Alles was netjes, op tijd en kundig geleverd. Tijd voor persoonlijke aandacht. De boom was boven verwachting! Heel erg blij mee.
Beste Gerry, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenexpress.nl
Mooie bomen, snel geleverd
Beste Peter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenexpress.nl
Wij waren op zoek naar beukenhagen op stam en konden in de tuincentra geen mooie betaalbare bomen vinden. Ik keek op internet en zag de website van bomenexpress voorbij komen. Eerst nog even telefonisch contact gehad en alles voelde goed. Een paar dagen later werden de bomen bezorgd, precies op het moment dat we ze nodig hadden. Ze zagen er goed uit, alles was boven verwachting!
Beste Marianne, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenexpress.nl
Duidelijk, contact ging goed, volgens afspraak gehandeld.
Beste Bettie, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenexpress.nl
Product zoals omschreven, goed op de hoogte gehouden over leveringsproces, duidelijke aanplantinstructies.
Beste Mirthe, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenexpress.nl
Bestelling en bezorging gingen prima maar de bomen slecht... 2 bolcatalpa's gekocht waarvan 1 nul bladeren en 1 5 bladeren. Er zitten een paar groene uitlopers aan dus ik geef ze een kans! Als deze bij het tuincentrum staan, lach ik een keer en loop ik door! Na prettig contact met de klantenservice 2 mooie nieuwe bomen gekregen! Uiteindelijk tevreden!
Beste Mark, Hartelijk dank voor je review, wij waarderen uw feedback enorm! Wat vervelend om te vernemen, dat u niet tevreden bent met de geleverde Bol catalpa's. Telefonisch hebben wij contact gehad en u gaat ons foto's toesturen, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Inmiddels hebben wij de foto's ontvangen en zijn we tot een passende oplossing gekomen, wat wij enorm fijn vinden. In de toekomst staan we graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenexpress.nl
Originele beoordeling
Bestelling en bezorging gingen prima maar de bomen slecht... 2 bolcatalpa's gekocht waarvan 1 nul bladeren en 1 5 bladeren. Er zitten een paar groene uitlopers aan dus ik geef ze een kans! Als deze bij het tuincentrum staan, lach ik een keer en loop ik door! Bomenexpress slaan we volgende keer over!
Bestellen ging makkelijk en snel. Ik werd goed geïnformeerd over de levering. De boom werd netjes en binnen afgesproken tijd geleverd. Boom ziet er goed uit. Doet het tot nu toe goed.
Beste Maud, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenexpress.nl
had bij dit bedrijf bomen besteld, vlotte communicatie, stipt geleverd en zeer gezonde bomen, wat me meest van al aansprak was de track and trace live, zo handig dat je tot op de minuut kan zien wanneer ze arriveren, top!
Beste Johan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenexpress.nl
Na de bestelling kreeg ik snel bericht mbt levering. Dit bleek niet goed te gaan. Attributen werden op het verkeerde adres afgeleverd en er waren geen bomen. Toen die niet op het andere adres geleverd werden heb ik gebeld. Sorry wisten niet waar de bomen waren . Nieuwe bomen kwamen bijna een week later, maar wel op het juiste adres dit keer. De communicatie met bomenexpress verliep goed, ze waren goed bereikbaar en hielden me op de hoogte mbt de bezorging. Het zijn prachtige bomen
Beste Willem, Hartelijk dank voor de review, wij waarderen uw feedback enorm! Telefonisch hebben wij een fijn gesprek gesprek gehad. En hebben wij de verbeterpunten besproken, die wij intern ook gaan meenemen! Heel veel plezier met uw bestelling en in de toekomst staan we graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenexpress
Originele beoordeling
Prima bedrijf, correcte levering. Je krijgt wat je besteld wat betreft de grootte van de boom.
Prima, duidelijke site. Snelle service. Goede beschrijving erbij. Vriendelijke bezorging op afgesproken tijd. Er zat wel veel geel blad aan de boom. En veel blad met bruine vlekken, gekneusd? We hebben een beetje spijt dat we hem geplant hebben zonder contact op te nemen, we hebben veel blad eruit geknipt. Maar we gaan er van uit dat het goed komt... Bomenexpress heeft de problemen voor ons opgelost.
Beste Irene, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review te plaatsen. Wij waarderen uw feedback enorm. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling schade heeft opgelopen tijdens het transport. Lichte schade heeft gelukkig niet vaak direct invloed op de verdere groei van de boom en zal vaak vanzelf weer herstellen. De kans van aanslaan zal ook niet gelijk afnemen. Graag ontvangen wij een foto van de boom om de schade te kunnen beoordelen en met een passende oplossing te komen! Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenexpress
Originele beoordeling
Na veel online bedrijven te hebben bekeken( je ziet bijna door de bomen.............) uitgekomen bij Bomenexpress. Mooie kwaliteit bomen, duidelijke communicatie, keurig op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke chauffeur!
Bomen zien er netjes uit!
Beste Anja, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenexpress.nl
Snelle levering. Geen 5 sterren omdat de beloofde stamdikte alleen helemaal aan de onderkant overeenkwam. De rest van de stam is nog (een stuk) dunner
Beste Feitse, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review te plaatsen. Wij waarderen uw feedback enorm. Telefonisch hebben wij contact gehad en ik ben in afwachting van foto's. Ik zal samen met u tot een passende oplossing gaan komen. In de toekomst staan wij graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenexpress
De hydera besteld en paar dagen later kreeg ik het netjes bezorgd op de afgesproken plek omdat ik niet thuis was super
Beste Bianca, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenexpress.nl
Zal geen tweede keer meer bij Bomenexpress bestellen. De chaffeur was perfect op tijd maar hoe er met een boom wordt omgegaan en hoe het van de wagen wordt gehaald. De takken braken af waar je bij stond. En prijs kwaliteit zeer teleurstellend, een ielige appelboom met wat zijtakken. Eens maar nooit weer.
Beste Hanneke, Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review te plaatsen. Wij vinden het heel erg vervelend om te vernemen, dat de appelboom niet netjes bij u is bezorgd en dat er takken zijn afgebroken. Ik kijk graag met u mee naar een passende oplossing! Zou u foto's van de geleverde boom aan ons willen doorsturen? De foto's mogen gemaild worden naar [email protected]. Ik zie de foto's graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenexpres
Hopelijk slaan ze aan.
Beste Han, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review voor ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling schade heeft opgelopen waarschijnlijk tijdens het transport. Lichte schade heeft gelukkig niet vaak direct invloed op de verdere groei van de boom en zal vaak vanzelf weer herstellen. De kans van aanslaan zal ook niet gelijk afnemen. Graag ontvangen wij een foto van de boom om de schade te kunnen beoordelen en met een passende oplossing te komen! Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenexpress
De chauffeur was keurig op tijd en heel vriendelijk. Hij gaf ons ook nog tips hoe we de boom moesten plaatsten.
Beste Margret, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenexpress.nl
netjes geleverd en met een goede handleiding erbij om de boom te planten. verder prima kwaliteit geleverd, aanrader.
Beste heer/ mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenexpress.nl
2bomen besteld, beukenhaagboom kon niet geleverd worden. terugbetaling is nog niet geweest. ben benieuwd . andere boom netjes op tijd geleverd......maar de Judasboom kwam verlept (verwelkt kapot blad en) in veel te natte kluit aan. bij aanplanten waren slechts enkele zichtbare wortels te zien. ik heb fotos gemaakt als bewijs....en ik hou mn hart vast....
Beste Lisette, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review voor ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Wat vervelend om te vernemen, dat de credit wat langer heeft geduurd dan waar wij normaal naar streven. Nogmaals ons excuus daarvoor! Echter kijk ik graag met u mee naar de Judasboom, om tot een passende oplossing met u te komen. Zou u de gemaakte foto's samen met recente foto's willen doorsturen naar [email protected]. Ik zie de foto's graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenexpress
eenvoudig te bestellen, snelle levering en heldere handleiding
Product als omschreven keurig bezorgd op de afgesproken plek. Bedrijf informeerde vriendelijk en op tijd dat er misschien levering op andere tijd zou zijn.Ik zou hier graag weer bestellen als er weer een boom nodig is.
De bestelde aanbieding kon niet geleverd worden. Het veel mindere alternatieve product werd tegen zelfde prijs aangeboden. Uiteindelijk alternatief met korting gekregen waardoor ik een deel van het reeds betaalde bedrag zou terugkrijgen. Na 1 week navraag moeten doen waar terugbetaling bleef. Kreeg volgende dag een terugbetaling die te laag was. Moest voor het ontbrekende bedrag wederom reclameren. Uiteindelijk is alles goedgekomen maar het kostte veel moeite. Wat Bomenexpress wel siert is dat hen er alles aan gelegen is om een klant tevreden te stellen en klachten recht te zetten.
Beste Piet, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review voor ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Wij vinden het heel erg vervelend om te vernemen, dat u zelf veel moeite heeft moeten doen voordat alles helemaal was geregeld. Nogmaals excuus voor het ongemak! Inmiddels hebben wij elkaar telefonisch gesproken en wil ik u bedanken voor het fijne gesprek. In de toekomst laten wij graag zien, dat het ook goed kan gaan. Met vriendelijke groet, Catharina | Bomenexpres
Originele beoordeling
De bestelde aanbieding kon niet geleverd worden. Het veel mindere alternatieve product werd tegen zelfde prijs aangeboden. Uiteindelijk alternatief met korting gekregen waardoor ik een deel van het reeds betaalde bedrag zou terugkrijgen. Na 1 week navraag moeten doen waar terugbetaling bleef. Kreeg volgende dag een terugbetaling die te laag was. Moest voor het ontbrekende bedrag wederom reclameren. Uiteindelijk is alles goedgekomen maar het kostte (te) veel moeite.
Duidelijke communicatie over het moment van bezorgen en via een link is de bezorger goed te volgen. Netjes op tijd bezorgd. Prima geregeld zo.
Beste Rob, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Mike | Bomenexpress.nl
Ik ben zeer tevreden met mijn Boom die geleverd is. Alleen communicatie is blijkbaar niet met bomenexpress zelf maar met bomenbezorgd wat best verwarrend is. Dat zou voor mij wel wat duidelijker gemogen.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen een review voor ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met de geleverde boom! Onlangs hebben wij van Bomenbezorgd.nl de shop van Bomenexpress.nl overgenomen. Dit houdt in dat de communicatie en de levering vanaf dit jaar via Bomenbezorgd.nl gaat. U kunt uiteraard gewoon via onze website (Bomenexpress.nl) contact met ons opnemen en een bestelling plaatsen. Wanneer u telefonisch contact opneemt dan zal een van onze collega's u graag te woord staan. Indien u nog vragen heeft dan mag u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Lisanne | Bomenexpress.nl
Kalkestraat 63 A
6669CN Dodewaard
BomenExpress is gespecialiseerd in bomen. Via onze webshop kunt u eenvoudig allerlei bomen op maat bestellen. Wij leveren de bomen door heel Nederland en bieden hierin vele soorten en maten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor bomen van uitstekende kwaliteit. Voor meer informatie en advies kunt u gerust contact met ons opnemen. Naast bomen kunnen wij op aanvraag eventueel ook planten leveren. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en kunnen u hierin deskundig adviseren.