2x geprobeerd, werkt niet

Eerste keer een nieuwe Wuzzi Alert Pebbles gekocht (via Bol.com). Locatie bepalen lukte niet. Terug gestuurd. Tweede keer van een bekende een 2ehands Wuzzi Allert Pebbles gekregen. Moest 'm activeren (bestaand apparaat activeren, via de website mbv. de IMEI) maar lukte niet. De klantenservice moest het inactieve apparaat toen via de provider nog activeren. Toch kregen we het apparaat niet actief. Het werkte niet. Dus we gaan nu een ander SOS apparaatje zoeken. Zijn er klaar mee.

Weinig ervaring

Locatie waar ik ben is meestal fout.

goed, ik vind de online omgeving die ik gebruik als contactpersoon niet altijd even gebruiksvriendelijk. Klantenservice daarentegen wel heel prettig

Doet simpel wat het moet doen

Simpel aanmelden, contactpersonen toevoegen en werken , geen poespas

Alleen de omschrijving van de postcode is niet goed te horen bij de gene die wordt gebeld.

werkt uitstekend

Even wennen voor mijn man, maar het werkt uitstekend

Doet goed wat ie moet doen

Belt sneller dan eerder alarm dat mijn moeder had en heel makkelijk om vakantiedagen in te voeren zodat je dan niet wordt gebeld

Nog geen ervaring kunnen opdoen

Ervaring nog niet mogelijk geweest

Het geeft mij een veilig gevoel als ik alleen thuis ben

Vanwege heup en onevenwichtigheid soms

Makkelijk geselecteerd, besteld en geïnstalleerd.

Eenvoud is de kracht van het ware en het oogt naar tevredenheid van mijn moeder.

Opstart werkt niet

Ondanks dat mijn moeder de gebruiksaanwijzing keurig gevolgd heeft- blijft het licht van het apparaat (Pearl) blauw knipperen. Het test gesprek werkt niet en bij contact met de klantenservice wordt aangegeven dat ze alleen iets kunnen doen als we de barcode van de doos geven. Die ligt alleen 300km verderop- dus biedt op dit moment geen uitkomst. Klantenservice helpt verder niet.

Niet goed

Apparaat is naar mijn mening te klein wat betreft het knopje en de usb aansluiting is helemaal een gepruts. Het klepje is moeilijk open en dicht te doen en zeker voor oude mensen

prima apparaat

prima apparaat, mooi compact, en past goed in de oplader, en geeft dan aan dat die op laad. Wel wat zwaarder dan een vorig apparaat, maar wel degelijk.

Werkt prima

Vorig zelfde soort alarm was veel primitiever. Deze met 2 bandbreedtes belt snel en goed. Gebruikers kun je ook tijdelijk op vakantie zetten zodat ze dan niet worden gebeld

Moeilijk te bedienen

Onduidelijke informatie en verschillend op de app op de tablet en de app op de i-fone Als ik informatie wil wijzigen op het alarm moet achter mijn Computer maar daar kan ik niet bij.

Zeer gevoelig horloge met een snel leeglopende batterij

Het horloge heeft een zeer gevoelig scherm die ik na 1 dag ook al heb laten uitschakelen. Het horloge begon al contacten te bellen toen ik hem voor de eerste keer op de oplader plaatste. En bij de minste aanraking van het scherm daarna weer. Nu is alleen het knopje van het horloge dus actief. De batterij houdt het geen 24 uur kan vol. Anders dus dan wat er in beschrijving van het horloge word vermeld. Verder is het bandje aan de korte kant voor iemand met wat brede polsen.

Na ontvangst uit getest en alles ging goed, verder nog geen ervaring.

Als ik iemand nodig heb heb ik vlug contact

goede ervaring, snelle hulp

Als ee client op het alrm drukt, wordt er snel actie ondernomen

Ik heb hem pas 2 weken ,dus ik kan er nog weinig van zeggen ,maar het geeft een rustig gevoel.

Dat heb ik hier boven weer gegeven

We hebben hem nog maar een week, maar gebruik en service ging helemaal goed.

Tot nu toe goed

Goed tot dusver

Ik ben tevreden over het alarmhorloge.

Heb erg getobd in het begin met het alarm dat soms 3x maal per dag afging en dan heb je natuurlijk ieder keer de alarmcentrale aan de lijn. Was niet fijn, maar na telefonisch contact bleek dat alarm??? ook aan te staan. Dus uitgezet en daarna is dat niet meer gebeurd.

Super !

Het mobiel alarm getest en contact gehad met de Wuzzie centrale ! Prima service tot nu toe!

Tot op heden, naast de prima te begrijpen activering nog niet gebruikt. Voor mensen met stevige polsen mag het horlogebandje wel iets groter

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice