Niet mijn ding

Helaas de meeste kerels voor onenightstand

fijne datingsite

Binnen 4 weken iemand leren kennen waar ik nu een relatie mee heb. Blij mee. Jammer dat je niet per maand kan betalen als je je aanmeld.

Iemand ontmoet

Positief

Serieuze leden, snel leuk contact

Ik kreeg binnen zeer korte tijd meerdere berichten, allemaal van echte vrouwen, wat bij andere sites wel eens anders is. En ik had al binnen een week of twee een hele leuke dame gevonden, waarmee het ontzettend goed klikt. En waarmee ik nu ga kijken of er iets heel moois uit kan voortkomen. Ik ben erg tevreden over deze datingsite!

Mooie ervaring.

Mijn partner gevonden, dat was het doel

Prima!!

S'morgens was mijn aanmelding, s'middags heel veel reacties en S'avonds had ik een relatie! En nog steeds!!

De site is gebruiksvriendelijk. Ik heb via Vijftigplusdating de liefde van mijn leven gevonden.

Serieuze datingsite voor oudere mensen

Een betrouwbare datingsite met weinig fake profielen die na melding aan de organisatie adequate worden opgepakt. Ik heb met succes mijn liefde gevonden ondanks mijn geaardheid waardoor ik het eigenlijk niet voor mogelijk had gehouden een goede match te vinden.

De start van een nieuw en gelukkig leven samen met een Prachtvrouw.

Heel positief

Fijne site gebruiksvriendelijk

Goede site met duidelijke instructies, heb hier mijn partner gevonden

200 Winthontlaan

Utrecht 3526KV