Veiligheid binnen handbereik

Goede ervaring , gelukkig alleen nog voor test en per ongeluk bedienen van het alarm. Bereikbaarheid in het buitengebied niet altijd 100%

Nog niet nodig geweest om te gebruiken.

Eenvoudig en betrouwbaar

Ook voor mijn schoonmoeder van 86 is de bediening erg eenvoudig. Tot nu toe niet nodig gehad maar elke test werkte wuzzi uitstekend en snel.

goede communicatie enige opstartproblemen

Heeft enige tijd geduurd voordat het contact met het hulpnummer tot stand kwam daarna werkte naar behoren

Gemakkelijk

Het is gemakkelijk

Eenvoudig

Makkelijk leesbaar en werkt buiten de deur voel mij safer’

Nog maar net in gebruik

Mijn vader heeft nog maar net de Wuzzialert in gebruik. Hij moet er ook nog even aan wennen om hem om te doen. Wat ik jammer vond was dat het kaartje op de app niet accuraat is. Hij was nog ergens bij een winkel op de app, maar in het echt was hij inmiddels al bij mijn huis aangekomen. Pas een uur later zag ik op de app dat hij bij mij was. Lijkt mij niet wenselijk als hij is gevallen en dan niet te "vinden" is

Veilign

Geeft me een veilig gevoel

Ik denk wel goed.

Ik weet niet of hij goed werkt. We hebben het gelukkig nog niet nodig gehad. Mijn moeder voelt zich nu wel veiliger nu ze weet dat er meteen hulp komt als er mer haar iets gebeurd.

Tnt tevreden

We hebben het apparaat nog maar 1 maand in gebruik en nog niet nodig gehad gelukkig. Maar de test ging goed. Het enige is weten jullie al wanneer de "VAL" detectie er weer op komt. Want dat zou toch wel prettig zijn en geeft nog meer een gevoel van je kunt iemand alleen laten.

Geen ervaring

Nog geen ervaring ermee

Veilig gevoel

Gelukkig nog niet nodig gehad.

Eenvoudig te installeren en werkt perfect

Via Via op Wuzzialert gekomen. Wat een fijne oplossing voor een groot probleem. Aanrader!

Voel me veilig

Ben er tevreden over. Voel me veilig

Het is wel even wennen, maar het voelt wel goed!

zie boven,

Alleen ik vind wel dat de batterij gouw leeg is moet elke 2 dagen op laden

werkt prima

alleen wat groot van vorm . het zou mooier wezen wat kleiner van vorm, vooral als je wat dunne polsen heb

Onder controle

Nu hebben we controle over wat er kan gebeuren zonder er gezocht moet worden naar een telefoon.

lastig omdoen

mijn ervaring is het bandje ,, onder het bandje zweet je, de huid word nat . dan,,,,is het mogelijk om een rekbandje er aan te doen ik heb atrose in de handen heb problemen met het omdoen

Geeft rust dat iemand weet als er wa5 gebeurt

Hij is wel erg groot en zwaar.

Eindelijk mijn "bescherming" gevonden......

Heb nog geen ervaring met mijnWuzzi maar ben er nu al heel blij mee. Voel me overal veilig zowel binnen als buiten. Het geeft mij een ontspannen gevoel, durf nu weer alleen te fietsen. Mijn kinderen voelen er zich ook rustig bij. Mijn Wuzzi zet ik iedere avond aan de oplader als ik dat niet doe vergeet ik het. Ik weet niet of het gebruikelijk is, mag ik mijn Wuzzi af en toe testen? En zo ja, om de hoeveel tijd? Ik hoop er nooit gebruik van te moeten maken en zo ja..... dan is alles goed geregeld en komt het zeker in orde. Met vriendelijke groeten Mevr. van Gastel

OK

Het alarmhorloge ligt ‘snachts op m’n nachtkastje . Getest met buurmannen ….maar gelukkig nog niet hoeven gebruiken….so far , so good ! Bij de test bleek wel , dat de Wuzzi centrale blijft melden , dat ze mijn locatie niet kent…??? Hoe ik dat oplos is mij nog een raadsel , mijn buurman ook !!

Gaat prima ,en het moet even wennen .

De opstart van een gebruikte pebbles ging fantastisch

Alleen maar goed.

Prima apperaat

Ja het voelt goed vooral omdat ik alleen ben geeft het de kinderen een veilig gevoel zowel thuis en als ik alleen met de boot oppad ben. Gr K Regeling

Korte Huifakkerstraat 6

4815PS Breda

Over wuzzialert

Dankjewel dat je hebt gekozen voor een Wuzzi Alert persoonsalarm, daarmee heb je gekozen voor: V Eenvoud & gemak V Het sterkste mobiele netwerk V De beste service en ondersteuning Dankzij je nieuwe persoonsalarm is de hulp voortaan met één enkele druk op de alarmknop, ‘Altijd bij je’. Het enige waar jij nu nog aan hoeft te denken is aan het regelmatig opladen van je alarmapparaatje! Wist je ook al dat je via (onze App) Mijn Wuzzi kunt zien hoe vol je batterij nog is? Of dat je notificatie kunt instellen als je batterij moet opladen. Handig toch! Heb je nog vragen over je persoonsalarm of onze dienstverlening? Bel ons dan op +31 88 – 800 77 88 of stuur een e-mail naar [email protected]. We zijn er graag voor je! Hartelijke groet, Wuzzi Alert Klantenservice