Prima en snel

Nu kan ik weer voort

Top bedrijf

Gewoon helemaal top

Kwaliteitsglas op maat snel geleverd

Kwaliteitsglas op maat snel geleverd voor een scherpe prijs, alles prima!

prima bedrijf

Alles volgens afspraak geleverd, op tijd en voor een goede prijs

Prima service, snelle levering

Het voorglas van de houtkachel was gebroken ! Wat nu ? Waar vindt je dat nog ? Gezocht op het internet en prijzen varieerden een +/- 39 tot 292 euro. Die laatste prijs was een dievenprijs. Maar niet bij Aart Bouman. Maat genomen, besteld en 's anderdaags werd het glas geleverd. Spijts van de duurdere verzendkosten, maar ja, glas moet 'veilig' aankomen, hé ! Neen, die 5 sterren zijn dubbel en dik verdiend en ik was wreed content. Een aanrader dus.

Good quality wooden framed secondary glazing, delivered on time

My only suggestions for improvement would be -for the pre-drilled hole to avoid the rubber seal on reverse side. I found the screws got tangled in the rubber. -that the domed screws on the edge of the frame be fully countersunk so they don't affect width measurement

Goed!

Makkelijk en duidelijk te bestellen in de webwinkel. Stuk goedkoper dan andere kachel ruit verkopers. Volgende dag al op kunnen halen.

Goede prijs kwaliteit

Perfect ingepakt. Juiste maat tot op milimeter.

Uitstekend.

Kachelruit besteld en dezelfde dag nog klaar. Paar dagen later opgehaald en koord gekocht. Duidelijk uitleg en erg vriendelijk geholpen. Prima bedrijf, een aanrader.

Super fijne en snelle service!

Ik had met spoed een kachelruitje nodig (onze enige verwarmingsbron) in de avond besteld na sluitingstijd, s'morgens gebeld en in de middag al klaar echt helemaal top!

Glas conform bestelling. Verzendkosten hoog, maar verpakking top! Nihile kans op schade met deze verpakking.

uitstekend

zeer vlotte service en heel vriendelijk.

Betrouwbaar

Goede service, afspraken, kwaliteit.

Mooi product met snelle levering

We hebben twee houten voorzetramen bij Aartbouman besteld. Instructies over het opmeten zijn zeer helder ! Communicatie over de levertijd was duidelijk. Communicatie over het afleveren ook. Voorzetramen zijn erg mooi afgewerkt en reeds in de grondverf. Zijn hun geld waard. Een pluim voor het bedrijf !

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Snelle afhandeling

Top geregeld

Snelle levering en goed verpakt, ben zeer tevreden

perfect

serviceverlenend

Er was iets mis gegaan in de levering van mijn bestelling. Na een mail is dit direct hersteld en kreeg ik de volgende dag de rest van de levering. Goede service.

Fantastische service!

Proactief contact gezocht om goed te leveren. Prima!

Goedkoop glas snelle nette levering.

Na wat surfen op het net de site van Aart Bouman gevonden met een duidelijke uitleg, hoe te bestellen. goedkoop glas maar de leverings kosten vrij hoog, maar toen het glas binnen kwam werd het duidelijk waarom dit zo hoog was. Keurig netjes verpakt, echt zorg aan besteed dus nu waren de leverings kosten duidelijk niet te hoog. in één woord, TOP.

Dik oke

Artikel in orde,netjes verpakt en snel geleverd

Echt perfect gegaan ontzettend snelle service Voor 12:00 een raampje met afmeting besteld volgende dag al binnen echt een aanrader.

Keurig, verzorgd en nauwkeurig.

Snel, verzorgd en nauwkeurig

Mooi, snel en kwaliteit

Fijne ervaring. De levering was snel, montage heel eenvoudig.

Heel vlotte service

Heel tevreden van de service

Wilmersdorf 29

7327AD Apeldoorn

055- 760 1111

Over Aartbouman

Als glashandel Apeldoorn hebben wij een stevige fundatie met ons team van gepassioneerde vakmensen. We zijn een persoonlijk en betrokken glasbedrijf met enthousiaste en vakkundige medewerkers, die graag tevreden klanten zien. Onze eerlijkheid en helder advies, samen met een vakkundige uitvoering, worden door onze klanten zeer gewaardeerd.