Hellemaal goed

Was helemaal goed

Zeer vriendelijk aan telefoon...bestelling meer dan op tijd....!!

Snel, netjes en voor een redelijke prijs

Betselde vuurvaste ruit op maat is geleverd in een zeer grondige en veilige verpakking. En het is exact de juiste maat. Een volgende ruit zal ik wel laten slijpen aan de randen. De prijs is ook redelijk, ook gezien de uiterst grondige verpakking methode.

Snelle correcte levering

Zeker een aanrader !

De eerste keer dat ik bij deze firma een bestelling plaatste. Dit via een mooie duidelijke webwinkel met correcte informatie. Vlotte afhandeling van de betaling en ook een snelle levering naar België. Ok de verzendingskost is wat duurder maar de 2 kachelramen zijn perfect verpakt in karton met hoekbescherming dan in noppenfolie gewikkeld en nadien is de stevige doos opgevuld met zacht materiaal.

Het bestelde kachelruitje was staand gemaakt in plaats van liggend. Mailtje gestuurd, waarna ik netjes gebeld werd en dit top werd opgelost. Fijne service!

Snel geleverd en voor een goede prijs en kwaliteit!

Ik had een kachel ruitje nodig en die was hier snel geregeld op een duidelijke site!

Goede en vlotte levering en een goede prijs

Wij hadden een nieuw ruitje besteld en de service was goed

Makkelijk en snel besteld

Makkelijk en overzichtelijke on line bestellen. Punt voor verbetering. Bij bestellen van rechthoekige ruitjes staat er b×l (breete× lengte) bij de speciale maten is dat ipv. Lengte hoogte. bxh.

Prima voorzetraam

Snelle levering, ziet er mooi uit. Precies de opgegeven maatvoering. Voldoende schroefjes mee geleverd in de juiste kleur. Minimale bescherming tijdens tranport, maar kwam onbeschadigd aan.

Goede persoonlijke behandeling

Ik heb in een woning al het oude dubbelglas vervangen door HR++ in de bestaande kunststof kozijnen. Dit blijkt super eenvoudig te zijn. In tegenstelling tot andere leveranciers zie je hier van welke fabrikant het glas komt. Je vragen worden deskundig beantwoord. Logistiek moest een en ander goed afgesproken worden maar dat was geen probleem en is goed gegaan.

gweldig geholpen

Had met spoed glasband nodig de volgende dag al in huis netjes verpakt ook net bedrijf prima zo volgende keer weet ik ze te vinden had nooit iets besteld bij ze

Snel en correct uitgeleverd

Snel en correct uitgeleverd. Zorgvuldig verpakt. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goed verzorgd en keurig op afspraak

Zeer tevreden en alles volgens afspraak. Uitstekende kwaliteit.

Supergoed

Makkelijk te bestellen en sneller geleverd dan oorspronkelijk verwacht

Snelle levering, mooi glas top!

Voor het plaatsen van dubbelglas was nog gereedschap nodig. Deze zijn snel en juist geleverd.

Mijn ervaring is goed was allemaal goed verpakt miste alleen de glas schuursponsjes deze waren er niet bij geleverd wel besteld

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit en lage prijs. Vriendelijke mensen.

Prima service en goede kwaliteit!

Eerste keer in gebruik al kapot.

Veilig en professioneel laten monteren. Eerste keer in gebruik kapot gesprongen.

Heel service gericht, opmerkzaam toen de afmetingen niet correct waren, vlotte afhandeling.

Vriendelijk en netjes te woord gestaan. Keurig en snel geleverd.

Snel goed verpakt goed product mooie prijs

Snel goed verpakt goed product mooie prijs

Wilmersdorf 29

7327AD Apeldoorn

055- 760 1111

Over Aartbouman

Als glashandel Apeldoorn hebben wij een stevige fundatie met ons team van gepassioneerde vakmensen. We zijn een persoonlijk en betrokken glasbedrijf met enthousiaste en vakkundige medewerkers, die graag tevreden klanten zien. Onze eerlijkheid en helder advies, samen met een vakkundige uitvoering, worden door onze klanten zeer gewaardeerd.