Netjes telefonisch hulp

Telefonische hulp liep prima

IK heb het horloge aan en verder niet voor de functie nodig gehad

Ik heb er geen praktische ervaring mee gehad.

Wij weten t nog niet

We zijn nu bezig de installatie op orde te krijgen. Vooralsnog nog niet gelukt. Afgelopen weekend per ongeluk de sos gebeld, gelukkig niets gebeurd verder. Mijn moeder wil dit in gebruik gaan nemen. Wat moeten we daar nog voor doen?

Nog geen ervaring mee gehad

Heb nog geen melding ontvangen, dus kan ook geen review geven. Begreep wel dat het "horloge" vrij snel leeg was. Binnen 24 uur. Kan wel zien waar hij is, dus dat geeft wel een goed gevoel.

Tot nu toe ondersteun ik de visie niet.

Eenvoud en gemak, sterkste mobiele netwerk en beste ondersteuning en service. Communicatie ervaar ik als moeizaam. Lange wachttijd en het niet serieus nemen van de klachten. Dan wordt je doorverbonden en kan je het verhaal weer doen. Het 1e apparaat deed het niet. Uiteindelijk is deze omgeruild. We hebben 3 x een aanvraag naar jullie moeten versturen voor een apparaat. Mv wordt met 2 verschillende namen benaderd. Zijn ook verschillende klantnummers en inloggegevens.

De fam heeft zelf aan gesloten hadden wat problemen maar is opgelost. Vanuit ons prima voor elkaar.

tevreden

Cliënten zijn tevreden met de persoonsalarmeringen.

De alarmering werkt niet naar behoren

De tijd tussen alarmering en de doormelding duurt erg lang. De plaats indicatie werkt niet. Daar hebben we voor gebeld. Er werd gezegd daar zijn we mee bezig en vervolgens werd opgehangen. Een oplossing is er nog steeds niet. Als we contact willen opnemen duurt het beeld gelang voordat je aan de beurt bent. Ik heb jullie aangeraden bij mijn ouders maar mijn ouders zijn nu op het punt om alles terug te sturen. Dus heb ik de vraag waar we alles naar toe moeten sturen en we willen het abonnement opzeggen. En natuurlijk ons geld terug. Of er moet een oplossing komen voor de problemen. Mvg Huub pappers

ik heb nog geen ervaring

Ik heb hem nog maar kort, en er is niets gebeurd tijdens mijn grote wandelingen.

Een zeer rustig gevoel

Een veilig gevoel voor de thuisblijver

hij werkt!!

een paar opmerkingen; - De knop zit erg ver naar buiten, als hij knel zit maakt hij al alarm - Als er alarm is geven jullie niet de locatie, locatie onbekend wordt gezegd, als ik inlog kan ik het wel zien?? - Als ik locatie of batterij wil zien moet ik altijd helemaal inloggen, kan dit niet anders? - weet niet of ik hem zal aanbevelen

Gelukkig nog nooit hoeven gebruiken!!

Gemakkelijk te bedienen

Het apparaat stelt mij gerust dat ik altijd kan melden wanneer ik mij in problemen zou bevinden.

Geeft veilig gevoel

Nog niet de noodknop nodig gehad. Jammer dat locatiebepaling via app niet klopt, gaf even onrust. Na telefoontje met klantenservice begrepen dat deze alleen werkt via de website! Jammer dat je dan telkens opnieuw moet inloggen!

Geeft rustig gevoel

Sinds een maand heb ik de wuzzialert, gelukkig heb ik het nog niet nodig gehad. Wel een keer per ongeluk op de knop gedrukt, maar niets daarvan gemerkt. Er is wel een groot probleem voor mij: omdat ik doof ben hoor ik niet of en wat er gezegd wordt. Temeer ook omdat ik de pebble onder mijn kleding draag. Maar het geeft me wel een rustig gevoel dat ik hulp kan krijgen bij een noodgeval Mooie vormgeving ook!

Groot apparaat maar bevalt goed

Nog niet nodig gehad gelukkig

Gelukkig nog geen alert nodig gehad

Ik stop de “pebble” in mijn zak en heb hem altijd bij me Bij het opladen goed opletten of je de stem hoort: batterij wordt opgeladen”

als ik gebeld wordt versta ik niks van de computerstem

Van de week werd ik gebeld na een alarmmelding, maar de computerstem die zou moeten vertellen wat er aan de hand is, is niet te verstaan. Waarschijnlijk is het een engelstalige bot die Nederlandse namen niet kan uitspreken. Niks van te snappen dus. Waardeloos

Zeer goede begeleiding. Geeft gevoel van veiligheid

Apparaat geeft een gevoel van veiligheid , voel me zeker zolang ik het draag

Niet tevreden. Slecht bereikbaar

Werkt totaal niet goed. Als oma deze knop indrukt wordt ze niet doorverbonden. En als het wél lukt. Dan duurt het een eeuwigheid voor ze dan iemand kan horen van haar contacten. Al paar keer contact proberen op te nemen. Maar krijgen dan ook niemand te pakken van de klantenservice. Daarna heeft de wuzzi zonder dat oma dat deed 3 x achter elkaar gebeld naar 1 vd contact personen. Die dus in paniek naar oma is gegaan. Maar was fals alarm. Voor dit geld is het echt een slecht product. Ook lag deze wuzzi een keer al een paar uur op tafel. Begon ineens dat apparaat te praten dat het opgeladen is. Erg bijzonder allemaal. Ik vind het zeker geen aanrader.

voldoet niet

Mijn moeder heeft de Wuzzi alert persoonsalarm nu 6 weken. maar de werking is gewoon slecht. De wuzzi is nu ongeveer 12 keer spontaan begonnen alarm te geven waarvan hij 10 keer gewoon op tafel lag. ook de locatie word niet of erg laat doorgegeven. de stem zegt telkens locatie onbekend. Ik heb verschillende keren contact gehad met Wuzzi. Over het spontaan activeren van het alarm heb ik geen duidelijk antwoord gekregen. er is wel iets met de software gedaan. De juiste locatie doorgeven op de plattegrond is erg traag, dit komt volgens Wuzzi omdat google iets heeft veranderd waardoor de app niet goed werkt. Er komt een nieuwe app aan maar dat kan nog wel 6 maanden duren. Het advies was om de locatie via de website te volgen, maar ook dat duurt regelmatig soms wel 45 minuten, terwijl het elke 10 minuten hoort te zijn. En ook als ik links onder op het huisje druk gebeurt er niets. En dat voor €10 per maand Dit is zeker niet de kwaliteit die wuzzi belooft.

Positief: het is een gebruiksvriendelijk product

Naast de positieve hoofdzaak enkele zaken die wellicht beter kunnen: -het product moet betrekkelijk snel opnieuw worden opgeladen -het duurt best lang voordat het eerste contact na een noodoproep tot stand komt -een van ons is bijzonder allergisch voor het bandje. Latexhoudend? Het zou mooi zijn als er alternatieven zijn.

valt erg tegen

1 maand heeft mijn moeder de Wuzzi alert persoonsalarm. maar de werking is gewoon slecht. het alarm is nu ongeveer 12 keer spontaan begonnen alarm te geven. ook de locatie word niet of erg laat doorgegeven. Ik heb verschillende keren contact gehad met Wuzzi. Over het spontaan activeren van het alarm heb ik geen duidelijk antwoord gekregen. er is wel iets met de software gedaan. De juiste locatie doorgeven is erg traag dit komt volgens Wuzzi omdat google iets heeft veranderd waardoor de app niet goed werkt. Er komt een nieuwe app aan maar dat kan nog wel 6 maanden duren. Het advies was om de locatie via de website te volgen, maar ook dat duurt regelmatig soms wel 45 minuten, terwijl het elke 10 minuten hoort te zijn.

Redelijk

Vind het contact redelijk goed met jullie maar helaas niet-relevante top. We betalen nu al lange tijd voor twee abonnementen terwijl de locatie voorziening het nog steeds niet doet. Jullie zoudenhierover terugbellen maar helaas nog steeds niets gehoord.

Prima apparaat!

Goede investering

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice