Ivm mijn gezondheid is het supermakkelijk om elke dag een lekker sapje te nemen!

Uitstekende service en lekkere sapjes!

De chauffeur was netjes op tijd en belde ook net voor ie er was of ik thuis was. En ze smaken :)

Heerlijk!

Super fijn om iedere ochtend met een sapje te beginnen! Smaakt gezond en lekker.

een heel goeie reset voor lichaam en geest

De sapjes zijn overheerlijk, ik heb 0 honger gevoel gehad, 0 drang naar koffie (ik ben een koffie lover). Ik heb alle verschijnselen gehad die jullie vermelden, lastig maar de winst is groot. Mijn lichaam voelt veel lichter na 3 dagen, ik heb geen drang naar koffie, leef trager, ee trager, kauw beter. En vooral ook de mentale en emotionele winst : door 3 dagen niks te kunnen doen, heb ik stilgestaan bij wat ik anders wil en beslissingen genomen. Een aanrader deze kuur!

Zeer goed concept en uitstekende levering met smsje vooraf.

Ik was zeer tevreden met mijn 3 daagse detox. Het was pittig om te doen, vooral de tweede en derde dag, maar voel me nu heel goed. Omdat ik veel oedeem in de benen heb heb ik het gedaan, aangevuld met bleekselderijsapjes. Ik hoop dat het gaat werken! Maar sowieso erg gezond!

duur maar dat is ieders gezondheid waard!

was wennen maar geeft energie en helderheid!

Goede kwalitatieve produkten met handige info

7 daagse detox-kuur aangenaam vanwege de diversiteit in sapjes en de handige bijgeleverde infokaart waarop de tijdstippen en smaken staan vermeld. Na enkele dagen voel je de "reiniging" en daarbij ook nog 4 kilo afgevallen! over enkele weken wellicht nog een 3 of 5 daagse kuur.

Hoe krijgen ze al die soorten groenten drinkbaar in flesjes.

Ik had plaats gemaakt in de diepvries zodat alle flesjes erin konden. Ik had DETOX voor drie dagen besteld en had mijn start na het weekend gepland. Het is me zeer goed bevallen en best goed te doen. Ik kreeg echt het gevoel dat ik goed bezig was. TOP

fijne ervaring met de sapjes. paar jaar geleden 3 dagen gedaan en nu 7 dagen geprobeerd. smaken zijn erg goed en met een paar nootjes erbij enigzings genoeg om geen honger gevoel te hebben. vanwege de intensiteit van 7 dagen wilde ik graag de pre&post tox doen volgens de recepten, daar heb ik wel wat feedback op. De lijst met benodigdheden is enorm (kan dat niet ook tegelijk met de sapjes worden besteld bv?!). In terms of cooking, er staat geen tijds indicatie van hoe lang een ontbijt (!) en lunch (!) kooksessie duurt en dit bleek dan ook veel te lang te zijn, onrealistisch bijna. Jammer. Ook was er geen efficientie ingebouwd van savonds koken, save half voor lunch of bij het gebruik van halve producten dat het dan bij de volgende maaltijd weer gebruikt kon worden. heb om bovenstaande redenen helaas (te) veel moeten weggooien. Denk dat de pre en post toch gemakkelijk kunnen worde ge-upgrade en veel mensen blij kunnen maken, raad jullie het dan ook van harte aan om hier wat aandacht aan te besteden, gaat immers om de "experience" /kop en staart en die klopte nu niet helemaal..

Heerlijke sapjes, duidelijk materiaal met uitleg, snelle levering!

fantastische ervaring!

HALLO, Sapje werd op de minuut af op tijd afgeleverd. De inhoud ziet er heerlijk uit met het bevroren vliesje eromheen. Ik had in de diepvries ruimte gemaakt voor alle flesjes. De teksten op de labeltjes zijn duidelijk, het is spannend dat je ieder uur iets mag pakken. Ik had ook rauwkostknabbels klaarliggen voor de zwakke momenten! Op de tweede dag had ik na de wandeling van 1,5 uur wel enorme zin in een oppep -beker koffie! Het werd décafé frappé met water, Ook kreeg ik soms onbedwingbare lust om mijn TANDEN ergens in te zetten, maar heb het niet gedaan, omdat je ook een oefening zelfbeheersing doormaakt. Je komt jezelf wel tegen met je zwakke momenten, maar die zijn goed te overwinnen met het AVONDSOEPJE ! Ik ben 77 en op het sapje gewezen door mijn dochter Yvi van Herp, waardoor ook de aardige korting. Ik vond het een geweldige ervaring, ook omdat alles op maat is geprepareerd, en je zelf niet in de keuken hoeft staan kokerellen en afmeten om alles gezond en afgewogen te krijgen, gezonde groetjes, Marlou Smeets

Keurig bezorgd en goed bevroren aangeleverd.

Heerlijke sapjes met gezonde ingrediënten.

Een heerlijke detox, het kan!

Heb gekozen voor 3 dagen detox, maar het beviel zo goed, ik had nog wel een paar dagen door kunnen gaan. De sapjes waren goed te drinken, je proeft de pure ingrediënten. De dikke groentensoepen vond ik heel lekker en een welkome afwisseling na een dag sap. Totaal geen hongergevoel gehad. Verder veel informatiemateriaal en goede begeleiding. Zeer aan te raden, je lichaam zal je dankbaar zijn!

1 dag is goed te doen

De sapjes smaakten lekker, zelfs mijn man (geen echte groentefan) heeft het 1 dag mee volgehouden. Ik ging voor de 3 dagen detox kuur, Ik voelde me de eerste dag goed, maar de 2de dag kreeg ik hoofdpijn en werd ik misselijk, helaas werd dit niet minder gedurende de dag dus besloot ik na de 2de dag er toch maar mee te stoppen. De sapjes voor de 3de dag heb ik aan mijn moeder gegeven, haar beviel 1 dag sap detoxen ook heel goed. Dus ik denk dat als je het voor het eerst doet je beter met 1 dag kan starten.

Makkelijk gezond

Na een eerste detox voelde ik me zoveel beter! Nu drink ik dagelijks een flesje als aanvulling op mijn voeding. Heerlijke sapjes waar ik echt van geniet! Zeker een aanrader!

Lekkere sapjes en goede begeleiding

Ik heb drie dagen een sapkuur gedaan. De soepjes aan het einde van de dag waren echt een feest! Fijne sappen en gedurende de dag genoeg afwisseling. Allemaal duidelijk uitgelegd aan de hand van een schema. Ik vind de begeleiding in de vorm van de tips en recepten echt heel helpend én lekker! Ik ben totaal geen keukenprinses maar heb er nog plezier in om de recepten te maken! Goed voor lichaam en geest deze kuur!

heel goed maar wel heel duur

Irritant is dat je niet kan lezen wat er staat als je wat wilt bestellen en je het reclame plaatje niet weg krijgt

Sapjes super lekker - levering minder

Je kan de levering live volgen maar eigenlijk schuift het uur gewoon constant op. Er eerste inschatting is niet correct genoeg. Mijn levering zou toekomen om 10u maar om 10u werd dit 10:30 tot de sapjes uiteindelijk om 14u aankwamen. Een betere eerste inschatting had ervoor kunnen zorgen dat ik geen hele middag thuis zat te wachten want aangezien het om diepvries gaat wil je deze toch zelf ontvangen en dadelijk overzetten. De sapjes daarentegen zijn heel lekker! De ene drink ik al liever dan de andere maar ik lust ze allemaal! Ze zijn gezond en vullen goed waardoor ik er elke dag 2-3 drink als aanvulling op mijn maaltijden! Maar je gebruikt ze natuurlijk hoe je zelf wilt! Ook de shotjes zijn een echte aanrader. De verhouding groenten/fruit is perfect en beter dan bij andere sappen die voornamelijk uit fruit bestaan. Ik kan ze zeker aanraden!

Variatie /Smaak en Boost

De sapjes die ik krijg zijn echt lekker en vooral knap gemaakt. De smaken zijn echt zeer gevarieerd en ik heb dan echt een heel schoon en lekker gevoel. Start je dag met een Boost! Ook heb ik de 3 daagse kuur gedaan, 3 dagen pre-tox- 3 dagen sap - en 3 dagen after-tox... Het wat heftig maar het heeft mijn eetpatroon volledig veranderd en geïnspireerd. De recepten die je erbij krijgt zijn ook van zeer hoog niveau.. Life changer!!

Super goede service

Goed bereikbaar. Heel flexibel en bovenal goede sapjes.

Alles compleet bezorgd maar te vroeg

Alles compleet en heel bezorgd. Wel veel te vroeg zonder sms-aankondiging. Gelukkig was er iemand thuis die de sapjes meteen in de vriezer kon zetten. Wel even aandachtspuntje voor jullie denk ik.

Lekker en gezond

Heerlijke sapjes, goeie en heldere communicatie over product en levering. En perfecte levering. Kortom, zeer tevreden.

Uitstekende informatie en prima aflevering van de gekochte producten

Zonder meer goed te noemen. De bestelling bij Sapje.nl verliep soepel, en de levering van de sapjes ook.

Verfrissend

Smaakt uitstekend. Kuur is goed vol te houden. Heerlijke recepten voor en na de kuur.

De 7 daagse detox viel mij zwaar!

Ik heb de detox sapkuur plus voor 7 dagen gedaan en ik ben eerlijk gezegt blij dat ik het achter de rug heb, ik vond de sapjes stuk voor stuk niet heel lekker, maar je moet er wat voor over hebben hé;-) Ook had ik misschien beter eerst voor de 3 of 5 daagse detox kunnen kiezen in plaats van gelijk 7 dagen, maar dan had ik niet bereikt wat ik nu wel heb. Ik voel me echt veel beter, minder opgeblazen en het heeft wonderen voor mijn huid gedaan, iedereen zegt wat zie jij goed uit! Komt misschien ook door de 7 kilo die ik kwijt ben. Het was zeker niet gemakkelijk maar ik heb bereikt wat ik wou! Ik persoonlijk vind het ook heel prettig dat ze in glazen flesjes zitten en de service is super ;-)

Noorddammerweg 13 K

1424NV De Kwakel

Over Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met de slowjuicer. Onze sapjes bestaan voor minimaal 85% uit rauwe groenten. Met een beetje fruit, specerijen, kruiden & zeewier voegen we extra smaak en gezonde voedingsstoffen toe. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Elke dag maken we met veel liefde heerlijke en vooral gezonde sapjes uit maar liefst 100 verschillende ingrediënten. Bij het samenstellen van onze groentesappen en detox kuren passen we actuele inzichten op het gebied van voeding toe. We zorgen altijd voor een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Zo helpen wij je graag je gezondheid verbeteren of op peil houden. We leveren deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je af in glazen flesjes. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw!