverd worden zijn erg fijn. Het is goed beschreven en zijn simpele en gezonde recepten. De detox kuur heeft mij goed geholpen, ik heb veel minder last van een opgeblazen buik en na iedere keer voel ik me steeds fijner. Ik doe nu ieder half jaar een detox kuur van drie dagen en raad het zeker aan!

Heerlijke biologische sapjes

Super lekkere sapjes van biologische groente. Geleverd in glazen flessen en kartonnen doos. Dus geen plastic. Duurzaam voor mens en natuur.

Goede sappen, goed verpakt, snelle levering

Na mijn bestelling op de website ben ik goed op de hoogte gehouden van de bestelling. De sapjes werden binnen mijn gereserveerde tijdslot geleverd, netjes in een doos. De sapjes waren diepgevroren en konden zo hier de vriezer in. Een tip van mijn kant is de sapjes ruim van te voren te ontdooien, dit duurde iets langer dan in in gedachten had. Na ontdooien smaakten de sapjes goed! Ik voelde me weer helemaal energiek na het nemen van de sapjes!!

goede service en kwaliteit

lekkere sapjes en goed geregeld/informatief

TOP!

De 24 groentesapjes besteld. Voor het eerst. Én de 3-daagse detox. Die laatste nog in de vriezer... benodigd enige voorbereiding voor succes (ben nl enorme koffieleut en hou van een glaasje wijn..!). Wordt vervolgd dus. Dagelijks haal ik 2 verschillende groentesapjes uit de vriezer voor de volgende dag. Eet zelf dagelijks al veel (rauwe) groente en fruit maar de diversiteit van de gebruikte groenten en fruit in de sapjes is werkelijk een waardevolle aanvulling in mijn voedingspatroon. Ben fitter, heb meer energie... voel me goed. Ga opnieuw bestellen!

De boost die je nodig hebt voor elke dag!

Het is zó lekker en eenvoudig om de dag te starten met groentesapjes. Meer energie in mijn lichaam en zelfs ook mentaal. Want dat je elke ochtend met ruim 400 gram groenten begint doet ook iets met je kop!

Super content

Was er een beetje bang voor...drink veel koffie en geniet ook wel van mijn maaltijden.Het ging allemaal vanzelf.Geen koffie gemist...geen hongergevoel.Had elke dag een uurtje wandeld ben dan 4 kilo vermagerd.Mooi meegenomen toch.De levering was prima werd goed op de hoogte gehouden van dag en tijdstip.Ik ga het zeker nog een keertje doen of een andere kuur.

Helemaal fan!

Aan alles is gedacht, van de verpakking, uiteraard samenstelling van de sapjes als gezonde en makkelijk te bereiden recepten voor voor en na de detox én nog een mooi verhaal ook! 5 out of 5!

Mijn eerste bestelling was een bijzonder mooie ervaring

Sapje.be is een échte aanrader. Ik kende het niet - wist niet wat te verwachten. Maar zowel de bestelprocedure, als de levering als de communicatie rond de levering verliepen heel vlot. Zelfs het tijdstip waarbinnen zou geleverd worden werd gerespecteerd. En de sapjes zelf zijn zeker een aanrader. Het is voor mij vooral wennen aan de nieuwe smaken. Maar zijn zijn wel bijzonder lekker. Ik ben geen seconde spijt gehad dat ik meteen gekozen heb voor een abonnement. Integendeel. Dank je wel - mensen van Sap.je Voor wie nog zou twijfelen, gewoon eens doen. Niets zo motiverend om verder te gaan als een persoonlijke geslaagde ervaring.

Fijne subtiele smaken en superrrr handig!

Gezond at en dronk ik al en een abonnement afsluiten was meer het idee van mijn man. Toen ik onverwacht in het ziekenhuis belandde en geen eten meer kon klaarmaken met oogst uit onze moestuin was ik super blij met elke dag één of twee sapjes van sapje. Het heeft me de energie gegeven die ik nodig had, vaak ook op momenten dat je ‘effe snel’ iets wil drinken. Dan kikkerde ik op van een sapje en had weer energie voor de uren die volgden.

Alles wordt snel en profesioneel geregeld

Ik heb alles in orde ontvangen voor 5dagen zoals ik had besteld, bij vragen staan ze gelijk paraat en de sapjes hebben allemaal goede smaak. Het is zeker te doen.

Een enorme gezondheidsboost

Groentes zijn de diamanten van de voeding. Een essentieel onderdeel waar nagenoeg elke Nederlander een tekort aan heeft. Sinds ik sappje gebruik in combinatie met minder suiker, bewerkte koolhydraten e.d. zit een stuk beter in mijn vel dan voorheen. Bedankt voor alles.

Alles keurig, heel en dicht ontvangen

De detox kuur ziet er goed en heel verzorgd uit. Ik zie er naar uit om met de detox kuur te beginnen. Door omstandigheden moest ik daar nog even mee wachten. Maar dat zal binnenkort gebeuren. Heel veel dank voor deze mooie verantwoorde kuur. Ik ken de sapjes en de verschillende bijzondere samengestelde smaken. Een prikkeling vd smaakpapillen en een boost en verzorging voor mijn lichaam. Hartelijke groet van Tineke.

Geen groente-eter, toch prima volgehouden!

Ik ben geen fan van groenten en ben blij verrast door de smaak van de sapjes. Ik heb de driedaagse detox kuur gedaan en heb het even lastig gehad op dag 2. Gelukkig worden de dagen afgesloten met een soepje, waarvan alle smaken erg lekker zijn en die goed vult. Dat had ik wel nodig. Ik voel me goed en fit. De reden om deze kuur te gaan volgen is om mijn suikerverslaving om te zetten in een normaal eetpatroon. Dan is dit een heel fijn hulpmiddel en net het zetje dat ik nodig had. Sapje = Aanrader!

Super service en fantastische producten!

Zeer vriendelijk geholpen, sapjes zijn echt fantastisch, iedere thee komt met zijn eigen thee bolletje; het gaat om de details! Ik heb het boek van Joël ook in 1 keer uitgelezen. Ik ben helemaal om en een trouwe klant! Mijn lichaam is jullie zeer dankbaar!

Top service!

Geweldige service, er wordt fijn gecommuniceerd en een duidelijke uitleg. Product is van goede kwaliteit en het resultaat gewenst! Aanrader!

De sapjes komen op tijd. Ze zijn goed te drinken en het feit dat het gezond is zorgt ervoor dat ik blijf bestellen. Het enige nadeel vind ik dat het aan de prijzige kant is.

Verhelderend in meerdere opzichten!

Zojuist de drie dagen detox achter de rug en dus nu in de ‘aftertox’ fase. Mijn bevindingen: +super goede service en bezorging +mooie glazen flesjes +uitgebreide uitleg met lekkere recepten +lekkere sapjes en goeie soepen! +een inspirerend moment om over je eetgewoonten na te denken +wat kilo’s kwijt -ik bleek allergisch voor een aantal ingrediënten -ik voelde me over het algemeen niet echt bijzonder lekker. (Geen energie en vooral ‘s middags heel flauw) -eigenlijk heb ik gewoon best honger gehad Al met al vond ik het een leuke ervaring en hoop ik vooral dat het me lukt om zo gezond mogelijk te blijven eten.

Top service, en heerlijke gezonde sapjes

De sapbox kan ik iedereen aanraden. De ingevroren sapjes komen altijd netjes op tijd en in overleg op afgesproken tijd. Top service.

Openbaring

Via een podcast heb ik Sapje ontdekt. Ik ben wat lui met groente en fruit verzamelen en opeten. De sapjes zijn super vers en goed samengesteld. Dus ik denk er serieus over om per dag 3 sapjes te nemen zodat ik zeker weet dat ik al het goede binnenkrijg. Totdat natuurlijk die prinses komt waarmee ik samen smoothies en sapjes ga maken :D Trouwens ook uitstekend om detox mee te doen. AANRADER!

Heel goed van smaak en geleverd in glas!

Ik ben heel blij dat ik sap.je gevonden heb, een uitstekende oplossing om een wekelijkse groentesapdag te kunnen doen zonder dat het veel moeite kost. En dan gebeurt het ook :-). De receptuur van de sapjes en soepjes is echt uitstekend (bijvoorbeeld het selderijsapje: in principe voor mij niet zo smakelijk maar deze is heerlijk) en het smaakt supervers als je het binnen 24 uit de diepvries gebruikt. En de glazen verpakking vind ik ook belangrijk. Kortom: fijn dat jullie er zijn!

De eerste keer dat ik sapjes bestel, groentenshotjes, uitstekende smaak Verpakking: minder, doos is te groot, flesjes rollen door de doos. Mijn tip: vul de leegte in de doos op met noppenfolie, dan is de verpakking perfect.

alles met aandacht

Ik heb de 3 dagen sapkuur gedaan. Alles was zo goed verzorgd, duidelijk en bovenal heerlijk. Bij sapje doen ze alles met volle aandacht en ik kan het iedereen aanraden.

Voor herhaling vatbaar

Zeer tevreden over het gehele proces van bestellen tot gebruik. Helemaal naar wens (biologisch, koud en ingevroren in glas), heb ook geen honger gehad tijdens de detox 3 daagse. Ik kan ook zéker het boek aan raden, ondanks dat ik me al aardig verdiept heb in gezondheid vind ik dit een heerlijk no nonsens boek zonder moeten. TOP!

De beste investering in je gezondheid!

Wat ben ik blij dat Sapje op mijn pad verscheen! Voor mij een lichtbaken en ik hoop van harte dat voor velen deze ook hun weg verheldert. Ook al ben ik vitaal en gezond op alle vlakken, een regelmatige boost voor je body & mind met de sapkuren is liefdevolle aandacht geven aan jezelf. Ik deed de 3-daagse en deze investering in een mini retreat zie ik als een waardevolle bijdrage aan zowel mijn eigen gezondheid als die van de wereld. De zorgvuldig gekozen biologische ingrediënten, de bijzondere smaken, de mooie wijze van bereiding en de keuze voor de verpakking zorgen ervoor dat ik graag meehelp jullie fantastische sappen te promoten! Bedankt Joël en Rosalynn!

Noorddammerweg 13 K

1424NV De Kwakel

Over Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. Onze sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Met een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier voegen we extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maken we met veel liefde heerlijke en vooral gezonde sapjes uit maar liefst 100 verschillende ingrediënten. Bij het samenstellen van onze groentesappen en detox kuren passen we actuele inzichten op het gebied van voeding toe. We zorgen altijd voor een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo helpen wij je graag je gezondheid verbeteren of op peil houden. We leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je af in glazen flesjes. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw!