Snelle bezorging, attent kaartje kortom tevreden klant! En ik ben uiteraard helemaal blij met de mooie P448 sneakers.

Mijn bestelling ontving ik de volgende dag

Mijn rok had ik de volgende dag al keurig netjes verpakt in huis . Top !

Korrekte levering

Betrouwbaar,leuk ingepakt en nog een handgeschreven briefje erbij.Zeer vriendelijk

Positief

Mooi verpakt als een cadeautje ,met een persoonlijk woord erbij En volgens afspraak

Snelle en correcte afhandeling

Leuke verpakking. Persoonlijk gericht. Zeker een aanrader om hier een cadeautje te bestellen

Fijne service

Fijne service en communicatie… mooi item ontvangen.

Netjes ingepakt en een attent kaartje.

Geweldig snelle service!

Erge aardige medewerkers bij Le Marais, en zeer snelle service.

Hele fijne service en producten

Mijn online bestelling werd snel en naar tevredenheid geleverd. Le Marais is al jaren mijn favoriete winkel. Ze hebben kleding van mooie natuurlijke materialen die heerlijk zitten. De prijs is er ook wel naar, maar je krijgt echt waar voor je geld.

Ik ben erg tevreden met de service en ontzettend blij met de trui, bedankt!

zie hierboven

Heel goed!

Mooie collectie, attent, snelle verzending en goed verpakt.

Fijne winkel om te shoppen

Mooie merken,vriendelijk personeel Kom hier graag. Aanrader.

Top dames modezaak!

Lieve dames van le Marais, Ik kan jullie alleen maar een 10 geven. Jullie aandacht bij het uitzoeken en passen doet mij altijd goed. Mooie kleding merken voor oud en jong. Wens jullie allemaal veel succes en sterkte!

Ik ben over mijn eerste onlinebestelling bij Le Marain zeer tevreden.

Mooie overzichtelijke site. Fijne afhandeling.

Super !

Snelle verwerking van de bestelling. Prima verzorgd en leuk de persoonlijke kaart erbij

Leuke website

Helemaaal prima, snelle levering en direct geïnformeerd dat 1 artikel niet meer voorradig was. Prettige communicatie.

Fijne manier om met de vaste klanten om te gaan

Vriendelijke dames, met een goed gevoel voor datgene wat je zoekt. Het vermelden waard, de capucinno smaakt heerlijk.Knap om onder deze omstandigheden toch door te gaan en je klanten welkom te heten. Wens jullie veel succes en voorspoed de komende tijd. Op mij kunnen jullie rekenen. Lieve groetjes

hele leuke gezellige winkel

Ik kom er al jaren heel graag leuke draagbare mode en merken. goede verkoopsters ze weten precies wat je wilt . super top team

Mooi product!!

Mooi product

Prachtige kleding en snelle vriendelijke service

LeMarais verkoopt hele mooie dameskleding. Mooie items van mooie materialen die lang meegaan. De verkoopsters zijn altijd vriendelijk. LeMarais heeft zich bovendien in Corona tijden ontwikkeld tot een winkel waar je ook fijn online kunt shoppen. De website geeft goed inzicht en ook de presentatie via instagram werkt aanstekelijk. De service is snel - pakketjes worden direct verstuurd. Ik koop graag bij LeMarais.

Heerlijk vest gekocht, snel bezorgd

Le Marais, je slaagt er altijd

Topwinkel met topservice

Mooie kledingmerken zoals No Man's Land en Closed en hele goede service door een professioneel team!

Online via whattsapp: goede beschrijving van de gevraagde details en metingen( bel . Als je online koopt) en snelle leveringen Als men reageert had op mijn Messenger, dan had ik nog meer spulletjes kunnen kopen, spijtig

Een warm welkom ondanks de lockdown!

Vanwege de lockdown kon ik helaas niet “echt shoppen” maar heb ik online mijn nieuwe outfit besteld. Dat werkt echt top via de website! Ik haalde mijn nieuwe kleren snel op! Mooi ingepakt met een lief kaartje! Ook tijdens deze tijd is het een feestje om te winkelen bij Le Marais!

Heel blij met mijn aankoop

Ik had voor mijn zus en mij een bloesje besteld in de webshop. Levering was heel snel. We zijn heel blij met de mooie bloesjes.

Morenstraat 11

6211GE Maastricht

+31 6 11428036

Over Le Marais

‘Le Marais’ ligt net als de wijk Le Marais in Parijs, in een historisch deel van de stad. Het Stokstraatkwartier in Maastricht is in de loop van de vorige eeuw getransformeerd tot één van de mooiste winkellocaties van Nederland. In onze winkel vindt u een zeer uitgebreide collectie dameskleding en accessoires zoals tassen, sjaals en sieraden. Ook ons aanbod van schoenen en laarzen is alom bekend. Jong of oud, er is voor ieder wat wils in onze online en offline winkels.