Verzending was perfect in orde

Voor het eerst een bestelling via de website gedaan. Zeer naar tevredenheid!

Heel goede service

Ik vind Le Marais een mooie winkel met mooie merken,zowel kleding als accessoires!De service is ook top en ik kan alleen maar positieve dingen zeggen. Doe zo verder! Mvg Kim.

Mijn vast shopping adres!

Hele mooie kleding in prachtige omgeving. Ik koop eigenlijk nergens anders!

Top. Snel en duidelijk.

Eerste keer via webshop. Ondertussen al 2de keer. Vanuit België had ik bijkomende vragen. Alles snel en duidelijk opgelost. Ik ga ervan uit dat dit gaat over bestellen via de webshop ?

Prima kleding en prima service !

Ik ben zeer tevreden over de kledingstukken EN ik ben zeer tevreden over de service. Helaas mogen wij niet naar de winkel komen door Corona maar dat komt goed ! Groetjes uit Genk be.

Snelle levering. Prachtige merken en heel mooi gepresenteerd! Helaas waren de sneaker te groot en heb ik ze geretourneerd.

Morenstraat 11

6211GE Maastricht

+31 6 11428036

Over Le Marais

‘Le Marais’ ligt net als de wijk Le Marais in Parijs, in een historisch deel van de stad. Het Stokstraatkwartier in Maastricht is in de loop van de vorige eeuw getransformeerd tot één van de mooiste winkellocaties van Nederland. In onze winkel vindt u een zeer uitgebreide collectie dameskleding en accessoires zoals tassen, sjaals en sieraden. Ook ons aanbod van schoenen en laarzen is alom bekend. Jong of oud, er is voor ieder wat wils in onze online en offline winkels.