Goed en snel geleverd

De vlag was mooi. Deze besteld en binnen twee dagen was hij hier aanwezig. goed verpakt Ben erg tevreden over kwaliteit, materiaal, verzenden en levering.

Snelle levering mooie producten

Snelle levering en mooie producten die je nergens anders kan krijgen.

Mooi spul veur’n mooi’n pries.

Good beval’n

Tevreden

Barstens mooi spul

Netjes verpakt en snel geleverd

Was prima

Was prima

Helemaal top

Leuk aanbod, snelle verzending. Top!

Besteld en volgende dag in huis

Mooi spul!

Wat doe je als je in de Achterhoek bent en er geen winkels open zijn die je collectie koelkastmagneten kunnen aanvullen? Juist, bestellen bij Barstensmooispul.

Mooi spul en xnel geleverd

Goed spul en snel geleverd

Goed, maar kan beter

16 maart besteld en 23 maart geleverd. Lang onderweg dus. Was een pakketje van gemaakt, maar had ook als brievenbuspost gekund. Product verder prima

Super besteld en gekregen

Top gekregen wat er besteld is en op tijd

Erg goed

Mooie Achterhoekse producten Muts klompen en likeur met glazen. En snelle levering

Was een zeer mooi pakket en een leuke prijs ook, gevraagd of er een kaartje bij kon omdat ik het na een stuurde, alles prima geregeld en voor elkaar.

Mooi grei en snel geleverd

Leuk spul en snel in huis!

Snelle levering. Mooie mok

Snel, vriendelijk en correct.

Besteld artikel was defect bij levering, maar werd keurig en snel opgelost.

Heb nog niets ontvangen helaas

Weet niet wat ik moet antwoorden Helaas nog niets mogen ontvangen. Hoop zeker dat het wel gaat komen Mvg Kees Ouwehand Stokkum

Heb nog steeds niks ontvangen

Geduld is een schone zaak Ligt bij DHL op het depot schijnbaar…..

leuker kunnen we het wél maken!!

weer heel goede ervaring. Leuk om op de site te snuffelen, bestellen gaat supermakkelijk en ze doen wat ze beloven als het om de bezorging gaat.

Prima!!

Er was iets vergeten bij mijn bestelling. Volgende dag gelijk binnen! Goed te bereiken, vriendelijk, klantgericht!

Top product,goede kwaliteit

Product is zo als op de afbeelding. Duidelijke en correcte communicatie. In een digitale wereld wasr veel "gebakken lucht"wordt verkocht,is Barstensmooispul fonkelende ster.Ga zo door

Alleen de kleur die ik had besteld was niet geleverd, wel een andere kleur Maar toch zeer tevreden

Alderbastend goed

Snelle bezorging Netjes verpakt

Verkeerd product meegeleverd

Ik had in mijn bestelling 3 maal een sleutelhanger zitten, maar kreeg daarvoor in plaats 3 maal een bieropener. Dit terwijl op het factuur gewoon de bestelde sleutelhangers stonden, die ook nog eens meer geld waard zijn dan de ontvangen bieropeners.

Dr Huber Noodtplaats 6

7001 DT Doetinchem