de dienstverlening is goed, echter het apparaat valt tegen. in de omschrijving staat dat de batterij 3 dagen mee gaat, echter blijkt dat er na 24 uur weer opgeladen moet worden omdat de batterij dan bijna leeg is. bij de klantenservice is mij verteld dat dat komt omdat het continue naar de satelliet zoekt.
- Wachttijd telefonische klantenservice 30-45 minuten. - Reactietijd mail 2-3 werkdagen. - Vragen die als lastig of moeilijk worden beschouwd, worden genegeerd. - Informatie in woord en geschrift niet eenduidig en niet juist (info op website is intussen aangepast v.w.b. inzet meldkamer vanuit het buitenland). -Meldkamer protocol opschaling wordt niet gedeeld, blijft onduidelijk waar cliënten op kunnen rekenen. + Reactietijd meldkamer tijdens test 2 minuten. + Geluid en stem tijdens test erg duidelijk. + Centralist was vriendelijk tijdens test. + Nieuwe accu werkt bijna 2 dagen. + Eenvoudig in het gebruik. o Getoonde locatie lijkt soms kilometers af te wijken van de werkelijke locatie. Dit moet ik verder onderzoeken. Was ik vooraf duidelijk en correct geïnformeerd, dan had ik een andere keuze gemaakt.
Beste Patrick, dank voor je beoordeling, De wachttijd bij onze klantenservice lijkt wat lang geformuleerd. We erkennen wel dat deze tijdens piektijden langer is dan gewenst. De emailafhandeling/ beantwoording wordt in het algemeen binnen 24 uur gedaan. Lastige vragen kennen we eigenlijk niet vanuit onze 100% vraag gestuurde geautomatiseerd/gestandaardiseerde dienstverlening. Bij het in een ritme en regelmaat opladen is er altijd een werkende dienstverlening. Bij actief bewegen binnen/buiten wordt er positiebepaling gedaan en zichtbaar gemaakt in het klantenportaal/ app Mijn Wuzzi. Stel dat de app niet automatisch ververst op de mobiele telefoon kun je altijd op het huisje (=homepagina) drukken. Dan wordt alsnog de laatste gegevens opgehaald/zichtbar gemaakt. Ons persoonsalarm werkt in alle EU-landen, ook bij een professioneel abonnement. De alarmopvang is 24/7 beschikbaar. De alarmopvolging in het buitenland wordt gedaan door (tijdelijke) contactpersonen die dicht bij de gebruiker/drager staan. Of de lokale contactpersonen kennen de buren op het vakantieadres en bellen dit dan door. Onze alarmcentrale voldoet uiteraard aan alle protocollen. Deze worden meerdere keren per jaar gecontroleerd. Met vriendelijke groet. Het Wuzzi Alert Team
Hij geeft niet altijd plek aan waar hij is, maar lijkt laatste plek waar hij was, terwijl hij bijv. Thuis is
Beste Gea, dank voor je beoordeling, Er dient minimaal ontvangst te zijn van 4 GPS satellieten om überhaupt een positiebepaling te kunnen doen. Dit is doorgaans geen probleem. Wat zou kunnen zijn is dat de Mijn Wuzzi- app niet automatisch ververst op de mobiele telefoon. Als er op het huisje (=homepagina) wordt gedrukt wordt alsnog de laatste gegevens opgehaald/zichtbaar gemaakt. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Snelle levering. Prima bestel site. Veilig gevoel hulpbehoevende moeder. Top!
Beste mevrouw van de V, Hier doen we het voor, dankjewel voor de ' 10'. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Mooi klein apparaatje, handig, zit wel wat tijd tussen alarm en bellen
Beste Cor, dank voor je beoordeling, Hoe sneller de contactpersoon de alarmoproep aanneemt en accepteert hoe sneller er met elkaar gesproken/ afgestemd kan worden. De herhaalboodschap (wie heeft gealarmeerd en waar is hij/zij) kan overruled worden met een tweede ' 1' . Daarna kan er direct met elkaar gesproken worden. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Gelukkig nog niet nodig gehad. Voor mijn moeder is het gerustellend dat als er wat mocht gebeuren dat ze hulp kan inroepen
Beste Annet, Dank voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Tijd op het horloge klopte niet en huisadres stond niet goed op het scherm. Tijdens het fietsen en in de tuin werken gaat het alarm spontaan af.
Beste Joseph, dank voor je beoordeling, Als de zomertijd niet automatisch overgenomen is door de netwerktijd van de mobiele operator kunnen wij vanuit de klantenservice een commando sturen op afstand om alsnog de tijd aan te passen. Dit is voor ons een zeer kleine moeite. Bij actief bewegen en ontvangst van minimaal 4 GPS satellieten wordt er automatisch een positie bepaald en weergegeven in het klantenportaal/ app Mijn Wuzzi. Als deze niet automatische ververst kan er in de app op het huisje (homepagina) gedrukt worden. Dan wordt alsnog de laatste gegevens opgehaald/ zichtbar gemaakt. Het alarm kan eigenlijk niet spontaan alarmeren. Hiervoor dient de SOS-knop even ingedrukt gehouden te worden. Het kan uiteraard zijn dat de SOS-knop onbewust/ onbedoeld is ingedrukt tijdens het fietsen. Dan wordt er ook gealarmeerd. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Apparaat 1 keer nodig gehad 2 weken naar aanschaf. Ik lig nu in het Ziekenhuis na 19min.
Beste Lejo, dank voor de beoordeling, Hier zijn we blij/ attent mee. Hopelijk gaat alles goed in het ziekenhuis. We wensen je een spoedig en goed herstel toe. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Geeft een goed gevoel dat je weet waar de persoon isl
Beste Jessica, dank voor je beoordeling, Wat fijn dat ons persoonsalarm Wuzzi Alert een fijn/ goed gevoel geeft. Alleen de betrokken contactpersonen met een mailadres kunnen inloggen/meekijken. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
We gebruiken het alarm nu 1 maand. Het alarm is tweemaal afgegaan omdat ie te laag op de borst hing. Liever tien keer loos alarm, dan een echt noodgeval. Installatie is zeer eenvoudig en de app overzichtelijk. Vooralsnog tevreden.
Beste Mariëtte, dank voor je beoordeling, Helemaal mee eens. Het halskoord kan ingekort/ op maat gemaakt worden, zodat het persoonsalarm hoger op de borst gedragen kan worden. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
"mijn wereld" is weer bereikbaar.
Beste ARH, Wat een fijn/mooi bericht en dank voor de beoordeling! Met vriendelijke groet. Het Wuzzi Alert Team
Na een snelle levering was het een fluitje van een cent om het alarm te installeren en de werking en het gebruik aan mijn moeder uit te leggen.
Beste Henri, dank voor de ' 10', Als de betaling idd voor 16:00 uur is ontvangen. Wordt dezelfde dag het persoonsalarm opgestuurd. Na opladen is deze direct klaar voor gebruik, zonder verdere installatie. Met vriendelijke groet. Het Wuzzi Alert Team
Als je beginnend dementerend word valt het niet mee om het kastje op de oplader te zetten .ze hebben geen idee waneer de batterij leeg is .voor de rest wekt hij goed als ze buiten de ingestelde zone komen
Beste Kees, dank voor de beoordeling, We adviseren altijd om het persoonsalarm in een dagelijks ritme op te laden, dan is er altijd een werkende dienstverlening. Dit kan bijvoorbeeld elke nacht binnen handbereik of tijdens een rustig thee/koffie- momentje. Bij het plaatsen van het persoonsalarm op het oplaadstationnetje volgt de melding dat de batterij wordt opgeladen. De contactpersonen met een mailadres kunnen altijd zien hoe vol de batterij is en kunnen als extra ook nog een SMS-notificatie instellen. Stel dat het opladen dan een keer niet goed gaat, dan wordt er een extra SMS-notificatie gestuurd. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team M
Goede sevice.
Beste Tineke, dank voor de beoordeling, We doen er alles aan om een goede service te bieden! Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
We hebben het gelukkig nog niet hoeven te gebruiken. Tot dusverre lijkt het goed te werken!! Geen vijf sterren omdat ik vind dat de batterij snel leeg is. Moeders móet er iedere dag aan denken dit te doen. We hebben hier n vaste tijd voor afgesproken.Ook vind ze het lastig niet in een oogopslag te kunnen zien hoe laat het is. Daarvoor moet ze het knopje kort indrukken én daar ligt het zwakste punt mijn inziens; hetzelfde knopje welke gebruikt moet worden voor het alarm….voor (hoogbejaarde) mensen moet je er maar net aan denken dat “kort” het klokje is en “langer” het alarm. Daar zit slechts 2 seconden tussen.
Beste Angela, dank voor de beoordeling, Heel goed en verstandig om een vast oplaadmoment per dag te kiezen. Dan is er altijd een werkende dienstverlening. Het SOS-knopje dient idd even ingedrukt gehouden te worden. Dan verschijnt de tijd in beeld. Dit is om batterij te sparen. Als het display/schermpje de hele dag zou 'aan' staan dan gaat deze geen dag mee. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
De basis functies kunnen iets uitgebreider. Het selecteren van het standaard tijd scherm (keuze tussen analoog OF digitale tijdsweergave (feature request) Als dat niet kan dan de analoge weergave met batterij en datum weergave. Nu draagt Ma 2 horloges voor de datum en tijd … de batterij-duur is vrij kort voor zo’n horloge. Evt toevoegen van: Val detectie En wat minder ‘lomp’ desig voor zo’n oma armpje (denk aan de garmin venu bijvoorbeeld
Beste Bouke, dank voor je beoordeling. We herkennen de vormgeving en relatief korte batterijduur. Het persoonsalarm dient elke dag in een ritme & regelmaat opgeladen te worden. Elk jaar bezoeken we de elektronicabeurzen in Hong Kong om te zien of er andere vormgeving of innovatie beschikbaar is. Genoemd Garmin werkt in combinatie met een mobiele telefoon. Bij onze alarmhorloges is er geen extra mobiele telefoon nodig. De communicatie (simkaart) zit in het alarmhorloge zelf. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Apparaat prima, alarmering en opvolging prima. Klantenservice enorm moeilijk te bereiken, veel te lange wachttijden.
Beste Riet, dank voor de beoordeling, Het kan inderdaad zijn dat onze klantenservice om sommige piekmomenten minder goed bereikbaar is (lees langere wachttijden). Per email [email protected] zijn we sowieso zeer goed bereikbaar. En uiteraard fijn/goed dat het persoonsalarm als prima wordt ervaren. Met vriendelijke groet. Het Wuzzi Alert Team
De locatie in de app is niet nauwkeurig en loopt vaak/meestal achter. Dat wil zeggen, er is een locatie te zien waar ik geweest ben, maar niet waar ik op dat moment ben. De tien laatste posities - als in de instructie aangegeven - zijn nog nooit op de app verschenen. De verbinding met de GPS satellieten lijkt langzaam te zijn en makkelijk te verstoren/verhinderen door het alarm onder de kleding te dragen. Dragen onder je trui is toch wel het meest praktische als je het alarm de hele dag bij je wilt hebben en het niet de hele tijd naar voren wilt laten slingeren. Kortom, de locatie op de app geeft niet betrouwbaar weer waar ik me op dat moment bevind en kan dus niet gebruikt worden om te hulp te komen. Teleurstellend, de eerste de beste telefoon doet dat beter tegenwoordig.
Beste Clasina, dank voor de beoordeling, Bij actief gebruik en ontvangst van minimaal GPS-satellieten wordt er in een interval een positiebepaling gedaan/ weergegeven in het klantenportaal/ app Mijn Wuzzi. Als de app niet automatisch ververst op de mobiele telefoon, dan kan er op het huisje (=homepagina) gedrukt worden. Dan worden alsnog de laatste gegevens opgehaald/zichtbaar gemaakt. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Gezien mijn leeftijd en daardoor het grotere risico dat hulp ,indien nodig , besloot ik tot de aanschaf van een Wuzzi alert persoonsalarm. Het is nog even wennen, maar het voelt goed
Beste Anneke, We kunnen ons voorstellen dat het even wennen is. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Klantenservice is niet/ erg slecht bereikbaar
Beste Hanneke, dank voor je beoordeling, Onze klantservice is 6 dagen per week geopend, zelfs op de zaterdag. Op de zondag is er ook emailondersteuning Het kan zijn dat de doorloop (wacht) tijd op piekmomenten langer duurt. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Krijg steeds rekening en herinneringen van iets dat al betaald is hadden nl twee lid nr en de wacht tijd dat jullie telefonisch bereikbaar zijn duurt veel te lang elkeer bijna 45 minuten dat je in de wacht staat Moet hard aan gewerkt worden
Beste An, dank voor je beoordeling, Vanuit het boekhoudpakket Exact zijn er inderdaad onterechte (al betaalde) facturen gestuurd. Dit is gelukkig snel weer opgelost. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
zit al twee weken te wachten op de levering van het bestelde, de maand factuur van de wuzzi en de wuzzi zelf is al betaald
Beste Liesbeth, Er was inderdaad een vertraging van de levering van onze producent. Deze is afgelopen woensdag alsnog binnen gekomen. De openstaande bestellingen zijn gisteren en vandaag verstuurd en zal snel in je bezit zijn. Daarna is het een kwestie van opladen, waarmee de dienstverlening wordt geactiveerd en direct klaar is voor gebruik/ Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Mijn moeder heeft dit ding :) Ik ben contact persoon
Voor mijn vader aangeschaft. Mede ook omdat hij veel wandelt. Geregeld op de app gekeken of ik inderdaad kan zien waar hij is. Helaas blijft de pin die aangeeft waar hij is soms hangen. Dan lijkt hij urenlang een straat van huis te zijn. Door de telefoon opnieuw op te starten staat hij weer goed. Ik hoop dat dit nog verbetert. Systeem getest en dat werkt goed. Bij hulpvraag kun je doorklikken naar Google map. Werkt super
Hoi Nanda, dank voor je beoordeling, Als de MijnWuzzi-app niet automatisch ververst kun je op het huisje (homepagina) drukken. Dam worden alsnog de laatste gegevens opgehaald/ zichtbaar gemaakt. Met vriendelijke groet. Het Wuzzi Alert Team
Heb mijn horloge pas, maar voelt al veilig.
Korte Huifakkerstraat 6
4815PS Breda
Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice