Prima apparaat!

Goede investering

Meteen persoonlijk contact dmv spraak bij alarmering

Fijn om te horen waarom er is gealarmeerd dmv direct contact met de client.

Waardeloos

Na 4 oproepen geen antwoord en batterij na 6 uur leeg en opladen gaat zeer moeizaam

Nog geen noodzakelijk moment nodig gehad, maar voelt veilih

Door ervaring van iemand anders en de testen die ik heb uitgevoerd voelt het veilig voor mij en mijn naasten

Alarmknop werkt, maar kan beter.

Het instellen van de alarmknop heeft enige tijd gekost. Het alarm werkt naar behoren. Maar de eerste die gebeld wordt, mijn zoon, vindt dat de gesproken oproep zeer slecht te horen is. En dat het lang duurt voordat hij contact met ons heeft.

Waardeloos

Heb op 11 -12-24 een Pebbles persoonsalarm + professioneel abonnnement (14,95 per mnd) gekocht bij Vegro. Volgens Vegro en de handleiding moet ik eerst een testalarm uitvoeren.Dat meteen gedaan bij thuiskomst. Kreeg ik een centralist aan de lijn waartegen ik zei dat ik een alarmtest moest uitvoeren. Toen zei hij ‘dan verbreek ik de verbinding’. Verbinding dus verbroken. Mijn 1e contactpersoon gebeld of ze een bericht ontvangen had van die test. Helemaal niks. Weer opnieuw geprobeerd, kreeg weer die centralist en ik vroeg hem hoe dat nu zat en dat het om een alarmtest ging. Hij zei kortaf dat ze daar niets mee hadden en dat hij de verbinding wederom zou verbreken. Toen Wuzzi zelf gebeld en de mevrouw die aannam zei kortaf dat ik en mijn contactpersonen niets zouden horen van zo’n alarm (nb op blz 12 van hun handleiding staat dat je contactpersoon je alarmoproep binnenkrijgt op zijn of haar telefoon, etc.). Of die handleiding klopt niet of ze weten zelf niet hoe het werkt. Inmiddels al drie berichten verstuurd om hulp ermee, waarop tot op heden geen antwoord, terwijl ik een melding krijg dat ze gelezen zijn!! Kreeg 1x een bericht van ze dat ze op mijn verzoek?? mijn soc, abonnement hebben gewijzigd in een professioneel abonnement?? Ik heb helemaal geen verzoek ingediend daarover! Heb bij Vegro meteen bij aankoop een professioneel abonnement afgesloten, dus hoe zo wijziging in een professioneel abonnement? Of dat persoonsalarm nu werkt of niet, ik mag het raden. Ik ben er inmiddels helemaal van aan de stress, want gisteren een hele middag met die onzin bezig geweest. Ik ben 73 jaar, zit aan de zuurstof en nu moet ik me bezighouden met dat ingewikkelde gedoe van zo’n persoonsalarm van Wuzzie??! Wilde een alarm hebben omdat al mijn dierbaren helaas al overleden zijn en nu heb ik helemaal niks aan zo’n apparaat. Ik ben er helemaal klaar mee en heb dat hele gedoe in een hoek gesmeten. Een hoop geld voor niets uitgegeven!

Prima beschrijving en simpel apparaat

Spreekt voor zich

Nog niet nodig gehad.

Ik kan er nog niet veel over zeggen.

voldoet aan verwachtiging

hij voldoet aan mijn verwachtiging, is wel vrij groot maar zal wel zijn om de leesbaarheid te garanderen en moet vrij veel worden opgeladen, batterij snel leeg

kan het slecht verstaan wat er wordt gezegd wat ik moet doen

nog geen vertrouwen hierin omdat ik het slecht versta en daardoor niet weet wat ik moet doen. Ik weet nog niet of ik dit aanbeveel omdat mijn vertrouwen er nog niet is.

Waardeloos

Gps werkt niet, gedoe om het in de cradle te klikken (vaak zat t toch niet goed, niet opgeladen). Onlangs gevraagd apparaat opnieuw teactiveren. Kostte €10, daarna moet ik continu Wuzzi bellen omdat het niet werkt (geen enkel initiatief van jullie kant) met als conclusie (na weken) dat het apparaat te oud is....pfff

Gaat wel snel leeg, verder alles in orde

Graag laat ik U weten dat ik heel tevreden ben met het alarmsysteem. Ik voel me een stuk veiliger. Is het ook mogelijk om af en toe een test uit te voeren? Met vr. Dank

Mijn moeder heeft geen last van piekaanvallen meer. Dus een geruststelling voor haar maar ook voor ons.

Geen idee, draag hem net, mijn zoon heeft hem getest.

Draag hem nog maar net. Er zijn tijdens de aanloop periode veel problemen geweest. In het begin met de alarmering. En de gps is ook niet altijd nauwkeurig. Wat bij een alarmsysteem wel van levens belang is. Want in een sms alarm moet voor anderen wel te zien zijn waar de persoon in kwestie zich bevind. Ook makkelijk dat je dan de hulpdiensten en/of anderen naar het juiste adres kunt sturen. Te vaak en te lang bij contact zoeken met helpdesk, dat mobielnetwerk is uitgevallen. Voor een alarmsysteem kan dit niet, gaat levens kosten. Gisteren een server error. Vraag rijst dan op hoe betrouwbaar is het systeem.

Batterij gaat tekort mee, moet naar iedere 8 á 10 uur opladen.

Niet handig dat de batterij snel leeg is. Als die in t oplaadstation staat, heeft ze ‘m natuurlijk niet om, terwijl het daar juist omgaat. Hier al maanden mee bezig en contact gehad, maat nog steeds niet opgelost.

Goed! Maar nog beetje twijfel.

Het alarm werkt prima. Opladen batterij moet iedere dag. In beschrijving stond eens in 2 a 3 dagen. Daarover gemaild...schijnen problemen mee te zijn...als antwoord even vaker opladen, maar wanneer het probleem dan is opgelost blijft onduidelijk. Dit maakt dat de betrouwbaarheid in ieder geval voor de gebruikster niet optimaal is.

Geeft je een gerust gevoel dat je bereikbaar bent door één druk op de knop

Geeft je een gerust gevoel dat je bereikbaar bent door één druk op de knop

Nog steeds werkt de wuzzi alert niet optimaal.

Slechte ervaring met de nieuw aangeschafte wuzzi alert pebbles. Locatie is niet altijd juist.

Prima apparaat en erg goede service.

Ook bij kleine problemen reageren jullie snel. Verder geeft het apparaat een prima en veilig gevoel.

Werkt na hulp al 14 dagen nog steeds niet goed

Klanten service werk zeer slecht. Aan een oplossing wordt niet gewerkt. Heb al 2 dagelijks contact zonder dat het probleem wordt opgelost.

zeer slecht omdat er niet terug gebeld wordt, zoals afgesproken.

Na telefonisch contact, omdat de oproep veel te lang duurt, zou er terug gebeld worden. maar dat is niet gebeurd.

Overal bereik dat geeft een rustig gevoel!

De aanvraag online van de Wuzzi Pebbels was zo geregeld. En bij levering werkt alles meteen, geen monteur of iets dergelijks nodig! Hierdoor was er meteen een werkend alarm voor mijn schoonmoeder gebruiksklaar. Meteen een testoproep gedaan en zo het vertrouwen dat het werkt. Via de app kun je op afstand altijd checken of het persoonlijke alarm is opgeladen. En waar iemand is. Ook onderweg heeft de Pebbels bereik via Wuzzi dus ook dat is een groot plus punt. Alle info die de hulp nodig heeft staat in de app. Ideaal!

Draag hem altijd, maar nog niet gebruikt

Werkt niet

Op aanraden van thuiszorg een wuzzi aangeschaft ivm dementerende moeder. De eerste wuzzi peblles van mijn moeder retour gestuurd, deze functioneerde niet ivm geen werkende batterij. Tweede peblles snel geleverd, en de app geïnstalleerd op de mobiele telefoons van de belang hebbende. De peblles geeft geen plaats bepaling aan waar mijn moeder zich bevindt of laat op een later moment zien waar ze was geweest [ daar hebben we niets aan ] en de batterij is binnen 12 uur leeg. Deze hoort volgens de opgave van wuzzi 2 a 3 dagen mee te gaan. Diverse malen gebeld over het probleem, elke keer het zelfde verhaal te horen dat ze met het 'probleem' bezig zijn, inmiddels 6 weken verder en helaas nog hetzelfde verhaal. Waar ze naar verwijzen, V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dit is niet het geval dus. Namens mijn moeder.

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice