Super snel geleverd en netjes in de tuin.

Goede service, duidelijke instructie

Wat een duidelijke instructie voor het planten en verzorgen van de boom kregen we bij het kopen van mijn droom. " Een roze bloesemboom" Afgelopen vrijdag geplant en direct moest hij een storm doorstaan, maar door het goede plant advies, staat hij nog loodrecht!

Bomenexpress.nl of boomberorgd.nl - vreemde manier van zakendoen

Mijn bestelde boom kwam van een andere leverancier ( namelijk boombezorgd.nl ) dan die van boomexpress.nl. De boom zag er anders uit dan op de website van boomexpress.nl maar wel zoals de boom van boombezorgd.nl. Beide websites hanteren andere foto’s, andere beschrijvingen en andere prijzen. Zo lijkt het alsof ik een mindere boom heb gekregen voor meer geld van een andere leverancier dan waar ik bestel en betaal. Ik koos voor de optie om de boom te laten planten voor 44,95. Het was een heel makkelijke klus om de boom te planten. Een iets winderige plek waar wat steun door middel van een touwtje wel een goed idee was. Ik vroeg of dat meteen gedaan kon worden met de 44,95 in mijn achterhoofd. Maar ze had helaas geen touw bij zich. Voordat de levering plaatsvond zijn er meerdere email contacten over foto’s van de tuin, parkeerplaats, kabels, wortels, zonlicht en levering ( dat ging wel erg goed allemaal, beetje veel van het goede misschien ) kreeg de boom niet de benodigde steun bij plaatsing. Ik wist niet zeker of ik zin had om dit hele verhaal te vermelden maar de Mail om bomenexpress.nl te beoordelen was het duwtje dat ik nodig had om dit toch even kwijt te kunnen.

Makkelijk esteld en snel geleverd

De door ons bestelde boom werd snel geleverd en voldeed boven onze verwachting.

Mooie bomen, goede bezorgservice!

Prima service, en mooie haagplanten

Boven verwachting

De boom die ik besteld heb (Perzische slaapboom) mooi op tijd geleverd en ruim 40-50 cm hoger dan verwacht. Dus prijskwaliteit helemaal goed!

Geweldige service.. Bezorger is een hele vriendelijke meneer die van aan pakken weet. En heel blij met de geleverde bomen . Hartelijk dank voor de goede service

Mooie boom, snel geleverd.

Keurige levering en producten

Mooi product en nette snelle levering

Fijne firma

Makkelijke site en bestellen. Een snelle en vriendelijke levering. Hopelijk gaat onze boom " aan" ondanks de vrieskou deze week.

Super ervaring

ik heb 15 laurierbomen bij hen besteld. de communicatie was uitstekend, erg aardig en snel. de bezorging was gratis en ze bieden een volgservice zodat je precies kunt zien wanneer de bomen komen. ze hielpen hen ook om ze op hun plek te plaatsen! We zijn heel blij met de bomen!

Helemaal super

Fijn om een mooie boom te kopen om vóór mijn nieuwe atelier in de achtertuin te mogen pronken. Onze oude rode boom moest helaas gekapt worden. En nu is ie binnen. Snel en verantwoord besteld en geleverd. Met super goede plant instructies. Wij gaan van m genieten!

Vlotte t en correcte service

Mooie kwaliteit

Aanzienlijk betere kwaliteit bomen dan vorig jaar.

De kwaliteit van de bomen die ik ontving was aanzienlijk beter dan die van vorig jaar (toen heeft 1/3e van de bomen het niet gered). Dit jaar waren de bomen met een veel dikkere stam en de kluiten veel beter verpakt. Terwijl de prijs ook nog eens lager was.,

Prima product!

Snelle levering, goede prijzen en mooi product.

Perfect!

Fijne service, werd zelfs teruggebeld omdat ik iets vergeten was om te bestellen. TOP!!

heel erg goed

Chauffeur belde netjes op. een klantvriendelijke chauffeur!!

Uitstekende kwaliteit bomen! Snelle levering en daarnaast goede beschrijving bijgeleverd voor het aanplanten. Zeer tevreden.

Goede Service voor een nette prijs

Bomen werden mooi gebracht, goed aangegeven wanneer en vriendelijk te woord gestaan Hoop dat ze het gaat doen in het voorjaar

Snelle levering mooie boom

Ik heb een olijfboom voor in mijn serre besteld. Boom werd snel en netjes afgeleverd en mooie kwaliteit !

Kalkestraat 63 A

6669CN Dodewaard

+316 23246985

Over Bomenexpress

BomenExpress is gespecialiseerd in bomen. Via onze webshop kunt u eenvoudig allerlei bomen op maat bestellen. Wij leveren de bomen door heel Nederland en bieden hierin vele soorten en maten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor bomen van uitstekende kwaliteit. Voor meer informatie en advies kunt u gerust contact met ons opnemen. Naast bomen kunnen wij op aanvraag eventueel ook planten leveren. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en kunnen u hierin deskundig adviseren.