Prima producten en snel in huis

Niks op aan te merken. Product was snel binnen.

Zeer snelle levering en goede service

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling en levring. Zeer correct. Ook de EM drank bevalt zeer goed.

Goede spullen en goeie service

Zowiezo goed dat jullie duurzaam zijn en duurzame spullen verkopen en de bezorging en service waren prima.

Alles prima

Ik kreeg snel en adequaat antwoord op de vraag die ik stelde en het vervolgens door mij bestelde artikel werd vrijwel direct verstuurd. Niets op aan te merken!

Zaad net ontvangen, al gezaaid. Mis alleen uitgebreide uitleg /adviezen. Beetje simpel verpakt in blanco emmertje

goede sevice

Goede ervaring, zal zeker vaker bestellen.

Snelle afhandeling

Had vragen over aantal producten en kreeg helder antwoord. Bestelling was er ook snel, helaas wordt er in mijn regio niet op zaterdag geleverd. Producten zien er mooi uit, de wipe en clean ruikt lekker en maakt goed schoon. Zoonlief heeft gevraagd of hij mijn spuitflacon mee mag nemen naar zijn studentenflat, er een bijbesteld voor hem. Moest even wennen aan de tandpasta, ik krijg pijn in mijn mond van mint, moest ook even slikken bij de prijs, maar heb het er nu wel voor over. Ga zo door!

Mooie producten, kwalitatief hoogstaand, snel in huis.

Helemaal top!

Snelle levering en netjes verpakt.

Wederom een prima ervaring

Zeer tevreden!

Goede snelle levering en fijne producten. Vegan gezichtsverzorging bevalt heel erg goed.

Goede ervaringen, snelle levering en vriendelijke service.

Ik bestel dit product altijd voor mijn zus in Uden. Zij kan niet goed overweg met internet. Ik weet niet of jullie wel eens een kortingscode toevoegen aan de bestelling voor de volgende bestelling. Ik denk niet dat mijn zus dat in de gaten heeft en wil jullie vragen die voortaan naar mijn e-mailadres te sturen. Bij voorbaat vriendelijk dank.

Top bedrijf

Snelle correcte levering

4 zakken potgrond & compost van Biokultura

Wat is het ontzettend fijn om een leverancier van potgrond en compost zonder turf in de omgeving van Gouda te hebben. Duidelijke webshop en vriendelijk contact. Dit was zeker niet de laatste keer dat we onze aarde hier zullen halen!

Communicatief Sterk, Prettig, op Duurzaamheid gericht Bedrijf

Ik bestelde een boek, dat ging niet helemaal goed, en ik kreeg daarover direct een mail. Zo kon ik het corrigeren en had ik toch snel het boek in huis. Uit de correspondentie blijkt dat men duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. Ik ben heel blij met mijn boek over voedselbossen van Madelon

Topservice

Leuke website, veel keuze, supersnelle levering. Kleine kink in de kabel i.v.m. leveringskosten, maar dat werd onmiddellijk en tot volle tevredenheid opgelost.

probleem opgelost

In eerste instantie was ik niet tevreden met de afhandeling van mijn probleem (bestelde vochtmeter bleek kapot bij aankomst en heb ik meteen weer teruggestuurd, waarna de terubetaling vertraging heeft opgelopen), maar na telefonisch contact is dit uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Van ontevreden klant ben ik nu een tevreden klant geworden.

Okay

Snel en in goede staat geleverd.

Netjes verpakt en snel geleverd! Pico bello!

Super mooi

Een mooi nestkast net wat ik zocht

zeer goede ervaring

De producten zijn zeer mooi en van goede kwaliteit. De Duurzame tuin geeft goede service en is zeer klantvriendelijk.

De producten zijn geweldig, de postbezorging duurde lang ( weekend tussen) en op donderdag besteld.

De producten zijn een eyeopener voor mij. Vooral het vloeibare wasmiddel en de afwasmachine blokjes. Geweldig. Ga in de toekomst meer producten gebruiken. Thera

Snel en netjes geleverd. Mooi paddenhuisje.

Snelle levering en prima product

De bestelling werd zeer snel geleverd. De drank smaakt heerlijk fris.

Kom hier zeker terug

Echt super geholpen en erg klantvriendelijk.. Zeker een aanrader!

99 Noordeinde

Waddinxveen 2742AA