Een echte aanrader

Tanya en haar team staan je met raad en daad bij. Als je vragen hebt. Ze heeft de beste producten.

Geweldige producten

Als je nog twijfelt of dit product doet wat die zegt dan zou ik je willen beloven dat echt geen enkel product beter werkt als die van ts nails. Met name de T-gel! Perfect zelflevelend en goed voor 1000 verschillende nagels.

Voor ieder die het beste uit zichzelf wilt halen❤️

Wil jij als nagelstyliste alles uit je zelf halen? Dan zijn de producten en de expertises van Tanya en haar team het helemaal! De producten zijn kwalitatief hoog. Altijd in ontwikkeling en het beste van het beste. Kwaliteit staat hoog ook de gelpolish kleuren zijn zeer hoog gepigmenteerd en heel dekkend. Dit is super fijn en scheelt tijd in de salon. Naast de producten kan je het beste uit jezelf halen door de beste video’s van de TS club! Hierin leer je heel erg veel, en weet je al veel dan kan je hiermee de puntjes op de i zetten. De kers op je taart. Hiermee kan jij jou laten verschillen met die andere nagelstyliste collega’s. Breng je zelf na een hoger niveau! Dankjewel Tanya en team! ❤️ voor de goede producten, goede service en de prachtige TS club!

MegaSuperFantastisch

Top in product Top in kwaliteit Top in service Gewoonweg TOP

Geweldige producten!

Eerste keer de producten van Tanya besteld, maar ik wil ook nooit meer iets anders. Ik stap volledig over op dit merk. Mooie kleuren en ontzettend fijn om mee te werken. Verzending ook erg snel.

Altijd netjes optijd met verzenden. Met me verjaardag leuke extra cadeautjes erbij gehad (Voelde me net een klein kind) top producten bij te

Geweldige producten en service!

Tanya Savchenko biedt een breed scala aan nagelproducten die van hoge kwaliteit zijn. Na veel verschillende merken te hebben uitgeprobeerd wil ik niets anders meer dan de producten van TS! De TS Club is een platform waar leden toegang hebben tot exclusieve trainingen, tutorials en tips om hun vaardigheden als nagelstylist te verbeteren, en de mogelijkheid om continu bij te leren. Op dit platvorm heb ik veel geleerd.

Top producten

Ik gebruik de producten van TS nu ruim en jaar en heb nog nooit zo’n geweldig product gebruikt. Alle soorten gel zijn stuk voor stuk fijn om mee te werken en de houdbaarheid is top. Ook de service is goed, 1x iets mis gegaan met de bestelling en dit werd meteen opgelost. Zeker een aanrader!

Fantastische producten

Fantastische producten, ik en mijn klanten kunnen niet meer zonder deze producten van tanyasavchenko. Snelle levering en super goede en vriendelijke service.

Geweldig!!

Geweldig veel geleerd van jou!! Via de ts club ik hoop nogmeer te leren, werk met al jou producten ik ben fan !

De produkten zijn van top kwaliteit !!

Als je dit vak wil leren is zij de beste leermeester

Ik vind de producten van Tanya echt geweldig. Zit al wat jaren in het vak en heb veel verschillende producten uitgeprobeerd en toch steken Tanya haar producten er echt boven uit. Niet alleen voor mij geweldig maar ook mijn klanten die altijd mega erg tevreden zijn. Ook de klantenservice is top.

Innovatief ten opzichte van andere merken en zeer professioneel in de omgang met klanten

Kwalitatieve producten en uitgebreide lessen die elke nagelstyliste nodig heeft om van haar werk een succesverhaal te maken

Dit is HET!

De producten van TS zijn HET helemaal! Dit is gewoon wat je nodig bent om goede nagels te kunnen zetten. De producten zijn kwalitatief hoog en uitgebreid. Daarnaast heeft Tanya ook nog eens een goed team die je met alles helpt. En natuurlijk haar prachtige TS club zodat je jezelf naar een hoger niveau kan brengen. Klanten die nooit terug komen met reparatie dingetjes of poespas. De producten, trainingen en service van TS. Dit is HET! ❤️

Top!!

Waaaauw!

Dekkende kleuren

Wat een mooie dekkende kleuren. Een gemakkelijk borsteltje voor dicht tot bij de nagelriemen te gaan zodat de mensen hun nagels niet direct met een uitgroei zitten. Houden 3 tot 4 weken zonder af te brokkelen bij de mensen. Terug een snelle levering.

Een groot assortiment en uitstekende service.

De winkel helpt je graag bij het kiezen van een product.

Topproducten

Superfijne producten! Vooral de TS club is echt top. Zo ontzettend veel en goede uitleg!

Altijd nette service

Meteen vrolijk in de winkel. Bij de deur. Erna goed geholpen.

Altijd tevreden

Fijne producten en top kwaliteit

Als ik meer sterren kon zetten zou ik het doen.

Elke maand zit ik in de TS Club. Ik volg alles van haar tot in de puntjes. Je leert zoveel bij en je wordt alleen maar beter en beter. De service is ook helemaal top. Telkens ik een vraag of een probleem had dan werd ik steeds onmiddellijk geholpen. Betere service kan je gewoon niet krijgen. Ik ben gewoon een echte fan.

Tanya jij bent gewoon de beste!

Lid van de tn club. Leer elke les weer wat! You rock!

GEWELDIG

Al jullie ervaring en enthousiasme en natuurlijk de perfecte produkten maken dit alles GEWELDIG

Perfect!

Tanya Savchenko Nials Heel verrast!! Altijd normale gellak gebruikt maar dat ging er snel vanaf. Deze Tanya Savchenko Nials gellak blijft bij mij sowieso 3 weken mooi zitten. Mijn dochter heeft 't ook gebruikt en is ook heel tevreden over deze gellak. Het eraf halen is wel een dingetje maar daar heb ik nu speciaal goedje voor aangeschaft ,dat ga ik nog testen.

Vlotte én professionele service.

Telkens en vlotte én correcte levering aangekregen. Enkele weken na mijn eerste bestelling werd ik telefonisch gecontacteerd of ik nog vragen had betreffende de producten of iets anders. Iets wat ik nog nooit ervaren had maar echt heel fijn vond. Klantenbinding, service bieden,… Top!

van Leeuwenhoeklaan 4

2713 RB Zoetermeer

+31 651533668

Over Tanya Savchenko Nails

Welkom bij Tanya Savchenko Nails Het adres voor de beste nagelproducten en professionele trainingen en opleidingen. Wij geven trainingen voor de beginnende en de gevorderde nailstyliste. Iedereen is welkom om onze uitstekende service te ervaren. Wij gaan voor kwaliteit want kwaliteit is het enige dat er echt toe doet.