Zeer goede ervaring

Heb hier leuke mensen ontmoet

Wel veel bezoeken , nog niet veel contact

Heb veel bezoekers enz op mijn profiel maar nog geen echte contacten...

Tot nu toe hele goede ervaring met de site.

De site is eenvoudig in gebruik, duidelijk en geeft me veel vertrouwen om zo een goede match te vinden!

Makkelijke overzichtelijke site

Een overzichtelijke site met duidelijke uitleg over het gebruik en veel mogelijkheden om in contact te komen met anderen.

Prettige website

Fijne site, reageert snel en precies, en geeft een prettig gevoel.

Ga zo door

Duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk op een eerlijke en betrouwbare manier. Ga zo door!

Date gehad

Ik heb een abonnement genomen op een aanbieding en er was maar één vrouw die mijn aandacht trok in september 2024. Na wat chatten op de site gingen we over naar een echte ontmoeting.

ook voor 60+

Een gebruiksvriendelijke site, ook voor mensen van 60+

Aardige medewerkers

Klantvriendelijk, biedt goede service en levert snel resultaat.

Ik heb de site gebruikt om en heb een geweldige man gevonden met wie ik mijn leven wil doorbrengen.

Goede resultaten

VijftigPlusDating biedt goede resultaten: ik heb meerdere keren binnen enkele dagen een date gevonden.

heel goed

fijne site veel mannen aanwezig

Een toegankelijke site met veel serieuze zoekers.

Uit mijn ervaring is vijftigplusdating de best werkende site. Er zijn merkbaar meer serieuze zoekende leden dan op veel andere platforms. Helaas reageren sommige leden niet, maar dat ligt meer aan de personen dan aan de site zelf. Misschien zou het helpen om standaardteksten weg te laten, aangezien deze vaak contraproductief werken.

Nog niemand gevonden

Ik heb nog niemand gevonden, maar ik zie wel mensen op mijn profiel komen. Zelf kan ik ook gemakkelijk de profielen van anderen bekijken.

prachtige dame gevonden op 60dating

Ik heb in augustus vorig jaar een prachtige dame gevonden op 60dating en ben sindsdien nooit zo gelukkig geweest. Wees geduldig en je zult hier ook iemand vinden.

Meerdere dates

Via deze datingsite heb ik al meerdere dates gehad

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen bij klantenservice; wanneer je een vraag stelt, krijg je snel antwoord. De site is overzichtelijk. Het zou nog mooier zijn als leden, op zijn minst moreel, aangemoedigd zouden worden om altijd te reageren.

Prima ervaring

We zullen zien

Ben pas 1 dag ingeschreven

Tot nu toe ok

Ik ben nog maar kort lid, maar mijn ervaringen zijn tot nu toe alleen maar positief!

Tevreden klant

tot nu toe tevreden

Alles is uitstekend georganiseerd en heel duidelijk!

Overzichtelijke site

Heel overzichtelijk en snel in reacties, echt top!

Zeer positieve ervaring

Vijftigplusdating.nl is een fijne datingsite! Zelfs als gratis lid kun je er rondkijken en gemakkelijk contact leggen voor een leuke date. Soms krijg je ook drie dagen full member.

Uitstekende service

Een zeer gebruiksvriendelijke datingsite met een overzichtelijke indeling en passende matches.

Winthontlaan 200

3526KV Utrecht

+31 850 6533204

Over Vijftigplusdating.nl

Vijftigplusdating.nl is in 2009 opgestart en heeft sindsdien talloze leden geholpen bij het vinden van een passende partner/ relatie. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot een van de grootste en meest gewaardeerde datingsites voor 50-plussers in Nederland en België.