geweldig

supersnelle levering goed verpakt

Zeer snelle levering

Overzichtelijke bestelsite met billijke prijzen.

Zeer snelle levering

Overzichtelijke bestelsite met billijke prijzen.

Oke

Oke

Alles in orde!

De bestelling werd op tijd afgeleverd en alles is in orde.

Goed.

Heb wel wat moeten zoeken om te bestellen. Maar verder was alles dik in orde.

Slecht

Een deel van de zending kwam binnen zonder briefje of wat. Na 5 emails om te vragen of de rest nagezonden zou worden of gecerditeerd geen enkele reactie. (ook niet als replay op hun mail) Er is geen telefoonnummer beschikbaar op te contacten alleen per mail bereikbaar. Na 5 dagen uit het niets ineens het 2e deel van de zending. Ik koop er nooit meer levert teveel ergernis op en qua prijs zijn ze redelijk vergelijkbaar aan andere. Ik geef 2 sterren omdat bij een lager aantal je deze review niet kunt verzenden, maar het is een nul.

Goed product zeer te vrede

Was de 1ste keer zat we besteld hebben aan 1 2 3 vitamines. Bestelling verliep wat moeilijk om het juiste product aan te kruisen. maar na zoeken zijn we er in geslaagd te bestellen. Maar zijn toch heel te vrede met ons product en onze bestelling. Dank u.

Goed product zeer te vrede

zeer slecht!!!!!!!!!!

Ik zit al ruim 8 dagen op mijn order te wachten!!!!!!

zeer slecht!!!!!!!!!!

Ik zit al ruim 8 dagen op mijn order te wachten!!!!!!

Niks ontvangen. Geen reactie!

Pakketje ging retour ivm schade door PostNL. Vervolgens geen enkele reactie op contact.

lovely

on time and not expensive

Pakket niet thuis maar zonder bericht op pakketpunt geleverd

Helaas is het pakket niet bij mijzelf afgeleverd, maar op een Pakketpunt kilometers verderop. 123Vitamines heeft me daar niet over geïnformeerd, dus nu kan ik het pakket niet meer op tijd ophalen en wordt het teruggestuurd.

Bestelling helaas op een pakketpunt geleverd, zonder dat te laten weten

Helaas is het pakket op een pakketpunt van PostNL geleverd en heeft 123vitamines mij daarover niet geïnformeerd. Het pakket zal nu dus worden teruggestuurd, omdat ik het niet op tijd kan ophalen. Het is namelijk niet naast de deur ofzo.

Goed geregeld

Schiedamse Vest 154