Primaa

Ik ben Zeer tevreden .

Vlotte service, duidelijke website!

Mijn gezondheid een boost geven!

Snelle correcte service

Ik was aangenaam verrast door de zeer snelle service vanuit Nederland naar Zuid-België. Normaal moet ik 3 à 7 dagen wachten ( vanuit Nederlandse leveranciers), maar bij 123 vitamines werd ik al bediend de dag nadien ! Verder was de inhoud en verpakking correct.

Helemaal Goed

Goede communicatie en verpakking. De Volgende dag bezorgd: Helemaal goed

super

goed snelle levering hoop alleen op meer korting

Supeeeeer snel hoor !!!

Ik heb het product heel snel ontvangen en meer moet dat niet + betrouwbare site heel belangrijk

Ben erg blij dat ik dit product weer gevonden hebt (legapas) met dank aan m'n zus.

Prima levering van product.

Dag na de bestelling is het pakketje netjes afgeleverd door PostNl. Ik ben tevreden.

Goed en snel geleverd

Snel geleverd. Goede prijskwaliteit.

Heel snel geleverd

Alles zeer vlot verlopen!

enkel positieve ervaringen

Gewoon oké

Bestel, betaal en leveringsproces duidelijk. Klopt allemaal. Gezien de aangekondigde tijd die er nog tussen bestellen en leveren zat jammer dat ik niet nog een vergeten bestelling bij kon plaatsen.

Snelle en correcte afhandeling .

Snelle en correcte afhandeling . Een tevreden klant ben ik . Met vriendelijke groeten Annie .

Erg snel bezorgd

E

Positief

Prima hoor, ben al bekend met de producten

Ik kijk gewoon waar ik de producten die ik wil het goedkoopst kan verkrijgen.

een sterren

Helaas was de bezorging slecht, omdat ik meer dan drie kilometer van mijn woonplaats moest reizen om de bestelling op te nemen, ook al is er een PostNL-vestiging in de buurt van mijn huis.

snel geleverd.

Makkelijke website.

Snelle levering goede prijs.

Het product dat ik besteld heb kwam snel. Prijzen zijn correct. Een goede webshop.

Goede levering

supersnelle levering

10/10 Heel goede service van 123vitamines. In België komt de bestelling de dag nadien al aan (in de late namiddag deed ik de bestelling). Dit is enorm vlug, zeker voor een levering vanuit NL. 123vitamines heeft een mooi aanbod aan goede prijzen. Mooie webshop!

Nvt

Snel geleverd. Prima prijs

Snel geleverd. Prima prijs

Duidelijke website en de artikelen waren goed verpakt.

snel en probleemloos

snelle en probleemloze bezorging