Slechte ervaring met de nieuw aangeschafte wuzzi alert pebbles. Locatie is niet altijd juist.
Beste Annie, dank voor de beoordeling, Als het persoonsalarm Pebbles wordt opgeladen is er direct een werkende dienstverlening zonder verdere installatie. De bekend gemaakte contactpersonen bij de bestelling/aanmelding met een mailadres kunnen 'live' meekijken in de dienstverlening. We adviseren altijd om een testoproep te doen volgens de handleiding. Bij een alarmsituatie weet je dan precies hoe de dienstverlening werkt. Als het persoonsalarm binnen bereik van het oplaadstationnetje is wordt de thuislocatie weergegeven. Buiten bereik wordt er automatisch overgeschakeld naar het GPS satellietennetwerk. Het aantal te ontvangen satellieten bepaalt de nauwkeurigheid. Als de Mijn Wuzzi- app niet automatisch ververst kun je altijd op het huisje (=homepagina) drukken. Dan worden alsnog de laatste gegevens opgehaald. Als je de beoordeling wil herzien, mag dit altijd. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Ook bij kleine problemen reageren jullie snel. Verder geeft het apparaat een prima en veilig gevoel.
Beste Toine, dank voor je beoordeling, Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Klanten service werk zeer slecht. Aan een oplossing wordt niet gewerkt. Heb al 2 dagelijks contact zonder dat het probleem wordt opgelost.
Hoi Marcus, dank voor je beoordeling, Wil je iets specifieker aangeven wat er aan de hand is volgens jou bij onze klantenservice? Dan weten we ook wat er eventueel opgelost dient te worden. Normaal is het een kwestie van opladen waarmee de dienstverlening automatisch geactiveerd wordt. Daarna is het een kwestie van in een ritme & regelmaat opladen. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Na telefonisch contact, omdat de oproep veel te lang duurt, zou er terug gebeld worden. maar dat is niet gebeurd.
Beste José, dank voor je beoordeling, Wat vervelend dat je niet bent teruggebeld. Bij een sociaal abonnement worden de sociale contactpersonen 1-voor-1 afgebeld. Diegene die aanneemt/ accepteert kan dan met de gebruiker praten/afstemmen. Met andere woorden hoe eerder 1 van de contactpersonen opneemt, hoe eerder er met elkaar gesproken kan worden. Bij een alarmoproep wordt ook nog een herhaalboodschap afgespeeld (wie er gealarmeerd heeft en waar deze persoon op dat moment is). Deze herhaalboodschap kan overruled worden met een tweede '1' en dan kan er direct met elkaar gesproken worden. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
De aanvraag online van de Wuzzi Pebbels was zo geregeld. En bij levering werkt alles meteen, geen monteur of iets dergelijks nodig! Hierdoor was er meteen een werkend alarm voor mijn schoonmoeder gebruiksklaar. Meteen een testoproep gedaan en zo het vertrouwen dat het werkt. Via de app kun je op afstand altijd checken of het persoonlijke alarm is opgeladen. En waar iemand is. Ook onderweg heeft de Pebbels bereik via Wuzzi dus ook dat is een groot plus punt. Alle info die de hulp nodig heeft staat in de app. Ideaal!
Beste Brenda, dank voor je beoordeling met een '10' ! Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Beste Nelly, dank voor je beoordeling, Je mag altijd op elk willekeurig moment een testoproep doen (en aangeven dat het om een testoproep gaat). Stel dat er een keer een alarmsituatie is dan weet je precies hoe het persoonsalarm werkt. Het doen van een testoproep staat ook beschreven in de handleiding in het doosje. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Op aanraden van thuiszorg een wuzzi aangeschaft ivm dementerende moeder. De eerste wuzzi peblles van mijn moeder retour gestuurd, deze functioneerde niet ivm geen werkende batterij. Tweede peblles snel geleverd, en de app geïnstalleerd op de mobiele telefoons van de belang hebbende. De peblles geeft geen plaats bepaling aan waar mijn moeder zich bevindt of laat op een later moment zien waar ze was geweest [ daar hebben we niets aan ] en de batterij is binnen 12 uur leeg. Deze hoort volgens de opgave van wuzzi 2 a 3 dagen mee te gaan. Diverse malen gebeld over het probleem, elke keer het zelfde verhaal te horen dat ze met het 'probleem' bezig zijn, inmiddels 6 weken verder en helaas nog hetzelfde verhaal. Waar ze naar verwijzen, V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dit is niet het geval dus. Namens mijn moeder.
Beste Trudy, dank voor je beoordeling, Fijn dat het eerste persoonsalarm zo lang heeft gewerkt. Op een bepaald moment kan het inderdaad voorkomen dat de batterij het begeeft. Het nieuwe persoonsalarm met korting is binnen 24 uur geleverd en na opladen direct geactiveerd. Binnen bereik van het oplaadstationnetje wordt de thuis locatie weergegeven en daarbuiten wordt er overgeschakeld naar het GPS-netwerk. Het aantal te ontvangen GPS-satellieten bepaald de nauwkeurigheid. Het is inderdaad zo dat er klein % last heeft van een verkorte batterijduur sinds een paar weken. Hier wordt met man & macht aan gewerkt. Tot die tijd is het advies om een keer vaker op te laden. Als het opgelost is laten we dit uiteraard weten. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Tevreden over het apparaat. Gelukkig nog niet nodig gehad maar wel de test uitgevoerd en die werkte prima en duidelijk.
Hoi Wendy, dank voor jouw beoordeling, Helemaal goed dat er een testoproep is gedaan! Het is goed, handig & verstandig om af-en-toe een testoproep te doen (en hierbij aan te geven dat het om een testoproep gaat). Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Het horloge bezorgt uitslag bij mijn schoonmoeder. Ze heeft hem een paar dagen om gehad en kreeg toen uitslag boven op haar pols de thuiszorg heeft hierover contact met jullie gehad en gezegd ze konden niets voor haar doen . Het horloge werd bezorgd en we zijn een week op vakantie geweest,daarna werd het geïnstalleerd Het horloge is daarna niet meer gedragen. Ze kon een alarm voor om de nek kopen met een kleine vergoeding . Helaas zijn we niet geholpen
Beste Annie, dank voor je beoordeling, Wat vervelend dat het horlogebandje uitslag oplevert bij jouw schoonmoeder. Deze is standaard niet van leer omdat dit materiaal niet mee kan onder de douche. Er kan uiteraard altijd voor gekozen worden om zelf een ander horlogebandje aan te schaffen bij bijvoorbeeld de HEMA (v.a. 10 Euro) of online op internet. Na opladen van het alarmhorloge is deze direct klaar voor gebruik. Er hoeft niets geïnstalleerd te worden. Het gebruikte alarmhorloge mag altijd doorgegeven/ doorverkocht worden. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Gelukkig nog niet nodig gehad. Maar de test werkte uitstekend!
Super Joke, Helemaal goed en dank voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Mijn moeder is er blij mee en ons geeft het rust.
Fijn Truus, Daar is ons persoonsalarm van oorsprong ook voor ontwikkeld, Dankjewel voor de beoordeling, Het Wuzzi Alert Team
Sinds jaren een pebbles. Nooit geen problemen mee gehad. Tot dat deze steeds meer achteruit ging. Er werd een nieuwe geadviseerd. De nieuwe variant loopt ontzettend snel leeg. Een update op afstand zou dit oplossen. De helpdesk is ontzetten slecht bereikbaar en op mail wordt ook niet gereageerd.
Hoi Harm, dank voor je beoordeling, De oplossing van het batterij-issue is nabij. Het advies is en blijft om het persoonsalarm op een rustig moment bijvoorbeeld bij een thee/koffie- momentje een keer extra op te laden. Het nieuwe persoonsalarm maakt naast de 2G mobiele netwerken ook gebruik van alle 4G mobiele netwerken. Dit kost iets mee batterij-vermogen. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Wij hebben het systeem sinds een maand. Mijn moeder heeft dementie en gaat soms op pad. We wilden op deze manier haar meer vrijheid geven. Het systeem gaat zodra je het indrukt direct naar alle nummers bellen. Vervolgens kom je in een menu, waar je moet wachten om te worden doorgezet. Dat duurt te lang, waardoor de gebruiker dan weer drukt en het eigenlijk alleen maar voor chaos zorgt. Iemand met dementie snapt dat niet en wordt dan alleen maar meer ongerust.
Beste Anke, dank voor je beoordeling, Van oorsprong is onze Wuzzi Alert dienstverlening voor en door mensen ontwikkeld met dementie in alle fasen van het dementieproces. Wat helpt (zeker bij dementie) is dat de gebruiker samen met een contactpersoon af en toe een keer oefent om de werking 'gewoon' te maken. Als je als ontvanger de alarmoproep aanneemt en accepteert met een '1' hoor je wie er gealarmeerd heeft en waar de gebruiker is op dat moment. Als de positie niet/ minder belangrijk kun je direct nogmaals op een '1' drukken. Dan is er direct contact en kan er met elkaar gesproken worden. De snelheid hangt dus af hoe snel een contactpersoon (die 1-voor-1 afgebeld worden) de alarmoproep aanneemt/ accepteert en (eventueel) de herhaalboodschap overruled met een tweede '1'. Dit staat overigens ook de in de handleiding in het witte doosje. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Geen idee omdat we de Pebbles niet hoeven te gebruiken. Mijn moeder werd heel snel naar een zorghuis gebracht. Daar hebben ze een eigen alarm aansluiting.
Hoi Chantalle, dank voor je beoordeling, Er zijn steeds meer verzorging(te) huizen die er voor kiezen om ons persoonsalarm Wuzzi Alert mee te laten nemen/ aan te bieden. De eigen alarmsluiting werkt doorgaans alleen maar binnen. Als de alarmknop dan buiten bereik van het kastje komt, werkt deze niet meer. In onze persoonsalarmen zit een simkaartje (a la mobiele telefoon) die zelfstandig zoekt naar het sterkst beschikbare mobiele netwerk en zal zich hiermee verbinden. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Het lukt niet om een verbinding te maken tot nu toe. Al twee keer de helpdesk hierover gebeld, zonder resultaat.
Best Elly, dank voor je beoordeling, We proberen jouw beoordeling op waarde in te schatten. Het is normaal van het persoonsalarm uit de verpakking, circa 2 uur opladen en hiermee wordt de dienstverlening automatisch geactiveerd. Daarna kan er een testoproep gemaakt worden (en hierbij aangegeven worden dat het om een testoproep gaat). Dit staat ook beschreven in de handleiding. Wil je voor de zekerheid een testoproep doen volgens de handleiding? Mocht dit op 1 of andere manier niet lukken, dan vernemen we dit graag via onze klantenservice. Het is niet meer en niet minder. Dit is ook zeker bekend bij alle medewerkers van onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
De eerste keer dat we de alarmknop gebruikte, was er een netwerk storing. Geen connectie met de telefoon. Bij een tweede test lag de telefoon niet binnen handbereik.
Beste Alfred, dank voor je beoordeling, Er was inderdaad vorige week een storing in het mobiele netwerk. Omdat er zoveel personen gebruikmaken van deze mobiele netwerken is het meestal snel opgelost. Dat de telefoon niet binnen bereik lag tijdens de tweede alarmoproep is niet zo erg. Dan gaat de alarmoproep automatisch door naar de volgende contactpersoon. Daarom adviseren we ook minimaal 2 contactpersonen te betrekken of liever nog 3. Het aantal contactpersonen is onbeperkt, dit kunnen er dus nog meer zijn. Met vriendelijke groet. Het Wuzzi Alert Team
Nadeel dat de horloge dagelijks moet worden opgeladen
Hoi Mario, dank voor je beoordeling, We geven inderdaad het advies om de alarmhorloges dagelijks op te laden binnen handbereik (in de nacht op nachtkastje of bijvoorbeeld tijdens een rustig koffie/thee-momentje). In de alarmhorloges zit een kleinere batterij als in een mobiele telefoon en schakelt tussen alle mobiele netwerken. Dit kost batterijverbruik. Wat wel fijn is dat het alarmhorloge overal werkt ZONDER mobiele telefoon en dat je met 1 druk op de SOS-knop verbonden bent en de positie bekend is. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
We hebben de wuzxi op 7 juli 2024 aangeschaft omdat mijn moeder erg ziek was. Helaas is mijn moeder op 23 juli overleden. Ik heb de wuzzi her geactiveerd en helaas deed de apparaat niet. Deze opgestuurd en na een mailtje jullie gebeld. Door de medewerker ben ik onprofessioneel onbeschoft behandeld. Het apparaat was te oud en tweede keer activeren zelfs bij een familielid verviel de garantie. Ik heb in de brief die Samen met het apparaat opgestuurd waarin ik aangaf als het apparaat niet functioneert dat ik de 10 euro activatiecode kosten terug wil hebben. De medewerker heeft duidelijk aangegeven dat ik niets te eisen had. Daarom krijgt wuzzi van mij geen positieve review
Beste Eline, Allereerst (met terugwerkende kracht) gecondoleerd met het verlies. Wat vervelend dat de communicatie zo verlopen, excuses hiervoor. Dit voorbeeld zullen meenemen in het volgende werkoverleg. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Met een her activatie kan elk persoonsalarm weer opnieuw geactiveerd worden. Als dit op 1 of andere manier niet meer lukt zijn we altijd bereid om deze kosteloos na te kijken en onze bevindingen te delen. Op elke persoonsalarm zit een garantie van 24 maanden na ingebruikname door de eerste gebruiker. Als het persoonsalarm jonger was dan 24 maanden dan vernemen we dit graag via onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Een wuzzi gekocht voor mij. Moeder op 7 juli en helaas overleed ze op 23 juli 2024. De wuzzi opnieuw gereset omdat mijn nichtje gezondheid problemen heeft. Helaas is de heractivatie fout gegaan. De wuzzi opgestuurd voor te kijken wat er aan de hand us. Werd onbeschoft behandeld door de klantenservice. Het apparaat was te oud( gekocht in 2024), garantie vervalt na activering van een familielid. Ik heb geëist dat als het niet lukt om het in orde te maken dat ik dec10 euro activatie kosten terug wil. Werd door de medewerker heeft me duidelijk gemaakt dat ik niets te eisen had. Ik vind dat onbeschoft behandeld ben en zal jullie als men vraagt of het een goed systeem is om dit niet te nemen
Beste Hilda, We hebben zojuist een bericht opgesteld aan Eline/ Ter Apel met een uitleg erbij. Als er een tweedehands persoonsalarm wordt geactiveerd geldt wat betreft de garantie a 24 maanden de aankoopdatum en niet de datum van her activatie. We kunnen bij een tweedehands persoonsalarm ook niet nagaan wat er allemaal mee gebeurd is (gevallen, gestoten, klemgezeten). Doelstelling is altijd om op afstand de oorzaak te vinden en dit op te lossen. Als dit niet lukt is het ook nog zo dat we persoonsalarm kosteloos/ gratis nakijken. Als het persoonsalarm dan nog niet 'live' kan er een nieuwe aangeschaft worden met korting. Uiteraard snappen we de teleurstelling, maar dan hebben wij er alles aan gedaan. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Ik ben nu meer dan een week bezig om er achter te komen waarom de nieuwe pebble van mijn oom geen contact maakt. Ik werd eerst met een kluitje het riet in gestuurd, het zou de sim card wel zijn, toen was er ineens twee dagen een mobiele netwerk storing maar nu na een week is de storing er blijkbaar nog steeds en niet opgelost terwijl er gisteren in een mail werd gezegd dat het opgelost is. Het ergste is echter dat mijn oom wel op de knop drukt maar er tijdens een storing niets mee wordt gedaan. Het contact wordt doodleuk na 10 minuten verbroken, zo zie ik in MijnWuzzi. Eindelijk vandaag (na meer dan een week) een behulpzame medewerker die wat meer uitlegt en een extra sms service aan zet zodat ik ik ieder geval op de hoogte ben als er gedrukt wordt. Dat ontheft Wuzzi uiteraard niet van de verplichting om een en ander zo snel mogelijk op te lossen want dit is niet erg professioneel.
Beste Joyce, We doen er letterlijk alles aan om een werkende dienstverlening te verlenen. Deze is dubbel uitgevoerd met een extra back-up (beetje technisch). De persoonsalarmen zoeken zelfstandig naar het sterkst beschikbare mobiele netwerk. Het klopt inderdaad dat er vorige week een kleine storing is geweest en dat een klein gedeelte van onze gebruikers hier last van hebben ondervonden. Voor zover dit al voorkomt (elke keer is er 1 teveel) is er altijd nog een back up -route, die meldt dat er gealarmeerd is. Er kan dan alleen niet met elkaar gesproken worden. En inderdaad kan er ook nog een extra SMS-notificatie ingesteld worden zoals aangegeven door onze medewerker. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Het was even wennen voor mijn moeder en voor ons als contactpersonen. Maar inmiddels hebben we allemaal de Wizzi app geïnstalleerd en hebben we allemaal informatie. Mijn moeder weet inmiddels nu ook hoe de pebbles goed op te laden. Gaf in het begin wat veel moeite om de knop precies goed op het oplaadstation te zetten. Gelukkig heeft moeder nog geen keer de alarmknop hoeven te gebruiken dus we kunnen niet beoordelen hoe een eventuele alarmmelding is gegaan en afgehandeld.
Ik heb de alarmering nog niet hoeven te gebruiken
Mijn moeder (87) heeft (gelukkig) nog geen gebruik hoeven te maken van WuzziAlert. Voor ons als zonen is het echter een enorme geruststelling dat de mensen van de alarmcentrale adequaat zullen reageren in evt. noodsituaties. Daarom hebben wij ook bewust gekozen voor professionele alarmering. In de beginfase hebben wij 2 of 3 testoproepen uitgezonden en WuzziAlert reageerde naar behoren échter de oproep werd op een foutief adres gedetecteerd - weliswaar bij moeder in de straat maar op een ander huisnummer waar zij op dat moment NIET (!) verbleef (kunt u eenvoudig nazien in mijn Wuzzi) De testen werden allemaal vanuit haar woonkamer uitgevoerd en dat baart ons wel enige zorgen. Het GPS-systeem werkt dus niet feilloos bij Wuzzi. Hierover hebben wij vragen aan u gesteld maar nooit enige reactie/antwoorden van u mogen ontvangen (???) Dus wij hopen maar dat uw GPS-functie in noodsituaties wél werkt - anders staat er bijv. een ambulance op een verkeerd adres en dat kan levens kosten.
Beste Fem, dank voor je beoordeling, In het doosje zit een handleiding, waarin de werking staat beschreven van GPS- plaatsbepaling. Als er in een woning of gebouw minder GPS-ontvangst is kan er een afwijking ontstaan. Dit staat overigens los van de alarmering. Er kan gewoon gealarmeerd worden en met elkaar afgestemd worden. Dit gaat namelijk via het mobiele netwerk. Als er een wifi- netwerk beschikbaar is kan deze gekoppeld worden aan het alarmhorloge. Binnen bereik wordt dan de thuislocatie weergegeven in het klantenportaal/app Mijn Wuzzi. Ook dit staat beschreven in de handleiding. Als dit niet lukt kan onze klantenservice altijd helpen, geen probleem. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Nog geen echte ervaring, wel geoefend.
Beste Sandra, dank voor je beoordeling, Het is altijd goed om af en toe een keer te testen (en hierbij aan te geven dat het om een testoproep gaat). Stel dat er een keer een alarmsituatie is, dan is de werking goed bekend. Met vriendelijke groet, Het Wuzzi Alert Team
Ik heb die gekocht voor mijn echtgenoot van 86 jaar. Dit omdat ik zelf opgenomen werd in het ziekenhuis, Nadat het alarm afging bij hem terwijl hij niet dacht niets gedaan te hebben heeft hij hem niet meer om willen doen. Hij had ook geen probleem, dus hoe het gebeurde??? Ik betaal nog elke maand mijn abonnement omdat ik denk dat hij hem nog eens wil gaan proberen. Misschien als hij een gemakkelijke leesbare gebruiksaanwijzing had, dat hij hem toch wil gaan dragen. Met vriendelijke groet, Miep
Goedemorgen mevrouw Breuer, Het persoonsalarm kan ook worden geactiveerd door het scherm ingedrukt te houden. Wellicht is uw man op een of andere manier tegen het scherm aangekomen en heeft het horloge gealarmeerd. Ik heb de functie alarmeren via het scher uitgezet. Zou uw man het horloge nu nog eens willen testen? Met vriendelijke groet, Team Wuzzi, Rory
Korte Huifakkerstraat 6
4815PS Breda
Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice