Prima beschrijving en simpel apparaat

Spreekt voor zich

Nog niet nodig gehad.

Ik kan er nog niet veel over zeggen.

voldoet aan verwachtiging

hij voldoet aan mijn verwachtiging, is wel vrij groot maar zal wel zijn om de leesbaarheid te garanderen en moet vrij veel worden opgeladen, batterij snel leeg

kan het slecht verstaan wat er wordt gezegd wat ik moet doen

nog geen vertrouwen hierin omdat ik het slecht versta en daardoor niet weet wat ik moet doen. Ik weet nog niet of ik dit aanbeveel omdat mijn vertrouwen er nog niet is.

Waardeloos

Gps werkt niet, gedoe om het in de cradle te klikken (vaak zat t toch niet goed, niet opgeladen). Onlangs gevraagd apparaat opnieuw teactiveren. Kostte €10, daarna moet ik continu Wuzzi bellen omdat het niet werkt (geen enkel initiatief van jullie kant) met als conclusie (na weken) dat het apparaat te oud is....pfff

Gaat wel snel leeg, verder alles in orde

Graag laat ik U weten dat ik heel tevreden ben met het alarmsysteem. Ik voel me een stuk veiliger. Is het ook mogelijk om af en toe een test uit te voeren? Met vr. Dank

Mijn moeder heeft geen last van piekaanvallen meer. Dus een geruststelling voor haar maar ook voor ons.

Geen idee, draag hem net, mijn zoon heeft hem getest.

Draag hem nog maar net. Er zijn tijdens de aanloop periode veel problemen geweest. In het begin met de alarmering. En de gps is ook niet altijd nauwkeurig. Wat bij een alarmsysteem wel van levens belang is. Want in een sms alarm moet voor anderen wel te zien zijn waar de persoon in kwestie zich bevind. Ook makkelijk dat je dan de hulpdiensten en/of anderen naar het juiste adres kunt sturen. Te vaak en te lang bij contact zoeken met helpdesk, dat mobielnetwerk is uitgevallen. Voor een alarmsysteem kan dit niet, gaat levens kosten. Gisteren een server error. Vraag rijst dan op hoe betrouwbaar is het systeem.

Batterij gaat tekort mee, moet naar iedere 8 á 10 uur opladen.

Niet handig dat de batterij snel leeg is. Als die in t oplaadstation staat, heeft ze ‘m natuurlijk niet om, terwijl het daar juist omgaat. Hier al maanden mee bezig en contact gehad, maat nog steeds niet opgelost.

Goed! Maar nog beetje twijfel.

Het alarm werkt prima. Opladen batterij moet iedere dag. In beschrijving stond eens in 2 a 3 dagen. Daarover gemaild...schijnen problemen mee te zijn...als antwoord even vaker opladen, maar wanneer het probleem dan is opgelost blijft onduidelijk. Dit maakt dat de betrouwbaarheid in ieder geval voor de gebruikster niet optimaal is.

Geeft je een gerust gevoel dat je bereikbaar bent door één druk op de knop

Geeft je een gerust gevoel dat je bereikbaar bent door één druk op de knop

Nog steeds werkt de wuzzi alert niet optimaal.

Slechte ervaring met de nieuw aangeschafte wuzzi alert pebbles. Locatie is niet altijd juist.

Prima apparaat en erg goede service.

Ook bij kleine problemen reageren jullie snel. Verder geeft het apparaat een prima en veilig gevoel.

Werkt na hulp al 14 dagen nog steeds niet goed

Klanten service werk zeer slecht. Aan een oplossing wordt niet gewerkt. Heb al 2 dagelijks contact zonder dat het probleem wordt opgelost.

zeer slecht omdat er niet terug gebeld wordt, zoals afgesproken.

Na telefonisch contact, omdat de oproep veel te lang duurt, zou er terug gebeld worden. maar dat is niet gebeurd.

Overal bereik dat geeft een rustig gevoel!

De aanvraag online van de Wuzzi Pebbels was zo geregeld. En bij levering werkt alles meteen, geen monteur of iets dergelijks nodig! Hierdoor was er meteen een werkend alarm voor mijn schoonmoeder gebruiksklaar. Meteen een testoproep gedaan en zo het vertrouwen dat het werkt. Via de app kun je op afstand altijd checken of het persoonlijke alarm is opgeladen. En waar iemand is. Ook onderweg heeft de Pebbels bereik via Wuzzi dus ook dat is een groot plus punt. Alle info die de hulp nodig heeft staat in de app. Ideaal!

Draag hem altijd, maar nog niet gebruikt

Werkt niet

Op aanraden van thuiszorg een wuzzi aangeschaft ivm dementerende moeder. De eerste wuzzi peblles van mijn moeder retour gestuurd, deze functioneerde niet ivm geen werkende batterij. Tweede peblles snel geleverd, en de app geïnstalleerd op de mobiele telefoons van de belang hebbende. De peblles geeft geen plaats bepaling aan waar mijn moeder zich bevindt of laat op een later moment zien waar ze was geweest [ daar hebben we niets aan ] en de batterij is binnen 12 uur leeg. Deze hoort volgens de opgave van wuzzi 2 a 3 dagen mee te gaan. Diverse malen gebeld over het probleem, elke keer het zelfde verhaal te horen dat ze met het 'probleem' bezig zijn, inmiddels 6 weken verder en helaas nog hetzelfde verhaal. Waar ze naar verwijzen, V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dit is niet het geval dus. Namens mijn moeder.

Tevreden over het apparaat

Tevreden over het apparaat. Gelukkig nog niet nodig gehad maar wel de test uitgevoerd en die werkte prima en duidelijk.

Horloge geeft uitslag

Het horloge bezorgt uitslag bij mijn schoonmoeder. Ze heeft hem een paar dagen om gehad en kreeg toen uitslag boven op haar pols de thuiszorg heeft hierover contact met jullie gehad en gezegd ze konden niets voor haar doen . Het horloge werd bezorgd en we zijn een week op vakantie geweest,daarna werd het geïnstalleerd Het horloge is daarna niet meer gedragen. Ze kon een alarm voor om de nek kopen met een kleine vergoeding . Helaas zijn we niet geholpen

De test werkte uitstekend. Gelukkig nog niet nodig gehad

Gelukkig nog niet nodig gehad. Maar de test werkte uitstekend!

Tot nu goed gelukkig nog niet nodig gehad

Mijn moeder is er blij mee en ons geeft het rust.

Erg teleurstellend

Sinds jaren een pebbles. Nooit geen problemen mee gehad. Tot dat deze steeds meer achteruit ging. Er werd een nieuwe geadviseerd. De nieuwe variant loopt ontzettend snel leeg. Een update op afstand zou dit oplossen. De helpdesk is ontzetten slecht bereikbaar en op mail wordt ook niet gereageerd.

Duurt erg lang voordat er daadwerkelijk contact is.

Wij hebben het systeem sinds een maand. Mijn moeder heeft dementie en gaat soms op pad. We wilden op deze manier haar meer vrijheid geven. Het systeem gaat zodra je het indrukt direct naar alle nummers bellen. Vervolgens kom je in een menu, waar je moet wachten om te worden doorgezet. Dat duurt te lang, waardoor de gebruiker dan weer drukt en het eigenlijk alleen maar voor chaos zorgt. Iemand met dementie snapt dat niet en wordt dan alleen maar meer ongerust.

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice