Snelle service, uitstekende producten

Heel blij: ik had meer toegestuurd gekregen dan ik had besteld (en betaald) maar mocht dit houden, mooi cadeautje!

Helft van bestelling niet onvangen en al twee keer contact proberen op te nemen met klantenservice zonder reactie.

betrouwbaar, snel en goed

De bestelling super snel ontvangen en de producten zijn van de gewenste kwaliteit. Ook nog goedkoper dan ergens anders.

Goede prijs en snel geleverd. Top.

Correcte levering

Tijdig geleverd

Super snel geleverd ook

Snel verzonden, prima verpakt.

Geen aanmerkingen. Fijne snelle verzending.

Snel geleverd en goed verpakt.

Uitgebreid assortiment, snelle levering, goede prijsstelling!

Ok!

goede service

snelle verzending

Goede supplementen voor een prima prijs

Ik test mijn supplementen met de biotensor en ze zijn voor mij altijd effectief en tolerant dus dat betekent dat het werkt voor me. Bedankt!

Bekend product tegen scherpe prijs

Ik wist wat ik bestelde, levering was vlot. En netjes verpakt.

Snelle en goede service

Prima !

Goede prijzen en snelle levering

Producten werden snel geleverd. Erg tevreden.

Super snelle levering

Goed product!

Help goed met inmuumsysteem

Top suplementen

Op advies van mijn tandarts ooit gekocht

En nu al 2 jaren steeds de complimenten over mijn gebit. Ik heb alle tanden en kiezen nog en ben er erg zuinig op . Oh ja ik ben 76 jaren oud.

Snelle en correcte levering

Groot assortiment en scherpe prijzen. Eerste bestelling bij deze online drogist, snelle levering.

Een prima service!

Dit is de eerste keer dat ik bij 123 vitamines.nl bestel maar ik vind het snel en goed geregeld!

ben tevreden over mijn aankoop

Wel betaald, niets ontvangen, geen reacties

Post.nl niets afgeleverd. 3 mailtjes naar dit bedrijf gestuurd. 1x een reactie, dat met post.nl contact zal worden opgenomen...nooit meer wat gehoord. 7x een voicemail ingesproken. Altijd zijn de medewerkers in gesprek en moet ik een telefoonnummer achterlaten zodat ik teruggebeld wordt.....nooit gebeurd. Ook op Facebook pagina bericht achter gelaten...geen reactie. Wel de aankoop direct betaald aan dit bedrijf. Ik wil de koop ontbinden, maar nergens gehoor.....

De beste prijs, alles prima geleverd

De beste prijs, alles prima geleverd