En snel bezorgd.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service! En dat u de review ingevuld heeft met een 9! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Inmiddels hebben wij al twee maal een levering gehad van deze top firma, uitstekende kwaliteit.
Wat fijn dat u weer bij ons terug bent voor een nieuwe bestelling! En hartelijk dank voor de mooie beoordeling van een 9! We waarderen het enorm. We kijken ernaar uit om u in de toekomst nog vaker van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Ik heb precies het glas gekregen dat ik heb besteld
Fijn dat u zo tevreden bent over onze service! En dat u de review ingevuld heeft met een 10! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Perfecte service , snelle levering en daarnaast bijzonder goed en netjes verpakt!
Oplossing gericht en snelle actie Top
Fijn dat u zo tevreden bent over ons! En dat u de review ingevuld heeft met een 10! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Op onze vereniging ging helaas het ruitje van de kachel stuk, wat een flinke tegenvaller was, vooral in de winter! Met enige onzekerheid gingen we op zoek naar een vervangend ruitje en namen contact op met dit bedrijf. Gelukkig werden we geweldig geholpen door een vriendelijke medewerker, die ons uitstekend advies gaf. De levering was supersnel – de volgende dag al in huis! Het raampje was zorgvuldig verpakt en nu kunnen we er weer lekker warm bij zitten na het verzorgen van de bijen. Topservice!”
Na onze bestelling kregen we snel een mail met daarop de verwachte levertijd. En daarna bleef het stil. Na contact te hebben opgenomen bleek dat een van de bestelde ruiten gebroken was en daarom de levertijd was opgeschoven. We kregen een nieuwe levertijd, deze werd per mail bevestigd en er werd inderdaad stipt geleverd. Dat we geen bericht kregen van de opgeschoven levertijd, leverde in eerste instantie wel een deukje in ons vertrouwen op. De vriendelijke en behulpzame chauffeur maakte dat weer goed.
Website werkte goed. Bestellen was makkelijk. Meteen retour mail van de bestelling. Als extra service was een korte handleiding van de optische glasmeter mooi geweest. Brievenbuspost is wel wat aan de dure kant.
Bedankt voor uw positieve feedback over onze website en de afhandeling van uw bestelling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent en dat u de review met een 8 heeft ingevuld. Voor een handleiding van de optische glasmeter kunt u terecht op onze webshop. Onder het product vindt u een gedetailleerde beschrijving, inclusief informatie over het gebruik en een instructiefilmpje. Nogmaals hartelijk dank voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Zoals het hoort.
Een heel prettig bedrijf dat een bestelling snel levert en goed communiceert. Zeker aan te bevelen.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze bezorging en communicatie! En dat u de review ingevuld heeft met een 9! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Voor de 2e keer besteld online via de website, heel netjes verpakt tegen beschadigingen tijdens transport en snel geleverd ! Helaas had de bezorgdienst het pakket op de brievenbussen bij de hoofdingang gelegd dus dat is niet echt ok bezorger wilde het eindje blijkbaar niet lopen voor mijn pakket….. andere bezorgdiensten doen dat wel.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze verpakking helaas hebben wij de bezorging van postNL niet in de hand, maar mocht u een bestelling plaatsen die wij zelf bezorgen dan brengen wij hem uiteraard wel naar de voordeur! En dat u de review ingevuld heeft met een 10! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Zeer nette levering en fijne goede communicatie
Fijn dat u zo tevreden bent over onze bezorging en communicatie! En dat u de review ingevuld heeft met een 10! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
alles mooi op maat gemaakt, vandaag besteld morgen in huis ! TOP>
Glas voor kachel besteld, s'anderdaags geleverd super. Maar het was 5 mm te groot. Gebeld, zonder morren s' anderdaags een nieuw glas. Perfect. Maar 4 sterren door het foutje.
Fijn dat we de fout snel konden herstellen en dat u zo tevreden bent over onze service! En dat u de review ingevuld heeft met een 8! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Fijn om zo snel een kachel ruit geleverd te krijgen. Kunnen we weer fijn de kachel stoken met deze koude dagen.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze leveringstijd! En dat u de review ingevuld heeft met een 8! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Fijn dat u zo tevreden bent over onze leveringstijd! En dat u de review ingevuld heeft met een 10! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Voor de tweede keer heb ik een bestelling geplaatst bij Aart Bouwman, en ik ben opnieuw goed geholpen - dank daarvoor!
Fijn dat u zo tevreden bent over onze hulp! En dat u de review ingevuld heeft met een 9! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Heel netjes
Fijn dat u zo tevreden bent over onze bezorging! En dat u de review ingevuld heeft met een 8! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Mooie voorzetramen alles paste in één keer En goede afleverservice zelf het app en telefonisch contact was prima
snelle en correcte (goed verpakte) levering voor een keurige prijs
Fijn dat u zo tevreden bent over de levering! En dat u de review ingevuld heeft met een 10! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Het glas dat ik besteld had,AF geslepen,,had aan 1 hoek nog een scherpe rand. Hier heb ik verder niet over gereclameerd omdat ik het per ongeluk een cm te kort besteld had en dat is natuurlijk mijn eigen stomme schuld. Een nieuwe besteld,1 cm langer,prima glas. Het meebestelde kachelkoord,dat zelfklevend zou moeten zijn plakt echter voor geen meter en ligt vooraan alweer los voor je aan het eind bent met plakken. Hierover een app gestuurd,maar omdat het gebruikt is wordt het niet terug genomen. (het gaat over minder dan 5 euro) Ze wilden wel een nieuwe sturen om te zien of die wel plakt. Netjes,maar ik heb inmiddels bij de plaatselijke bouwmarkt koord gekocht met lijm,het werd anders erg fris in huis zo zonder bruikbare kachel. Het tweede glas was prima,dus daarom dan toch ja op de aanbeveling.
Glasband besteld van 2mm dik snel geleverd en voor een nette prijs.
Fijn dat u zo tevreden bent over onze prijzen! En dat u de review ingevuld heeft met een 10! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Bestelling (mica raampje) werd snel geleverd.
Fijn dat u zo tevreden bent over de bezorging en het mica raapmpje! En dat u de review ingevuld heeft met een 10! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Volgende keer weer
Fijn dat u zo tevreden bent over de bezorging en de verpakking! En dat u de review ingevuld heeft met een 10! Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman
Wilmersdorf 29
7327AD Apeldoorn
Als glashandel Apeldoorn hebben wij een stevige fundatie met ons team van gepassioneerde vakmensen. We zijn een persoonlijk en betrokken glasbedrijf met enthousiaste en vakkundige medewerkers, die graag tevreden klanten zien. Onze eerlijkheid en helder advies, samen met een vakkundige uitvoering, worden door onze klanten zeer gewaardeerd.