Opladen gaat soms erg lastig,batterij sneller leeg

Waarom steeds problemen met opladen? De ene keer laadt hij helemaal niet op, ook al hoor je zoefje en de stem dat hij oplaadt. Ook loopt batterij laatste dagen snel leeg.. ik lees bij eerdere reviews dat dit een intern probleem is en extra tussendoor opgeladen moet worden? Klopt dit van intern probleem? Hoe komt dit dan? Verder tot nog toe tevreden maar dit geeft stress bij mjjn moeder en mij als contact persoon

Heb nog geen gebruik gemaakt van Wuzzi

Ik draag Wuzzi trouw maar nu even niet omdat ik op de hartbewaking lig en in afwachting ben van een operatie.

Mijn eerste indruk is goed

Het aanmelden liep eerst niet goed door dat er bij jullie een storing was. Maar het is door jullie perfect is op gelost en fijn zoals jullie hebben gecommuniceerd. Verder is het gelukkig nog niet nodig geweest.

vertrouwen

Dankzij de Wuzzi alert is het mogelijk dat mijn vader lager op zichzelf kan blijven en waarbij hij de "knop" bij de hand heeft om bij calamiteit hulp op te roepen. dit geeft hem en de directe omgeving rust.

Nog geen

Ik heb zelf geen alarm, maar ben aangesloten voor een zwager

Ik ben blij dat ik mij nu veilig voel

Maar ik vind het horloge erg zwart en groot

Duurt lang voor je contact hebt

Werkt goed maar de tijd voordat je contact hebt duurt lang. Verder prima

Altijd een veilig gevoel als je weggaat .

Makkelijk en handig voor onderweg en betrouwbaar een’ druk op de knop en je hebt hulp.

Tevreden

Ik ben zeer tevreden het geeft een veilg gevoelals er iets aan de hand is kan ik een beroep op u doen gr

Is ok

Werkt goed maar de hartslagmeter reageert is erg gevoel en reageert zodoende te vaak zodat de accu sneller leeg raakt

Opzich een prima ding.

Alleen twee dingetjes: moet 3 a 4 keer week op de lader, en je moet altijd de app afsluiten en weer opstarten om de actuele batterij percentage te zien.

Puur gebaseerd op telefonisch bereikbaarheid

Ongelooflijk hoe slecht de klantenservice te bereiken is Gemiddeld 1 uur wachttijd is blijkbaar normaal! Wellicht een idee om wat meer personeel aan te nemen?

Als je perongeluk alarm in drukt is er meteen contact

zeer goed

Slechte batterij

Ik moet de horloge om de dag opladen slechte zaak

Prima horloge eenvoudige bediening

Wij hebben dit horloge aangeschaft voor mijn vader van inmiddels 97 jaar. Het in gebruik nemen ging soepel, evenals het toevoegen van contacten. Tijdens het testen werkte de service prima. Het enige puntje is dat je de batterij elke dag beter kan opladen. Ook de GPS functie werkt goed.

?

?

Slechte klantenservice, een niet-werkend systeem zonder prullenbak, ondeskundige medewerkers, een de

Zeer teleurstellende ervaring met zowel product als klantenservice Bij het gebruik van jullie systeem liep ik direct tegen problemen aan. Er was geen prullenbak zichtbaar, wat het onmogelijk maakte om gegevens correct te beheren. Na vele pogingen en frustraties bleek dat ik via een andere inlogcode wel toegang had tot de prullenbak. Dat had mij veel tijd en moeite kunnen besparen, maar dit eenvoudige inzicht kreeg ik niet van jullie klantenservice. Ik heb maar liefst acht keer contact gehad met de klantenservice. Helaas bleek niemand in staat om mij op de juiste manier te helpen. De medewerkers kwamen ondeskundig over en wisten geen oplossing te bieden voor mijn probleem. Daarnaast werkte de kaart niet, wat de situatie alleen maar ingewikkelder maakte. De werking van het apparaat zelf liet ook veel te wensen over: wekelijks kreeg ik meldingen dat Wuzzi afging, terwijl de bewoner gewoon op de kamer zat. Dit zorgde niet alleen voor onnodige stress, maar ook voor veel tijdverlies. Ik werk bij een groot bedrijf en het is inmiddels duidelijk dat dit systeem niet voldoet aan onze verwachtingen. De slechte ervaringen met jullie product en de gebrekkige klantenservice zijn bij velen bekend. Ik kijk er dan ook naar uit om binnenkort over te stappen op een ander systeem. Deze situatie heeft me letterlijk nachten wakker gehouden. Het gebrek aan hulp en ondersteuning heeft mijn vertrouwen volledig weggenomen. Absoluut niet aan te raden!

ik heb er nog geen ervaring mee.

ik heb er nog weinig ervaring mee

Gerustgesteld

Ik draag het horloge nog niet maar het geeft vooralsnog een gevoel van geruststelling.

Veilig gevoel maar ook onbetrouwbaar

Geeft een veilig gevoel dat ik ten aller tijden iemand kan alarmeren. Batterij is snel leeg. Laad deze in de avond op als ik voor de tv zit. Soms is hij aan het einde van de middag bijna leeg. Dit vind ik onveilig en onbetrouwbaar. Laatst was hij helemaal uit. In de omschrijving staat dat batterij 48 uur mee kan.

Het horloge Is wel erg groot om een dunne pols van een bejaarde vrouw.

Nvt

DE wuzzi is zeer snel leeg en doet het vaak niet.

zeer snel leeg en niet betrouwbaar daardoor.

kan ik er ook mee zwemmen

Gebruiksvriendelijk

Snelle levering Makkelijk in gebruik Goed verstaanbaar als je via de knop met elkaar spreekt Fijn dat de oplader praat als het alarm goed geplaatst is

Even nog wennen

Ik moet even wennen aan het op tijd opladen maar ben tevreden.

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice