Topwinkel met topservice

Mooie kledingmerken zoals No Man's Land en Closed en hele goede service door een professioneel team!

Online via whattsapp: goede beschrijving van de gevraagde details en metingen( bel . Als je online koopt) en snelle leveringen Als men reageert had op mijn Messenger, dan had ik nog meer spulletjes kunnen kopen, spijtig

Een warm welkom ondanks de lockdown!

Vanwege de lockdown kon ik helaas niet “echt shoppen” maar heb ik online mijn nieuwe outfit besteld. Dat werkt echt top via de website! Ik haalde mijn nieuwe kleren snel op! Mooi ingepakt met een lief kaartje! Ook tijdens deze tijd is het een feestje om te winkelen bij Le Marais!

Heel blij met mijn aankoop

Ik had voor mijn zus en mij een bloesje besteld in de webshop. Levering was heel snel. We zijn heel blij met de mooie bloesjes.

Bij Le Marais word je altijd in de watten gelegd; fysiek in de winkel of bij online bestelling

Le Marais is mijn favoriete winkel in Maastricht. Ik kom er graag en laat mij graag door het team adviseren. Ze weten precies wat goed staat, geven een eerlijke mening en zijn aardig en behulpzaam. Tegelijkertijd is er een mooie collectie beschikbaar. Ook in de de webshop geven ze dezelfde goede en betrouwbare service.

Super snelle levering

Super snelle levering en aandacht voor detail!!

prima service

snel geleverd, goede kwaliteit, persoonlijke noot!

Klantenservice prima, mooie uitgebreide collectie dameskleding maar de website kan beter

Het liefst kom ik in de winkel en koop ik niet in de webshop. Ik blijf het lastig vinden om meteen een bepaald soort artikel te vinden of op merk te zoeken. Ik zoek niet op prijs maar op merk, artikel, maat en kleur en niet op prijs. Ook zou het handig zijn als de gegevens omtrent het artikel uitgebreider zou zijn bijvoorbeeld mbt maatvoering. Dan hoef ik daar niet voor te bellen. De webshop is helaas veranderd maar minder toegankelijk geworden.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering, bestelling de volgende dag al in huis: knap in tijden van een lockdown waarin pakketjes normaal gesproken lang onderweg zijn.

prima snel geleverd, aardig berichtje erbij, ben weer erg tevreden

zie boven

Snelle levering!

Fijn de snelle levering!

Snelle levering van keurig pakket

Fijne website, goede service

Mooi pakketje

Prachtige trui, snel verzonden en mooi verpakt met een persoonlijk kaartje!

Mooie broek, iets te groot.

Le Marais heeft mooie spullen. Al een paar keer geslaagd! De Lizzy broek van Closed is mooi, maar valt groot bij de taille. Maat 30 geretourneerd en 29 besteld in de hoop dat die goed zit!

Snelle service, mooi ingepakt met een aardige kaart erbij.

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik bestelde al eerder bij Le Marrais. Ze hebben een mooi assortiment. Mijn bestelling werd al de volgende dag geleverd. Blij mee!

Snelle verzending en prachtige pantalon

Bestelling werd snel geleverd door Le Marais en de broek can Ruby Tuesday zat perfect. Ben er erg blij mee!

Superservice!

Heel fijne winkel, ook de webshop. De bestelling wordt mooi verpakt. Snelle levering.

Geen goede prijs kwaliteit verhouding

De sneaker was helaas niet helemaal op maat, valt wat kleiner uit. Sneaker bestaat hoofdzakelijk uit kunststof. Prijs vind ik daarom erg hoog.

ruime keuze, mooie producten

Heb een trui gekocht van NoMansLand. Een van de weinige winkels die XS van dit merk heeft. Veel keuze uit mooie producten. Prima service.

Top ervaring(en)

Altijd mee denkend over alles,weten exact mijn maat en mijn stijltje. Fijn team en prachtige items,Ben een zeer tevreden klant.

Zoals altijd weer prima

Zie bovenstaande

Mijn bestelling was een fijn wollen aansluitend en niet te lang vestje van Nomansland ,al jaren mijn favoriete merk. Hoewel ik dit seizoen moeilijk kan slagen voor n jurk met aansluitend lijfje of leuke rok heb ik toch wat gevonden wat bij mijn kleding van vorig jaar past. Hopelijk komt Nomansland in een volgend seizoen met meer keus voor mij ,maar ik ben blij dat Le Marais maat xs heeft.

Zeer tevreden.

Goed advies, prettige winkel,met zeer vriendelijk personeel.

Zeer goede service en snelle levering.

Morenstraat 11

6211GE Maastricht

+31 6 11428036

Over Le Marais

‘Le Marais’ ligt net als de wijk Le Marais in Parijs, in een historisch deel van de stad. Het Stokstraatkwartier in Maastricht is in de loop van de vorige eeuw getransformeerd tot één van de mooiste winkellocaties van Nederland. In onze winkel vindt u een zeer uitgebreide collectie dameskleding en accessoires zoals tassen, sjaals en sieraden. Ook ons aanbod van schoenen en laarzen is alom bekend. Jong of oud, er is voor ieder wat wils in onze online en offline winkels.