Supersnelle levering, prima producten

De bestelling ing eenvoudig en snel. Na een paar dagen kwam het glas en band binnen en heb ik de producten meteen geplaatst. Super resultaat!

Goed verzorgd, snelle levering. Bedankt voor de bloemzaden.

Op internet specifiek glas bestellen leek me een griezelige zaak. Zekerheidshalve even langs het bedrijf gereden. Maakt een goede indruk, daarna online besteld. Levering zoals afgedproken . Ziet er prima uit. Alle hulde

Prima service, heel vriendelijk behulpzaam personeel

Zie bovenstaande

top ervaring

Snelle levering en helemaal naar mijn wens

Snelle levering, communicatie matig

Na bestelling in webshop email ontvangen met bevesting maar daarna niets meer. Ik werd geuiteindelijk gebeld een dag voor de daadwerkelijke levering. Er werd gesuggereerd dat ik al een mail had moeten hebben gekregen over de leverweek, maar dat is niet gebeurd (ook niet in spam beland). Levering verder prima. Alleen bij de extra materialen ging het niet helemaal goed. Kreeg initieel de spullen behorende bij de levering van een andere klant. Toen ik dat aangaf heeft de chauffeur de juiste kit en glasband in de bus gezocht en aan mij gegeven. Bij verwerking ontdekte ik alleen dat de lengte van de glasband niet blijkt te kloppen. Besteld was 25m, geleverd is ongeveer 15m. De glasband zat ook niet in een verpakking, dus waarschijnlijk was het een aangebroken rol.

Goede kwaliteit en netjes gecommuniceerd over levering

Heel net product, goede afwerking en levering conform afspraak

Prijs redelijk, precies gekregen wat ik besteld heb en ook nog snel geleverd. Niets meer aan doen!

Geweldige service

Snelle service en wordt zelfs gebeld voor de leveringsafspraak

top

top materiaal en snel geleverd

wel vreemd ,ik bestel en kryg geen dhl o.i.d maar dan komt het glas onverpakt thuis ,ouderwetse levering zeer goed dank u grt ro

Gewoon hartstikke goed alleen de schroeven mogen iets beter

perfect op maat en op de afgesproken datum van levering

Slechte bezorging service.

Je krijgt het glas ( niet geslepen ), zo in je handen geduwd zonder enige vorm van verpakking. Voor de rest gewoon goed.

Goede prijzen, behulpzaam, goed advies. Perfect!

Bestelilng perfect!

3 stukjes glas voor de open haarddeur (Dik Geurts) besteld en 2 daarvan waren op verzoek onder een hoekje geslepen. Dit is perfect gedaan en het geheel werd zeer goed verpakt verzonden en had ik met 2 dagen in huis. Geen extra kosten voor het slijpen gerekend en het glas was al niet duur. Top gedaan jongens!

Zeer goed. Eenvoudig in te vullen op de site.

Alles gekregen en keurig en zorgvuldig verpakt. Super.

Snel geleverd , zeer netjes verpakt

Goede ervaring , glas was zeer goed verpakt en absoluut niet duur

Correcte afwikkeling

Glasplaat voor haard geleverd volgens afspraak. Goede prijs/ kwaliteit.

helemaal goed

makkelijke webshop, eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Goed product en bruikbaar presentje bij geleverd. Dank

snelle levering , perfect

Goede service en snelle levering

Mijn kachelruit was gebroken en zocht daarom zo snel mogelijk een goede en betrouwbare vervanging. Maten ingevoerd en bestelling gedaan. Zoals aangegeven binnen een dag geleverd, zorgvuldig verpakt en exacte maatvoering!

Snel en correct

Netjes verpakt en snel geleverd

Goede aftersales

Ik kreeg van een artikel te weinig geleverd. De ingediende klacht werd door de leverancier snel op een bevredigende wijze afgehandeld.

Geweldig product

Heldere website, makkelijk om maten en wensen in te vullen en aan te passen. Heel netjes geleverd, goede communicatie en vriendelijk. Helemaal blij

Wilmersdorf 29

7327AD Apeldoorn

055- 760 1111

Over Aartbouman

Als glashandel Apeldoorn hebben wij een stevige fundatie met ons team van gepassioneerde vakmensen. We zijn een persoonlijk en betrokken glasbedrijf met enthousiaste en vakkundige medewerkers, die graag tevreden klanten zien. Onze eerlijkheid en helder advies, samen met een vakkundige uitvoering, worden door onze klanten zeer gewaardeerd.