Geweldige service

Er was iets mis gegaan via de bezorging maar dat is super op gelost

Snelle verzending

Snel en goed bezorgd

Alles naar tevredenheid

Goed meegedacht en flexibel bedrijf

Her bestelde was niet voorradig en ik kreeg keurig een vergelijkbaar product aangeboden. Reageren ook snel op vragen.

Zeer goede service!

Bij verzending is de verpakking defect geraakt, DHL heeft het her verpakt en afgeleverd. Bij ontvangst pakket bleek dat er 1 verpakking was leeggelopen, even een belletje gepleegd en de volgende dag werd het leeggelopen product alsnog geleverd! Klasse en wat een service van Smeermiddelenwinkel.nl!

Duidelijk en goed en snel geleverd

Duidelijk en goed en snel geleverd

Top, niets veranderen

Vandaag besteld, morgen in huis. Zo hoort het. Top.

Snel gevonden en snel geleverd

Makkelijke website, aantrekkelijke producten en prijzen.

'Prima ervaring.

Goed bereikbaar. Goed advies en nette prijzen..

Veel te lange levertijd en slechte terug koppeling dat het later wordt geleverd!

wwwww

geleverde product had gelekt in de transport doos

Supersnel geleverd

Na het bestellen mezelf kunnen verbazen dat het bij de Smeemiddelen winkel onmiddelijk was verwerkt en aangeboden voor verzending. Ik zal zeker weer hier bestellen

Goede levering

Goede levering, en duidelijke communicatie omdat iets helaas niet meer op voorraad was.

Snel en goed. Top

Goed bedrijf!

Mijn vaste product is niet meer leverbaar vanuit Shell. Ik Kreeg een passend alternatief product van Texaco wat goedkoper was en dag er op geleverd!

Prima geregeld

Een foutje werd snel en naar tevredenheid hersteld

Snel geleverd voor een goede prijs.

Zeer goede service en vlot geholpen

Op mijn verzoek ivm vakantie alles super snel verzonden TOP !!

uitstekende levering, alles loopt "gesmeerd

Elke bestelling wordt met de grootste zorg geleverd. Het geeft een vertrouwd gevoel

Bestelling was snel binnen.

De bestelling wordt snel geleverd Heb alleen de verkeerde gekregen een mail verzonden maar tot nu geen antwoord.

Prima service, toegankelijke website

Snelle levering, goed advies en ruim assortiment, deze staat bij mijn favorieten.

Keurig snel goed bedrijf

Bestel de volgende keer weer bij het bedrijf.

Gewedig

Top alles goed geregeld. Kan je met een gerust hart bestellen.

snel geleverd

snel geleverd

Loek Nelissenstraat 13

5807GT Oostrum

+31 478 561 541

Over Smeermiddelenwinkel.nl

Smeermiddelenwinkel is de online shop van Mar-Oil Smeermiddelenwinkel van Mar-Oil verkoopt klein en grootverpakkingen van de merken Motul, Shell, Total, Kroon Oil, UTB, Fuchs, Mobil en Castrol. Wij werken samen met verschillende merken, waardoor wij alle producten goedkoop kunnen aanbieden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, heeft u hulp nodig bij u keuze, vraag ons gerust om advies. Dit kan door te bellen naar 0478-561541 of een mail te sturen naar [email protected]