Barstensleuk

Fijne side barstensvol leuk spul, snelle levering thx

Enbarstensgoeiesurfis

Mooi op tiet

Andere dag in huis

Snel en adequaat, kwaliteit spullen !!

Veel te klein

De spullen vallen wel erg klein uit zeg dat is erg jammer

Bestelling prima verlopen, inpakservice waardeloos

Voor een klein bedrag extra kon je cadeau laten inpakken, heb hiervan gebruik gemaakt. Cadeau was echter zéér slordig ingepakt, heb dit ook meteen gemaild naar jullie (waarop keurig is gereageerd overigens). Kort gezegd: bestellen via site prima maar laten inpakken: niet doen!

Overzichtelijke website met mooie spullen

Snelle levering, netjes verpakt.

Goede service, mooie producten!

Aanrader; mooie kwaliteit en snelle levering!

Perongeluk de verkeerde puzzel opgestuurd maar perfect opgelost. Zeer tevreden

Het bestellen en betalen ging heel makkelijk. Ik had bij de bestelling echter opgegeven dat wanneer we niet thuis waren het elders moest worden bezorgd in de straat en daar is niets mee gedaan door de bezorgdienst maar dag staat los van Barstensmooispul.

Helaas was het bordspel helemaal dubbelgevouwen

Wel een mooi dpel

Snel geleverd en daarnaast een foutje direct en snel hersteld

Positief en zal ik zeker promoten.

Hele goede service

Door waarschijnlijk een foutje bij de bezorgdienst is dit keurig opgelost door barstensmooispul. Er werd heel snel en netjes gereageerd op mijn mail. Ben blij met mij hoedje en vind het een prima site om te bestellen.

Super snelle nette levering!

Top!!

Zeer snelle levering!! Van de 4 producten die ik heb besteld was alleen de vlag niet van het juiste formaat! Heb een scheepsvlag bestelt en heb een 40x60 vlag geleverd gekregen.scheepsvlag is iets groter! Groet hans.

Zeer vriendelijke en snelle service

Op vrijdagmiddag een witte polo besteld, die op zaterdag binnenkwam, helaas donkerblauw. Maar witte werd direct nagestuurd en de blauwe mocht ik houden maar heb ik teruggestuurd. Later ook klompen gekocht die bijna net zo snel geleverd werden. Echter toen ik voor schoonpa toch een donkerblauwe polo bestelde kwam er nu een zwarte.... die wissel ik nog wel om.

Echt mooi spul

De bestelling werd snel uitgevoerd. Helaas kreeg ik het verkeerde T-shirt. De omruil ging nog sneller. En ik werd netjes gebeld. Het kostte me wel buiten mijn schuld om €4,60 extra. Maar ik neem aan dat ik die krijg teruggestort. Ik heb 5 jaar ooit in Doetinchem gestudeerd voor onderwijzer. Mooie tijd. Vriendelijke groet, Willem Kulsdom.

Mooie producten

Zag er goed verzorgd uit

Na deze eerste bestelling ben ik tevreden.. En alles verliep zoals afgesproken. Gr g v eck

Mooi spul

Snel bezorgd, goed verpakt!! En barstens mooi spul!!

Heel goed, alles snel en probleemloos geregeld!

Heel goed, alles snel en probleemloos geregeld!

Erg klantvriendelijk en top service!

Ik had online een vlag besteld, maar er werd een kleinere variant opgestuurd. Gebeld en afgesproken geleverde item terug naar de winkel te brengen in ruil voor een nog grotere vlag (kon toevallig combineren met werkafspraak). Uiteindelijk dus een groter formaat vlag gekregen, zonder extra kosten. Erg netjes opgelost.

Snelle terugkoppeling over je bestelling. Prima levertijd.

Snelle terugkoppeling over bestelling. In dit geval had ik een plaatsnaambord bij de bestelling. Netjes mail terug gegad dat het in dit geval iets langer duurt. Staat ook vermeld op de site.

prima service

Ik had mijn bestelling niet compleet binnen gekregen en na één mailtje de volgende dag mijn bestelling compleet binnen. Niet steeds bellen of mailen, nee meteen opgelost binnen 24 uur.

Dr Huber Noodtplaats 6

7001 DT Doetinchem