Lijkt goed te werken

Great

Nothing to say. Efficient and fast delivery

Ik kende House of Sups niet dus ik vond het een gokje om er te bestellen, maar het product dat ik zocht was in de mij wel bekende webwinkels niet op voorraad. Daarom toch maar afgegaan op de positieve commentaren hier. En ook mijn ervaring was goed: track & trace-code gekregen, levering kwam de volgende dag en mijn bestelling was netjes verpakt.

ok

prima service, snelle levering . goede kwaliteit

Goede service, scherpe prijs, snelle levering. Top!

Alles werd vlot afgehandeld.

Op tijd bezorgd

Super ervaring!

Binnen een paar klikken besteld en de volgende dag in huis. Fijne producten zonder gedoe, daar houd ik van. Zeker een aanrader!

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop

Het product werd erg snel geleverd. De website heb ik als erg overzichtelijk ervaren en ik vond de foto’s van de producten heel duidelijk.

Duidelijke overzichtelijke site, snelle levering.

Mijn eerste ervaring met House of Sups is positief. Nú de producten uitproberen....Over een maand weet ik meer!

Fijne webshop en een top service

Bij house of sups wordt je goed geholpen. Het advies op de website is fijn en als je een vraag stelt heb je heel snel reactie. Ook de verzending is fijn. Kortom: een aanrader!

Doen we ze beloven

Mijn bestelling op tijd en volledig oontvangen. Top!

Snelle en goede service

Pas 1 keer iets besteld maar zijn daar tevreden over.

Heel goed!

Fijn product en snelle levering.

Snelle levering en goede producten

De bestelling was keurig ingepakt snel bezorgd. Prijs/kwaliteitsverhouding is op orde. Ik zou deze webshop aanbevelen en bestel in de toekomst opnieuw.

Schiedamse Vest 154

3011 BH Rotterdam