GEWELDIG

Geweldig. Ik had een gepersonaliseerd naambord besteld, zo supermooi geworden. Ik had gekozen voor bestelling ophalen in de winkel en tot mijn grote verrassing kreeg ik ook nog de adventskalender cadeau. Superleuk en hartstikke mooi. Bedankt voor de service.

Snelle levering en service

Inderdaad mooi spul

Gemakkelijk besteld, op tijd uitgeleverd.

Super mooie winkel

Mooi hoor erg blij mee .en snel geleverd

Snelle levering..toppie

Kreeg maar zo in de winkel alvast de bestelling mee op voorhand , omdat via de bezorging het er nog niet was wat een service !!!En hadden wij een gezellige Sint Vr gr Dini Rosier

geweldig

geweldige keuzes

Goede service en snelle levering

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en het wordt snel geleverd

Fijne winkel, vriendelijk personeel

Voor Achterhoekse cadeautjes de winkel om het te vinden. Personeel is ook altijd vrolijk.

Mooie kwaliteit en snel geleverd.

Goed.

Wel een goede webshop. Alleen sommige producten hebben een lange levertijd. Bijvoorbeeld de houten borden. Voor de rest wel een goede service.

Prima producten en een duidelijke site. Veur en deur de Achterhoek!

Allerbarstende mooi en goed spul

Ben en blijf een Achterhoeker en door hetgeen ik bij jullie heb gekocht probeer ik mijn kleinzoons bij te brengen dat de Achterhoek uniek is!!!!

Alles prima geregeld

Goed verpakt verzonden

Het pakketje was er op tijd en was goed ingepakt.

Mijn trui was te klein, maar door de prima service heb ik een passende trui ontvangen.

Barstensmooie service

Niet alleen de kwaliteit van de producten maar ook de communicatie en verzending zijn prima voor elkaar!

Super snel en goed

Super snel geleverd.en precies wat ik zocht

Prima verlopen.

Graag volgende keer weer! Mooie spullen, goed verpakt en snelle levering.

Mooie producten en netjes ingepakt

Producten waren zoals verwacht en waren netjes ingepakt

Net als de vorige keer goed.

Ik had 2 artikelen besreld waarvan 1 in cadeau papier. Het was zeer netjes ingepakt en binnen 1dag al thuis bezorgd,echt super

Super snelle levering.

Binnen 24 uur geleverd daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Top service.

Vriendelijk, snel, goede service

Altijd vriendelijke mensen, de bestelde artikelen worden snel geleverd. Tijd geleden een verkeerd product gekregen dit werdt super snel en goed opgelost

Teleurstellende artikelen. Goede service.

Diverse artikelen besteld. Hiervan is vrijwel alles kwalitatief behoorlijk onder de maat. Op de website ziet het er allemaal gelikt uit, in werkelijkheid is dat niet het geval. De problemen worden wel goed opgelost, service prima.

Perfect.

Mooie puzzels en snelle levering.

Dr Huber Noodtplaats 6

7001 DT Doetinchem