Massageolie valt tegen

Voor de eerste keer massageolie besteld om uit te proberen. Helaas, verschillende geuren en soorten besteld maar er zit bijna geen geur meer aan en ruikt wat muf en sommige waren troebel. Lijkt wel oud. Een aantal flessen weggegooid. Hier kan ik mijn klanten niet mee behandelen. Jammer.

Snelle levering.

Zending voldoet aan de verwachting.

TOP, heel erg vriendelijke en behulpzaam

Topppp Vriendelijk, behulpzaam Goede snelle service met extra info over benodigdheden en aangeschafte artikelen

Zeer snelle levering

Vriendelijk telefonisch contact

Al meer dan 8 jaar trouwe klant en nog nooit teleurgesteld

Bijzonder vriendelijk en vakkundig personeel. Groot en volledig assortiment top service, eigen service- en besteldienst, goed bereikbaar en scherp geprijsd. Aanrader voor het hele wellness domein.

Tevreden met de kwaliteit Goede service goed overleg

Bedrijf wat met je meedenkt

Snelle levering en snelle reactie op vragen

Als A1 het masssage-assortiment uitbreidt en 'mijn' merk olie zou verkopen, zou dit mijn primaire leverancier worden.

Verbetering

Website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Mooie vernieuwde website

De site ziet er erg mooi uit en is gebruikersvriendelijk. Wel mis ik bij sommige items de producten. Bijvoorbeeld onder pedicure, werkkleding. Zo zag ik er nog een aantal.

Geweldig geholpen

Ik had twee bestellingen na elkaar geplaatst en werd daarover gebeld waarbij mij verteld werd dat de tweede verzendkosten zouden worden gecrediteerd en er 1 bestelling van zou worden gemaakt. Na een derde bestelling voor een ophang mechanisme werd deze kosteloos aan mijn bestelling toegevoegd. Kortom prima service !!

heel goed en klantgericht

fijne mensen om mee te praten en hebben echt verstand van zaken

Televisieweg 34

1322AM Almere