Geen aanrader

Erg slechte zelfs onprettige communicatie. Teruggave van geld heeft zowel vele dagen als veel mail communicatie geduurd. Weinig tot geen empathie aan de telefoon. Kortom geen prettig bedrijf.

Vooralsnog weinig vertrouwen

Mijn ervaringen als naaste van een gebruiker zijn zo zo. De gebruikershandleiding laat te wensen over. Kan volgens mij eenvoudiger. Het lijkt niet in chronologische volgorde beschreven. Contact opgenomen en de eerste keer werd ik uiterst onbeleefd te woord gestaan. Ik schrok echt van de ongeduldige toon. Heb daarna nog eens terug moeten bellen en toen duurde het enorm lang voordat er werd opgenomen. Gelukkig kreeg ik toen wel een vriendelijke medewerker aan de lijn. Ik heb nog weleens moeten bellen, maar het valt mij echt op dat men wisselend geduldig is. Niet echt klantvriendelijk als je kijkt naar de doelgroep waarmee je toch echt wat geduld mag hebben. Bij het eerste keer testen van de noodoproep viel mij op dat het best even duurde voordat er opgenomen werd. Niet echt handig en het gaf mij weinig vertrouwen. We konden met geen mogelijkheid zelf het tijdstip op het klokje wijzigen nadat de klok een uur vooruit moest worden gezet. Dit blijkt dus alleen telefonisch te kunnen. Wat mij vooral zorgen baarde is het feit dat een ander familielid wilde kijken en per abuis te lang op de knop drukte waardoor de SOS ingeschakeld werd. Hij drukte weg, maar dan zou je toch zeggen dat de centrale moet denken “Hé, gaat het daar wel goed met die persoon?”. Er werd niet eens teruggebeld om te vragen of er hulp nodig is. Zorgelijk!! Een van onze familieleden staat niet goed ingevuld met naam. Lukt dus ook met geen mogelijkheid om dit te wijzigen. Wat ook opvalt is dat de straat waarin mijn moeder woont niet verschijnt als adres op de locatie. Wel de 2 straten ernaast. Het is geen ramp maar het getuigt niet bepaald van precisie. Verder heeft mijn moeder het alarm nog niet hoeven gebruiken. Weinig vertrouwen in dit gebeuren.

bij thuiskomst geeft wuzzi niet het thuis adres op. Dan blijft hij hangen in een paar straten ervoor

'Verder handig in gebruik. alleen vraag ik mij af of hij ook bereik heeft in het biddinghuizer bos..

Het is nog niet gebruikt( das fijn)

Ik heb er nog geen ervaring mee

Voor mij is het horloge niet prettig

Ik vindt het niet prettig het horloge te dragen op gebroken polsen ik had allebei mijn polsen gebroken ,ik had liever een hanger gehad achteraf gezien,maar dat is mijn ervaring

Werkt prima alleen opletten dat hij tijdig opgeladen wordt.

Jammer dat hij om de 2 dagen moet worden opgeladen.

Ik ben er heel tevreden over

het is makkelijk in het gebruik en het geeft mijn een veilig gevoel

Er is direct een reactie wanneer er gedrukt wordt op de sos knop. Daar is het ook voor bedoeld dus de werking is optimaal. Ook de benadering per telefoon is prima en vriendelijk ikben in ieder geval tevreden

voel me er veilig mee

voel me veilig met deze ondersteuning

Mijn moeder (88 jaar) kan niet omgaan met een mobiel dit is heel lastig nu het minder goed gaat met haar gezondheid. Met de wuzzi zijn 1 van haar kinderen altijd bereikbaar. Dit geen voor mijn moeder rust en vertrouwen.

In 1 zin dat is niet eenvoudig.

OK 1 zin : Werkt voor zover ik weet goed. Ik heb nog geen ervaring met een noodgeval. 1 Zin lukt niet. Wat ik niet leuk vind is het formaat. Ik ben vrouw en ik verwachtte een ietsje eleganter uitziend apparaat. En dit deze INDI is een knots. Laten jullie mij weten als er een elegante versie uitkomt. Bij voorbaat dankjewel. Verder geen klachten. Met vriendelijke groeten, Adriana van den Berg [email protected]

Duurt veel te lang voordat je daadwerkelijk met elkaar kunt praten.

Als mijn moeder op de knop drukt, duurt het wel een halve minuut voordat mijn telefoon overgaat. Dan moet ik eerst het telefoontje accepteren. Daarna krijg ik een bandje te horen met 2x dezelfde tekst. Vervolgens de locatie, waarbij het huisnummer niet klopt. Pas daarna kunnen we met elkaar praten. We zijn dan 1 à 2 minuten verder. Duurt veel te lang, naar mijn mening!

Geen idee

Deze Wuzzi Alert is niet van mij ik sta erop als alarm adres

Nog geen ervaring mee dus kan nog geen oordeel

Zie bovenstaand

Redelijk, wel wat aandachtspunten

Ik vind het horloge vrij groot. Het bandje is stug, lastig aan en afdoen om het horloge op te laden. Het bandje is ook al 2x spontaan losgeraakt van het horloge. Gelukkig op tijd ontdekt dat het horloge los om de pols hing, in mijn mouw. Op zich veilig idee dat ik een alarmknop bij me draag, maar dan moet het horloge wel blijven zitten.

Alleen nog maar proef gedraaid

Alleen proef gedraaid

Niet helemaal positief

Bij ons was niet bekend, dat als iemand een 2e x de knop indrukt, deze wordt geannuleerd. Dit staat ook niet in de gebruiksaanwijzing. In een stress situatie kan het gebeuren dat iemand in paniek 2x de knop indrukt. Er komt dan geen hulp

Nog geen ervaringen

Nog geen ervaringen

het is allemaal nogal knullig

Er werd weer heel erg gepushed om een review te schrijven, maak nou eerst eens een goed product voor je vraagt om beoordelingen denk ik dan, maar vooruit dan maar. De website is heel onoverzichtelijk. Laat daar nou eens door een goede UX ontwerper naar kijken. Mijn homepage bevat een hele trits aan meldingen met een rood kader dat in de afgelopen weken de batterij een paar keer opgeladen moest worden. Na 1 dag kan die melding echt weg. De knoppen bovenin hebben onduidelijke iconen, en er is vergeten een simpele mouseovertekst aan toe te voegen zodat je zou kunnen zien wat ze betekenen. De google maps kaart toont alle bedrijven in de buurt, dat kan gewoon uitgezet worden. Als ik de historische locatie bekijk zie ik allemaal vlaggetjes in een straal van 50 meter, terwijl de gebruiker met het polshorloge het huis niet is uitgeweest. Accepteer als maker dat gps niet zo nauwkeurig is, en teken gewoon 1 cirkel op de kaart waarbinnen die persoon zich hoogstwaarschijnlijk bevonden heeft.

enorm goed alarm

Het enige wat ik kan bedenken is: Wanneer het alarm bijna leeg is wordt een sms gestuurd. Mijn moeder is behoorlijk op leeftijd en heeft haar telefoon zo zo onder de knie. Een appje of bellen is geen probleem, maar een sms... die krijg je haast nooit. Het is lastig om hierin bedreven te worden. Verder is het Wuzzialert een heel mooi en makkelijk systeem.

Voldoende voor hetgeen we er van verwachten

Beter kan het refreshen als de app geopend wordt. Het is niet altijd duidelijk hoeveel batterij er nog beschikbaar is en waar de locatie van de drager is. Ook het invullen van de sub contacten gaat niet altijd even handig.

Te vaak moeten inloggen op de app

Mijn ervaring is dat het ingewikkeld uitgelegd wordt. En ik het vervelend vind dat je steeds ook op de app moet inloggen, voor dat je kunt zien waar je partner is. Kan dat ook veranderd worden dat je alleen op de site moet inloggen en niet op de app.

Teleurstellend

Het apparaat gaf meer stress dan iets anders... Mijn moeder had binnen een paar pogingen, die compleet mislukten, totaal geen vertrouwen in het apparaat. Mijns inziens is het klanten servies die te wensen overliet. Het apparaat kon niet geactiveerd worden volgens een medewerker van de klantenservice. Echter, na wat moeite te hebben gedaan om namen te achterhalen van eigenaars, bestuurders ed. Kon ik direct vragen naar deze personen... Toen werd ik direct geholpen en aangesloten?!? Oké dank daarvoor. Maar het werkte meerdere keren niet zoals het hoort. De software, de app maar vooral de ondersteuning/service richting gebruikers kan en moet zoveel beter! Alleen dan is dit een product wat ont- zorgt ipv extra kop zorgen!

werkt prima

Tot nu toe geen problemen. Nog geen gebruik gemaakt van het alarm. Wel een testoproep gedaan.Werkt goed.

Ik voel mij veilig

Omdat ik alleen woon

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice